Pages:
Author

Topic: www.coinbaba.net - Türkiye'nin TEK Global Kriptopara Borsası - page 5. (Read 17384 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Şimdilik bir göz gezdirdim tasarımı çok güzel görünüyor. Diğer yorumlara baktıktan sonra en kısa sürede kayıt yaparım 0 komisyon fırsatını kaçırmak istemem
newbie
Activity: 139
Merit: 0
Merhabalar
sitenize dun 4740 tl para attım ve emir verdim 31775 tl den btc almak ıcın
gece de baktım benım emrım en ustte gozukmesıne ragmen ve btc fıyatının TL31.684,53 rakamına kadar gelmesıne ragmen benım emrım gerceklesmedı oylece beklıyor.
Sankı bana sıtedekı rakamlar asılsız gıbı geldı ve hıc bır sekılde btc alamıyorum.

Not: dırek 300 tl fazlasına satıs emrınden dırek almayı tabiki de denemedım.

https://resmim.net/f/hArxlL.jpg

En ustte benım alıs rakamım var rakamımı 31810 a cıkardım fakat yınede benım alıs rakamımın altındakıler degısıyor ama ben bır turlu o btc yı alamıyorum.
Farklı bısıler var ama cozemedım acıkcası...
mesela suanda en yuksek benım rakamım var 31810 hemen onun altındakı rakam 31723 ama yınede bana ne hıkmetse kımse btc satmıyor.
copper member
Activity: 77
Gündüz yatırma ve çekme işlemelerini 5-10 dk içerisinde hesabımda görüyorum ancak gece saatlerinde para göndermediğiniz için fırsatlar kaçıyor.  

Merhaba

Mesai saatleri dışında da para çekme imkanı ile ilgili çalışmamız sürmektedir. Tamamlandığında platformumuza entegre edeceğiz. Ancak para yatırma işleminizi 7/24 yaparak fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Teşekkür ederiz.
newbie
Activity: 27
Merit: 5
Gündüz yatırma ve çekme işlemelerini 5-10 dk içerisinde hesabımda görüyorum ancak gece saatlerinde para göndermediğiniz için fırsatlar kaçıyor.   

copper member
Merhabalar
sitenize ilk para yatıran ve btc çekmek isteyenler ıcın belırlı lımıt yada 24 saat btc cekemezsın dıye bır kural var mı ?
Para yatırıp btc yada baska bır sanal parayı alıp cuzdanımıza cekebılıyor muyuz?

Merhaba,

Hesap onayınız yapıldıktan sonra Para & Kripto Para yatırmaya / çekmeye ve ticaret yapmaya hemen başlayabilirsiniz. Herhangi bir süre beklemenize gerek yoktur. Kripto paranızı alıp kendi cüzdanınıza çekebilirsiniz.

Saygılarımızla,

CoinBaba Ekibi
newbie
Merhabalar
sitenize ilk para yatıran ve btc çekmek isteyenler ıcın belırlı lımıt yada 24 saat btc cekemezsın dıye bır kural var mı ?
Para yatırıp btc yada baska bır sanal parayı alıp cuzdanımıza cekebılıyor muyuz?
newbie
Activity: 29
domaini daha güzel bir şey seçebilirdiniz hocam
newbie
Activity: 71
Sistemi test etme fırsatım oldu yatırım işlemleri ortalama 5 ile 30 dk arasında değişen aralıklarda gerçekleşti sanırım manuel kontrolden geçiyor bunu otomatik bir onaya bağlasanız güzel olur. Birde sistemde anlık bir sıkıntımı oldu bilmiyorum çekim talebim 2 kez gönderildi desteğe gerekli ticketi açtım bir açık olabilir kontrol etmenizde fayda var. Onun dışında oldukça başarılı buldum sistemi özellikle hacim konusunda sıkıntı yok gibi gözüküyor ierleyen zamanlarda böyle devam edecek mi bekleyip görelim.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Merhabalar bende siteyi inceledim ve 5 dk da kimlik onayı ile hızlı olduğunu gösterdi.
Sorum şu btc deki 1167 btc hacim doğru mu ?
diğer sıteler 100 bıle degılken

Merhaba,
platformumuz kriptopara exchange platformu olmasının yanısıra, yaklaşık 4 aydır yurtdışındaki bazı yerel borsalara da özel anlaşmalar ile "liquidity provider" olarak hizmet vermektedir.

Bahsi geçen hacimler doğrudur ancak bu hacmin tamamı coinbaba.net kullanıcıları tarafından değil, liquidity servisimizi kullanan tüm borsalarda servis vermiş olduğumuz ve servisimiz ile gerçekleşmiş toplam hacmi göstermektedir.

Platformumuzu incelediğinizde emir listemizin ve yapılan işlemlerin hacimlerin bu rakamları kanıtlar büyüklükte olduğunu görebilirsiniz.

Saygılarımızla...

Tüm kriptopara kullanıcılarını platformumuzu test etmeye ve CoinBaba.net ayrıcalığını yaşamaya davet ediyoruz.

www.CoinBaba.net
Instagram: @Coinbabanet
Twitter: @Coinbabanet

son acılan borsalar arasında aklı basında görünen borsasınız. Süphelerim olmakla birlikte denemeyi düşünüyorum. umarım btcturkle beraber kullanabileceğim bir borsa olursunuz.
copper member
Merhabalar bende siteyi inceledim ve 5 dk da kimlik onayı ile hızlı olduğunu gösterdi.

Merhaba,
platformumuz kriptopara exchange platformu olmasının yanısıra, yaklaşık 4 aydır yurtdışındaki bazı yerel borsalara da özel anlaşmalar ile "liquidity provider" olarak hizmet vermektedir.

Bahsi geçen hacimler doğrudur ancak bu hacmin tamamı coinbaba.net kullanıcıları tarafından değil, liquidity servisimizi kullanan tüm borsalarda servis vermiş olduğumuz ve servisimiz ile gerçekleşmiş toplam hacmi göstermektedir.

Platformumuzu incelediğinizde emir listemizin ve yapılan işlemlerin hacimlerin bu rakamları kanıtlar büyüklükte olduğunu görebilirsiniz.

Saygılarımızla...

Tüm kriptopara kullanıcılarını platformumuzu test etmeye ve CoinBaba.net ayrıcalığını yaşamaya davet ediyoruz.

www.CoinBaba.net
newbie
copper member
Kimlik onayi olmadan ne kadara kadar islem icin izin veriyorsunuz? Yada veriyor musunuz?

Merhaba,
Platformumuzda hesap onayı olmadan işlem yapılamamaktadır. Hesabınızı kimliğinizin kopyasını ileterek çok kısa bir sürede işleme açtırabilirsiniz.

www.CoinBaba.net
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Kimlik onayi olmadan ne kadara kadar islem icin izin veriyorsunuz? Yada veriyor musunuz?
copper member
Merhaba,
Ramazan Bayramı süresince bankalar arası EFT işlemleri gerçekleştirilemeyeceği için kullanıcılarımızın HAVALE ile para yatırma talepleri doğrultusunda Aktifbank dışındaki diğer banka hesaplarımızı da bayram süresince olmak üzere kullanıma açtık. Kullanabileceğiniz banka ve para türleri aşağıdaki gibidir:

Aktif Yatırım Bankası: TL ve USD
Garanti Bankası: TL ve USD
Ziraat Bankası: TL ve USD
Akbank: TL ve USD
TEB: TL
QNB Finansbank: TL

Herkes hayırlı bayramlar dileriz.

www.CoinBaba.net

bence bunlar bayram sonrasıda kalsa hem borsanız hemde kullanıcılar için iyi olur

Merhaba, konu ile ilgili bazı düzenlemelerimiz olacak.
Teşekkürler.
newbie
Activity: 71
Merhaba,
Ramazan Bayramı süresince bankalar arası EFT işlemleri gerçekleştirilemeyeceği için kullanıcılarımızın HAVALE ile para yatırma talepleri doğrultusunda Aktifbank dışındaki diğer banka hesaplarımızı da bayram süresince olmak üzere kullanıma açtık. Kullanabileceğiniz banka ve para türleri aşağıdaki gibidir:

www.CoinBaba.net

bence bunlar bayram sonrasıda kalsa hem borsanız hemde kullanıcılar için iyi olur
copper member
Merhaba,

www.CoinBaba.net
member
Activity: 309
Merit: 15
member
Activity: 263
Merit: 11
Para Basan Adam
Alım satımları üye olmadan gör biliyor olmak kesinlikle şükür dedirten bi durum. İlk intiba güvenilir görünüyor market hareketli ama bankayı sevmedim.

Bildik bankalar ile iş yapılmaya başlanana kadar bende cepte tutacağım ama üye oldum

Başarılar
copper member
Sonunda emirleri ve hacimleri görebilmek için üye olmak veya giriş yapmak zorunda kalmadığımız bir türk borsası çıkarttılar. Hayırlı uğurlu olsun.
Borsa yeni açıldığı için bir süre daha alıcı ve satıcı için herhangi bir komisyon alınmayacak. Bu da güzel bir şey.
Pazarınız ve kazancınız bol olsun.

Teşekkürler...
Ama siz yine de üye olun Smiley

www.CoinBaba.net
full member
Activity: 434
Merit: 112
Sonunda emirleri ve hacimleri görebilmek için üye olmak veya giriş yapmak zorunda kalmadığımız bir türk borsası çıkarttılar. Hayırlı uğurlu olsun.
Borsa yeni açıldığı için bir süre daha alıcı ve satıcı için herhangi bir komisyon alınmayacak. Bu da güzel bir şey.
Pazarınız ve kazancınız bol olsun.
Pages:
Jump to: