Arkadaşlar ben bunun destek kampanyasına girmiştim son durumda ne oldu o ödüller iptalmi olacak şimdi
Ben dün telegram üzerinden sordum. Ödüller dağıtılacakmış. Silinen mesajlar gitti ancak mesaj sayıları üzerinden toplam silinen mesaj kolayca hesaplanıyor. Sanırım bu yolu izleyecekler. Silinen mesaj sayıları üzerinden gideceklermiş. Bana bu şekilde cevap verdiler.
Anladim tesekkurler, silinen mesajlari nasil hesapliyorlar acaba silindiyse bir daha gorulemez diye biliyorum
Foruma kaydolupta attığınız ilk mesaj sayınıza bakın. Toplam attığınız mesaj sayınıza bir bakın. Aradaki fark sizin silinen mesajlarınızın sayısını veriyor.
bende imzasındayım,projenin para toplamasını canıgönülden istiyorum ilk imza kampanyam ve ne kadar gelecek çok merak ediyorum açıkçası.sadece tek sorunum şu kaç postta başladığımı hatırlamıyorum.onun için piyango ya tamamlarım ya tamamlayamam
Kampanyaya katılanların listesini gösteren google dokumanında kampanyaya katılım tarihiniz var. Kaç mesaj attığınızı oradan görebilirsiniz. Zaten Kampanyayı yürütenlerde o yarihten itibaren sayacaklar.
Yatırım için alt limiti çok yüksek tutmuşlar . Orta/Büyük yatırımcılardan başka kimse giremiyor.
Amaçları ne acaba
Az olsun öz olsun, büyüklerle takılalım küçük yatırımcıdan para toplayıpta kafamız ağrımasın diye düşünüyorlar sanırım yoksa başka mantıklı bir açıklaması yok adamlar bildiğin gelen parayı geri tepiyorlar.
Niye kafası ağrısın ya. Para geliyor millet veriyor snuçta bunlara güvenip. Büyük yatırımcı daha çok kafa ağrıtır aslında. Garip...
Hocam büyük yatırımcıyla uğraşmak her zaman daha az zahmet ister küçük yatırımcıyla uğraşmaktan. Ben yukarıda ki arkadşaın dediklerine katılıyorum, eğer büyük yatırımcıdan para toplayacak kadar çevreleri varsa küçük yatırımcıyla uğraşmak oldukça saçma bir davranış olacaktır.
Arkadaşlar yapmayın lütfen kim yatırım için gelecek parayı geri çevirirki. Geri çevirecek olsa neden ICO yapsın adamlar. Küçük büyük her türlü yatırımı almak isteyecektir elbette şirket. 50.000 dolar alt satış limiti sadece ön satış için konulmuş bir limit. Ve bu parayı veren yatırımcı coini %10 indirimli alacak. Bizim gibi yatırımcılar için ise ICO ayın 14 dünde başlayacak. Ayın 14 dünden sonra 1 dolarlık yatırım bile yapabilirsiniz. Bu arada ayın 14 dünde ICO'nun ilk günü coin %5 indirimli olacak. ICO ya katılmak isteyenler kaçırmasın.
Ayrıca hard cap 100 milyon dolar deniyor. Hard cap 100 milyon dolar değil aslında 87 milyon dolar.
Bu rakamda çok önemli değil. Bence esas hedef 50 milyon dolar. Whitepaper'a dikkat ederseniz en büyük hedefler bu seviyede. Bu seviyeye ulaşılabilirse ve şirket whitepaper da yazanların yarısını gerçekleştirirse işini dünya çapına taşımış olur, hatta kısa sürede liderliğe oynar.