Pages:
Author

Topic: xiaomi markası ve mi6-7 hakkında yorumlarınız. - page 2. (Read 524 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Daha önce xiaomi mi5 prime kullanıyordum. Babamın telefonu bozulunca verdim benim telefonu rahat rahat kullanabileceği için.
Bende gittim mi6 sipariş ettim. mavi rengini.

zaten mi5 prime 1450 liraydı mi6 1650-1750 arasında değişiyor.
1650 den satan firmaların yorumlarına baktığımda bazısı şarj aletini , kablolarını veya bu type-c'den kulaklığa dönüştürücüsünü falan göndermemiş. dedim başımı ağrıtmaya gerek yok. mi5 prime 'yi aldığım mağazadan aldım yine. 100 lira fazla olsun başım ağrımasın. hem adamlara istediğim gibi telefonla iletişime geçebiliyorum. bütün sorunlarıma çözüm buluyorlar.

Telefonun ilk izlenimlerine gelecek olursam.
(katalog bilgilerini es geçiyorum onları okuyup öğrenebilirsiniz zaten. işlemcisi rami falan daha iyi )
mi6'da mi5prime gibi tamamen performans telefonu.
mi5'de ki gibi şarjda veya performansda ısınma problemi yaşatmıyor.
mi5 ten farklı olarak 2 tane arka kamera koymuşlar. mi5ten daha iyi çekim yapabiliyorsunuz. bu portre çekimi falan var. arkasını flue yapıyor falan.
bataryası mi5 e göre daha güçlü.
boyutları birebir aynı desek yeridir. 1 mm falan oynuyor ende.
yine çift hat destekli telefon.
parmak okuyucusu mükemmel hızlı. parmağını üstünde gezdir yine algılıyor.
bu parmak okuyucusu tuşlu değil mi5'ten farklı olarak.
ayrı kulaklık girişi yok type-c'den dönüştürücüyle kullanman gerekiyor. almadan önce bu özelliğinden rahatsız olmuştum ama hiç sıkıntı yaratacak bir durum değil. dönüştürücüyü kulaklığa taktım bende. sabit orada kalıyor. ayrıca bu özellik yüzünden şarjdayken kulaklığı kullanamıyorsun zaten hızlı şarjı destekliyor telefon 1 saat demeden şarj fulleniyor.

mavi renginin garip bir tonu var. parlak bir mavi ve dikkat çekici bir mavi. orta yaştaki insanlara önermem beğenemeyebilirsiniz mavi rengini.

ayrıca son nokta olarak telefon dediğim gibi performans telefonu. bu telefondan mate 10 pro gibi veya iphone gibi fotoğraf çekmesini beklemeyin.
veya yine mate 10'daki gibi şarjın 2 gün gitmesini beklemeyin.

not: eğer bu telefonu alacaksanız ekran koruyucusuyla beraber alın. piyasadaki ekran koruyucuları tam oturmayabiliyormuş.
not 2: ithalatçı garantisi olarak delta olmasına dikkat edin. birçok telefoncu ile görüştüm hem mi5prime'yi hemde mi6 yı sipariş etmeden hepsi de ilk delta konusunda uyardı beni. dediklerine göre deltanın servisi kvk'ya çakarmış. işim düşmedi inş düşmez de.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bende mi6 siyah kullanıyorum. Telefon zaten çok iyi. Donanım açısından üst düzey bir cihaz. Mi arayüzünü kullanmakta çok keyifli. Tavsiye ederim dostum.

ben telefonu özelleştiren, tema kullanan falan bir adam değilim. arayüzün devamlı güncellemeleri sayesinde çok daha kullanışlı oluyor telefon. hele son güncellemeyle ekrana doğrudan arama/kısayollar/not /takvim geldi ve bunlar görsel olarak da çok iyiydi.
valla rahatım yerinde mi 6 yı alma gibi bir planım var mi 7 yi gördükten sonra karar vereceğim.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
Bende mi6 siyah kullanıyorum. Telefon zaten çok iyi. Donanım açısından üst düzey bir cihaz. Mi arayüzünü kullanmakta çok keyifli. Tavsiye ederim dostum.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Ben de 5s kullanıyorum 1.5 yıldır. Çok memenunum hiç sorun çıkarmadı. Birşey olursa tekrar xiaomi alıcam güncel versyonu hangisiyse
newbie
Activity: 39
Arkadaşlar mi 7nin özellikleri belli oldu, bence fena da değil almaya karar verdim. Çıksın bakalım.

https://www.log.com.tr/xiaomi-mi-7-nin-sinirlari-zorlayan-teknik-detaylari-gorundu/

fiyatı ne olacak acaba

405$ gibi duyum almıştım, Türkiye fiyatı 2500lerde olabilir.
member
Activity: 378
Merit: 55
Arkadaşlar mi 7nin özellikleri belli oldu, bence fena da değil almaya karar verdim. Çıksın bakalım.

https://www.log.com.tr/xiaomi-mi-7-nin-sinirlari-zorlayan-teknik-detaylari-gorundu/

fiyatı ne olacak acaba
newbie

newbie
Activity: 12
Red mi note 4 kullanıyorum bayağı memnunum fiyatına göre süper performansa sahip Smiley
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
performansı güzel telefon uzun süre iş görür ancak ben fotoğraf, video falan çekiyorum diyorsan o iş için pek uygun değil
full member
Activity: 700
Merit: 134
Fiyat performans için harika cihazlar. Başka markada 2500 liraya alacağın donanımı ve kaliteyi 1500 liraya alıyorsun. Varsın 1 sene az çalışsın 1 sene erken bozulsun, zaten aradaki fiyat farkı her türlü sizi kara geçirir.
Powerbankta en iyiyi üretiyorlardı, telefonda da çok iyi bir yere sahip oldular

mi5 kullanıcısı olarak pazar günü bimde gördüm powerbank'i 50 liraya satılıyordu. hemen gittim satılmış bütün bimleri arattırdım geldiği gibi satılmış zaten. güvenebilsem internetten satın alacağım da powerbankini 40 liraya da var 100 liraya. korkutuyor çakma çıkmasından.

ve telefonu için. tamamen hız telefonu. mi6 kullanan arkadaşlarımın söylediğine göre;
öyle bir parmak okuyucusu koymuşlar ki üzerinden gezdirince bile algılıyormuş ve telefonun hızını tahmin edebilirsiniz zaten hemen geliyor ekran. çift hat olması bir avantaj. bataryası daha uzun ömürlü.
tek dezavantaj kulaklık çıkışı iphone yeni telefonları gibi şarj girişinden. ha kulaklık girişi kullanmadıkları için daha büyük batarya koymuşlar ama yine de bi eksi kulaklık girişinin olmaması.

Powerbank konusunda n11 ya da gittigidiyor üzerinden alın geçin hocam. En çok satan en çok yorum yapılan satıcıların sattıkları orijinal.
Zaten ürünün kutusunda barkod gibi bi şey var kazıkazanlar gibi, eğer değişmediyse onu kazıyıp çıkan barkodu internete yazınca orijinal olup olmadığını görebiliyorsunuz
newbie
Mi6 kullanıyorum çok memnunum

hangi rengini kullanıyorsun? mi6 mavi ve seramik siyah arasında 200 lira oynuyor. bunların arasında ki fark sadece renk mi yoksa siyahının kasası seramik ve daha mı sağlam?

bildiğim kadarıyla sadece kasa farkı renk veya seramik olması yanii
member
Activity: 364
Merit: 20

hangi rengini kullanıyorsun? mi6 mavi ve seramik siyah arasında 200 lira oynuyor. bunların arasında ki fark sadece renk mi yoksa siyahının kasası seramik ve daha mı sağlam?
newbie
Activity: 164
newbie
Activity: 29
Fiyat performans için gayet iyi marka.
jr. member
Activity: 120
Merit: 1
O fiyatlara gayet uygun. Alınır ve güle güle kullanılır.
member
Activity: 336
Merit: 11
Fiyat performans için harika cihazlar. Başka markada 2500 liraya alacağın donanımı ve kaliteyi 1500 liraya alıyorsun. Varsın 1 sene az çalışsın 1 sene erken bozulsun, zaten aradaki fiyat farkı her türlü sizi kara geçirir.

mi5 kullanıcısı olarak pazar günü bimde gördüm powerbank'i 50 liraya satılıyordu. hemen gittim satılmış bütün bimleri arattırdım geldiği gibi satılmış zaten. güvenebilsem internetten satın alacağım da powerbankini 40 liraya da var 100 liraya. korkutuyor çakma çıkmasından.

ve telefonu için. tamamen hız telefonu. mi6 kullanan arkadaşlarımın söylediğine göre;
öyle bir parmak okuyucusu koymuşlar ki üzerinden gezdirince bile algılıyormuş ve telefonun hızını tahmin edebilirsiniz zaten hemen geliyor ekran. çift hat olması bir avantaj. bataryası daha uzun ömürlü.
tek dezavantaj kulaklık çıkışı iphone yeni telefonları gibi şarj girişinden. ha kulaklık girişi kullanmadıkları için daha büyük batarya koymuşlar ama yine de bi eksi kulaklık girişinin olmaması.
full member
Activity: 700
Merit: 134
newbie
Activity: 13
Muhteşem bir telefon üreticisi tam f/p ve donanımları hep rakiplerine göre iyi seviye oluyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Merhaba arkadaşlar

Uzun süredir xiaomi denen markayı takip ediyorum her yerden olumlu yorum geliyor. Çok niyetlendim Mi 6 almaya ancak malum Türkiye'de ki tedarikçiler ithalatçı garantili getiriyor. Fiyatlarına göre gayet iyi cihazlar.

Şimdi yine şeytan dürtüyor Grin Grin  nisan veya mayısta sanırım mi 7 çıkar, bu ayın sonunda tanıtımı yapılacaktır. Kabaca özellikleri de belli. Sizce ithalatçı garantili ve Xiaomi gibi bir marka alınır mı? Tahmini fiyat 2400-2500TL bu sefer bu riske girip alsam mı diyorum?

Bilgisi ve takibi olan arkadaşlar yorum atarsa sevinirim.

mi6 mavi rengi için 1700 lira gayet güzel bir fiyat. ithalatçı olarak da delta olursa tadından yenmez de mi7 için 2500 lira bana fazla geldi. ben mi'yi fiyat performans telefonu olarak görüyorum. uygun fiyata en iyisini üretseler de 2500 liraya kalkıp da mi7 almam. gerçi ben 2000 üstüne telefon alınmasına karşıyım.
newbie
kardeşim bulaşma derim hiç okadar para verceksin gümrükte kalcak canını sıkcaklar geçen benim bi arkadaş drone getirtti çıkarcam diye üç gün uğraştı git paşa paşa ı phonunu al problemsiz kulan bide getirceğin cihaz nolursa olsun cin malı Cheesy

getiren firma varken kendin çinden sipariş etmeye kalkmazsın her halde. hele kargo ile telefon getirten bi adamla ben daha karşılaşmadım.
o çin dediğin ülke artık sadece teknolojik üretmiyor arabasından motoruna kadar üretim yapıyorlar. 10 dolara da ürün var aynı ürünün kalitelisi 50 dolar olanda.
en basiti yamaha çinde üretiliyor. kalite ve ömür açısından yamaha'nın önüne kaç motor geçebilir?
mi7'yi bekliyorum. çıksın karşılaştırırım mi6 ile fiyat durumuna göre ikisinden birisini alırım. kendimde 7 aydır mi5 prime kullanıyorum.

Aynen hocam eyvallah,  sonunda benim kafadan biri çıktı Smiley)

Gelişmelerin mutlaka yazın ben de bekliyorum ve o zaman karar vericem.
Pages:
Jump to: