Pages:
Author

Topic: www.coinbaba.net - Türkiye'nin TEK Global Kriptopara Borsası - page 2. (Read 17384 times)

newbie
Activity: 139
Merit: 0
merhabalar şunu sormak istiyorum.
Biz BTC alış teklifi veriyoruz ve bu teklif en üstte sergileniyor çünkü en yüksek alım teklifini veriyorum.
Sormak istediğim kısım alım satımlar oluyor borsanızda ben 37050 tl den alım teklifi vermişim fakat 36600 tl den satan kişiden önce benim teklifimi değerlendirmesi gerekmiyor mu sistem?

https://resmim.net/f/xAOqHA.jpg

https://resmim.net/f/XgMj6J.jpg
copper member
Activity: 77
Sayın Kullanıcımız,

Daha önce platformumuzda işlem yaparken de işlemlerin USD bazlı olarak listelendiğinin bilincinde idiniz, her fırsatta biz de bu vurguyu yaptık, yapıyoruz da. Türk lirasındaki bu anormal durumdan önce, gayet işleyen bir sistem içerisinde siz de pek çok kullanıcımız gibi işlemlerinizi yaptınız, hala yapmaktasınız, bizler de bu yüksek talebi karşılayabilmek, sorunsuz işletebilmek için elimizden geldiğince çalıştık, çalışıyoruz. Bu talebiniz için teşekkür ederiz.

Yapmış olduğumuz iş, kurmuş olduğumuz sistem, TL ya da USD farketmez, bir aracılık nihayetinde. Başka borsalar direk TL ile işlem yaptırıyor, sadece yerli piyasadaki kullanıcılara aracılık ediyor, biz de yerli piyasadaki kullanıcılar arası ve yerli-yabancı borsalardaki kullanıcılar arasında aracılık hizmeti veriyoruz. Diğer borsaların pek tabi kur ile ilgili bir sorunları olmuyor ancak onlarda da birkaç borsa dışında hacim sıkıntısı yaşanıyor. Biz bu hacim sıkıntısını ortadan kaldırmak, sizlere global borsalara direk bağlantı imkanı sunmak için bu şekilde bir altyapı oluşturduk ve bu yabancı borsa entegrasyonu pek tabi USD kuru üzerinden TL kuruna dönüştürülerek oluyor. (bu alınan bir risk tabiki). Biz bu riski minimize etmek için kendi kaynaklarımızın da kur hareketinden zarar görmemesi için hedge ediyoruz ancak yaşamış olduğumuz durum, TL'nin önce 5.00 TL'lere gelmesi, sonrasında da nefes kesmeden 7 TL'lerin üzerine kadar cıkması sizlerin de kabul edeceği gibi olağan bir durum değil. Bu periyotta bankaların bile volatil bile olsa, USD-TL kurunun o anki değerinden işlem yaptırmadığı ortamda ve kur sağlayıcılarımızdan sağlıklı kurların alınamadığı ortamda, "borsamızın doğru işleyememesi durumundan" ötürü, TL tahtamızı geçici olarak kapatmak durumunda kaldık.
Bu durumun devamlılık açısından sıkıntı yarattığının farkındayız ancak getirmiş olduğumuz hizmetin, oluşturduğumuz platformun diğer borsalardan "farklı bir hizmet" olduğunun da bilincinde olarak değerlendirmelerinizi yapmanızı rica ederiz.

Anlayışınızı rica eder, bol kazançlar dileriz.

Saygılarımızla,

CoinBaba Ekibi
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
* Hangi borsalara entegresiniz?

* 2 ay boyunca komisyonsuz işlem yapacaksınız, sizin tedarik ettiğiniz borsalar sizden komisyon kesiyor siz nasıl bu çarkı çevireceksiniz acaba?

* Tedarikçi borsalarınızda stok durumlarınız nasıl? Örneğin ben btc çekecek olsam sizin soğuk cüzdandan mı yoksa tedarikçiniz borsa hesabından mı gelecek?
*Ben coin çekimi için ne kadar bekleyeceğim?

* Madem anlık 31170 tl olan paribu dan 30763 e alıp kendi borsanızdan 1 btc de bile komisyon çıkıarsa size 300 tl yani %1 gibi kemiksiz kar kalacak iken neden macera arayıp borsa oluşturuyorsunuz?

* stoklarınızın en az 600 btc olduğunu vaysaysam daha az ise çekim işlemleri sakata girecektir. eldeki mal satılmıyor demektir siz şu anda bile yurtdışında olan stoklarınızı TR piyasasında satıp 180.000 TL kar etmek ve 2-3 gün süren sürede swift ile parayı takla attırıp haftada 2 işlem ile 360bin tl kazanıp keyfini sürmek yerine neden maceraya bulaşıyorsunuz.

* yok yurtdışına para göndermek zor ise bu stok btc ler gökten mi iniyor.

Neden borsa gerçekten merak ediyorum???

Merhaba, gerçekten çok güzel ve üzerinde düşünülmüş sorularınız için teşekkür ederiz.

Sanırım cevabımızı kısaca "SÜRDÜRÜLEBİLİR GELİR" şeklinde ifade edebiliriz.

Öncelikle, coinbaba.net ekibi olarak bahsettiğiniz "global piyasalar ile Türkiye arasında arbitraj" fırsatlarını yaklaşık 15 ay boyunca değerlendirdik ve çoğu zaman bu işten gelir sağladık. Ancak bahsettiğiniz şekilde gelir sağlanmasının günümüz teknolojisinde ve yazılım dünyasında çok uzun vadeli olmayacağı kanaati ile daha SÜRDÜRÜLEBİLİR bir iş modeli oluşturmayı amaçladık ve platformumuzu kurduk.

Coinbaba.net'i, şu anda hızla çoğalan diğer yeni borsalar gibi yerel olarak düşünüp açmak ve uzun süredir tercih edilmiş olan diğer borsalardan sıyrılmasını beklemek büyük ve yersiz bir hayal olacağı için; daha büyük, yenilikçi ve tercih edilebilir bir yapı üzerinde çalıştık. Bunu zaten işlem yapmaya başladığınızda görebileceksiniz.

Türkiye'deki ve yurtdışı borsalardaki gerek TL ve USD, gerekse kripto bakiyelerimiz oldukça yeterli olup, işlem yapmanız halinde kriptoparanız kendinize ait CoinBaba.net cüzdanınıza anında geçecek ve dilerseniz başka cüzdanınıza herhangi bir onay mekanizması olmadan derhal çekebileceksiniz.

Platformuz çok yenilikçi bir yapıda kurguladık ve şu anda CoinBaba.net te yayınlanan fiyatlar zaten entegre olunan global borsalara ödenen komisyonlar dahil olarak yayınlanmaktadır. Aksi taktirde platformumuzdan yapılan bu kadar büyük hacimli işlemlerin tüm komisyonlarını üstlenmemiz gerekirdi ki bu zaten asla sürdürülebilir olmazdı. Yani haklısınız. Smiley

Saygılarımızla...

Siz bu modelin sürdürebilir olarak görüyorsanız sorun var demektir.

11 haziran saat 17:25:22 ile 6708.8 binance kuru dolar 4,5073  30 .235 tl gibi bir rakam yapar sitenizde son işlem  0.32418501 BTC     TL30.193,62
yani zararına mal satıyorsunuz ve bu komisyon dahil öylemi yani Smiley

Buna maalesef ben inanamam.  Ve Türkiye gibi bir yerde doların 4,90 lardan geri çekilerek 4,50 gibi rakamlara düştüğü dün 7200-7400 dolar/usd olan bügün 6700 küsürlerde ki btc stoklarınız olduğunu ben nedense hiç inandırıcı bulmuyorum.

dolar/tl den %10-15 zarar 15 gün içinde ve btc/usd den ise 2 günde sadece %12 zarar ile ticaret yapacaksınız ve stoklarınız yeterince olacak.

Siz zaten batmışsınız bence sadece haberiniz yok Smiley

Bu kadar ağır eleştirileri olan biri olarak bu dönemde bu adamlara neden tl bazlı işlem yapmıyorsun demek çok saçma bir davranış.
Bankalar dahgi tl usd alım satımınında tahta kapattı neredeyse, döviz buroları kuru tabelasına yazamadı anlık harfeketlerden dolayı ve bu adamlar neden yaptı Smiley
Gerçekten komik, ne yapsaydı enpara gibi 1 tl makas ile size islemmi yaptırsaydı, ya da makası işbankası gibi 80 kuruşlara çıkarıp tl bazlı işlem mi yaptıracaktı.
Adamlar ticari olarak kendilerini korumaya almış.
Haklılar bu durumda bence...
member
Activity: 203
Merit: 16
Açıkçası ismini daha önce gördüm borsanın ama üye olmadım, kullanmadım ama yukarıda yazılan sitemlerden dolayı merak ettim geçmiş tüm başlıkları okudum, bir de girip baktım nası bişeymiş diye.

İlk postta zaten yazmışlar, normal bir borsa değiliz yurtdışı borsalara entegreyiz, global fiyatlardan yurtdışındaki kullanıcılar ile aracılık ediyoruz vs diye. TL borsası açık iken nasıldı, bilmiyorum nasıl bir borsa ama su anda dolar da malumunuz dün bi 7.20 ye cıkt, sabah mudahale ile 6.43'e indi. Sonra 6.90da fiksledi. Akşam geri 7.00 oldu vs. Demem o ki böyle bir ortamda kurla iş yapıyorsa ya sıçar, ya da kendini emniyete alır. Yurt dısı entegre ise seve seve dolar alıp satacak neyin kafasını yaşıyosunuz? Yani o konuda haklısınız, kafanızdaki normal bir borsa profili yok burada, adamlar da inkar etmemiş zaten bunu, yurtdışı entegre borsayız diyo. Ticaret bu sonuçta ne olursa olsun, ücret olarak 0.0020- 0.0025 fee alacam diye %20 kur kaybı yazar şu dönem. Bankalar bile adam gibi olması gereken kurdan satmıyo ya da almıyo dövizi.  Neyse merak ettim bakalım devamında nası bi borsaymış, görecez ama ülke böyle devam ederse borsanın işi zor.

newbie
Değerli Kullanıcımız,

Türk Lirasında yaşanan belirsizlik sebebi ile USD/TL kurlarında kısa zaman aralıklarında yüksek fiyat dalgalanmaları görülmektedir. Mesai saati içi banka kurlarında dahi alış satış arası fark yüksek tutulmaktadır. Kullanıcılarımızı parite sağlayıcılarımızdan gelen sağlıksız fiyat hareketlerine karşı korumak amacıyla 14 Ağustos 2018 saat 11.00'a kadar Türk Lirası ile işlem tahtamızı geçici olarak kullanıma kapattığımızı bildirmek isteriz.

Saygılarımızla,

CoinBaba Ekibi    

Çok yanlış bir tutum olmuş resmen kendinizi borsa degıl aracı kurum olarak kanıtlamıssınız borsa degılsenız nesınız???
burdan alıp yurt dısına satıyorsanız aracılık ısınden baska bırsey degıl
ben dolarlarımla ıslem yapmam neden sızden dolarla ıslem yapayım
ulkemızın bu kadar sıkıntılı donemınde dolarlarımızı bozdurmus ve TL ye gecmısız sıkıntı yok sız bekleyın bızde sızı kullanmıyoruz bızde beklıyoruz ne zaman duzelırsınız yazarsınız buralara musterı yok gelın bız TL ye basladık o zaman yatırım yaparız...alıs satıs yaparız...
jr. member
Activity: 90
Merit: 3
Değerli Kullanıcımız,

Türk Lirasında yaşanan belirsizlik sebebi ile USD/TL kurlarında kısa zaman aralıklarında yüksek fiyat dalgalanmaları görülmektedir. Mesai saati içi banka kurlarında dahi alış satış arası fark yüksek tutulmaktadır. Kullanıcılarımızı parite sağlayıcılarımızdan gelen sağlıksız fiyat hareketlerine karşı korumak amacıyla 14 Ağustos 2018 saat 11.00'a kadar Türk Lirası ile işlem tahtamızı geçici olarak kullanıma kapattığımızı bildirmek isteriz.

Saygılarımızla,

CoinBaba Ekibi    

Kendinize borsa demeyin artık. Açık açık döviz bürosu gibi çalışıyoruz o yüzden kur bizi etkiliyor deyin gitsin.

Gerçek borsada(ÖR: BTCTurk) BTC fiyatını alıcı ve satıcılar belirler. Başka bir kura bağımlı olan sisteme borsa değil, "aracı kurum" denebilir. "Aracı kurum"un kur farkından dolayı önlem alması da doğaldır.

Coinbaba aracı kurumuna başarılar diler, girdiği bu kimlik bunalımından bir an önce çıkmasını umarım.
copper member
Değerli Kullanıcımız,

Saygılarımızla,

CoinBaba Ekibi    
newbie
yine dün gece saat 2 den beri site off durumda sadece dolar rakamları var.
Bu soruna bır cozum bulamıyor musunuz?
newbie
Activity: 34
doların (aslında TL'nin de neyse) bu oynaklığı devam ettiği durumda ne olacak? TL tahtalarını artık hafta içleri kapatacak mısınız, ne yapacaksınız?
newbie
Alış satış arasındaki marj 1000 TL yi aştı neden boyle acaba?
Dolar kuru demeyın...
copper member
Değerli Kullanıcımız,

Platformumuzdaki TL emir listeleri tekrar kullanıma açılmıştır. Bilgilerinize sunarız.

TL ile işlem yapmak istemeyen ya da parasının değerini korumak amacıyla dolar kurunda kalmak isteyen kullanıcılarımız borsamızda dolar kuru ile direkt olarak işlem yapabilir ve dolar yatırıp çekebilirler.

Bilgilerinize sunar, bol kazanç dileriz.

CoinBaba Ekibi
newbie
Dünden beri TL gozukmuyor $ olarak gorunuyor sorun sızde de aynı mı duzelmedı hala ?
newbie
Merhabalar
Birşey sormak istiyorum bizim açtığımız teklifler diğer borsalarda da ( 5 borsa ile entegre  çalışıyoruz demiştiniz) gözüküyor mu yoksa sadece coinbaba ahalisi mi goruyor?
cunku benim teklifim bayadır bu şekilde bekliyor ve kesinlikle satış kısmındaki fiyat 37.250 lere gelmediği sürecek almıyor kimse.
Sitenizi bir türlü çözemedik bu konuda...

https://resmim.net/f/AMtyeg.jpg

Not: Fee ücretleri konusunda serzenişimi sizlere iletişim bölümünden gönderdim.
Bakalım ne zaman dönüş olacak
newbie
muhteşem bir kampanya idi.
Ben bilmiyordum bu şekilde bir hizmet olduğunu.
Yoksa devamlı al sat işlemlerini gerçekleştirirdim.
Çok güzel ve başarılı bir kampanya idi coinbaba.net
Tebrik ediyorum.
member
Activity: 309
Merit: 15
"Değerli Kullanıcımız,

CoinBaba.net platformumuzun açılması sonrasında tanışma amaçlı olarak  hazırladığımız kampanyalarımızdan “11 Haziran ile 22 Haziran arası kayıt olup işlem yapan tüm kullanıcılarımıza Temmuz ayı boyunca Sıfır Komisyon" kampanyası kapsamında, kampanyadan yararlanan kullanıcılarımızın Temmuz ayı içerisinde yapmış olduğu işlemlerden tahsil edilen komisyon tutarlarının tamamı hesaplarına geri yüklenmiştir. İade edilen bu komisyon ücretleri ile dilediğiniz gibi işlem yapabilir, CoinBaba.net ayrıcalığından yararlanmaya devam edebilirsiniz.

Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.

Saygılarımızla,

CoinBaba Ekibi"

Bereket versin. Coinbaba temmuz ayında aldığı komisyonları bugun geri yatırmış. 10.430 TL iade gelmiş, coin alsat arbitraj yapsam, dolar alıp yastık altına atsam bu kadar getirisi olmazdı be. Ne paralar kazandırıyoruz bu borsalara ya. Bi bu kadar da PAribu ve BtcTurk'e gitmiş demekki. Bitcoinde tekrar düşüş başladı derken biraz olsun iyi geldi bu haber. Bunu arada yapalım bence Smiley  
newbie
merhabalar
hesabıma btc transfer ettım

https://www.blockchain.com/tr/btc/tx/bba4f6205661bd93d8df16e5a17c4bea2d4670218f93520abcfb82690ad64790

Blockchain hesabımda 2 onay alınmasına ragmen hesabıma gecmedı.
Sunu sormak ıstıyorum sıstemınız nereyı baz alıyor?
blockchaın den mı yoksa baska bır yer mı

Merhaba fpotur,

Bitcoin transferlerinizin hesabınıza yatırılması için blockzincir üzerinde 2 değil, 3 onay alması gereklidir. Kontrol ettiğimizde göndermiş olduğunuz bitcoinlerin 3. onay sonrası otomatik olarak bakiyenize eklendiği görülmektedir.  

Acil destek talepleriniz için https://destek.coinbaba.net/ adresinden talep oluşturabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar bol kazançlar dileriz.

CoinBaba Ekibi

Hesap haraketleri bolumunde 2 onay yazıyor 2 onaydan sonra tamamlanmıs demek olmuyor mu?
neden 3 eklemedınız oraya? Yanıltıcı olmus
newbie
Çok merak ettim bitcoin transferinde  blockchain harici bir sistem-yer var mı?

Benim bildiğim yok Grin Grin

Siz soruyu tam anlayamamıssınız anlatmak ıstedıgımı anlamıs coinbaba yetkilisi
btc de bizde biliyoruz herhalde blockchain den farklı sistem olmadıgını

btc transferlerinde hangi site uzerınden kontrol sagladıgını sormustum.
ornek : https://btc.com

Bu sıte uzerınden de otomatık kontrol yapıp onay veren sıteler var...
copper member
merhabalar

https://www.blockchain.com/tr/btc/tx/bba4f6205661bd93d8df16e5a17c4bea2d4670218f93520abcfb82690ad64790

Merhaba fpotur,

Bitcoin transferlerinizin hesabınıza yatırılması için blockzincir üzerinde 2 değil, 3 onay alması gereklidir. Kontrol ettiğimizde göndermiş olduğunuz bitcoinlerin 3. onay sonrası otomatik olarak bakiyenize eklendiği görülmektedir.  

Acil destek talepleriniz için https://destek.coinbaba.net/ adresinden talep oluşturabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar bol kazançlar dileriz.

CoinBaba Ekibi
jr. member
Activity: 32
Merit: 1
Çok merak ettim bitcoin transferinde  blockchain harici bir sistem-yer var mı?

Benim bildiğim yok Grin Grin
newbie
merhabalar

Pages:
Jump to: