Birisi çok ciddi uğraşıyor projeyle ama adamların siteleri falan çok profesyonel.Ben scam olduklarına ihtimal vermiyorum ama buyuk fırmaların hep buyuk sorunları olur bunu hepımız bılıyoruz katılımcısı çok olursa sorunuda çok olur.Icosuna yatırım yapmayacagım ama bounty için umutluyum
Birilerinin uğraştığına kesinlikle katılıyorum. Worldcore dan bir süre önce açıklama açıklama geldi. Saldırıların olduğu internet sitelerinin kapatılması için firmanın avukatları devreye girmiş. Siteler kapatıldı. Saldırılar 1-2 Newbie hesaptan ara-sıra gelmeye devam ediyor. Forumda ana konuda da artık kimse dikkate bile almıyor. Bende aslı astarı olmayan şeyler olarak görüyorum.
Bu arada firma ciddi anlamda çalışmaya devam ediyor ve gelişmeleri düzenli olarak ana konudan yayınlıyorlar.
Dikkatimi çeken en önemli gelişmeler şunlar.
-https://worldcore.trade/ Worldcore trade platformu demo olarak devreye girdi. Deneyenler olumlu görüş bildiriyor.
-Telefon uygulaması yayınlandı. Bu hafta App store da yerini alacak. Android yanlış katırlamıyorsam aralık ayında.
-En iyi Fintech (financial technology) dalında ulusal düzeyde en iyi startup yapan firma ödülünü kazandı.
-Yılın bir önceki çeyreğine göre %36 oranında gelir artışı sağlandı
-ICO açıklanmadan önceki döneme göre açılan hesap sayısı oranı %54 arttı.
Başka şeylerde var. Ana konuda bulabilirsiniz.
Hepimize bol kazançlar.