Pages:
Author

Topic: xiaomi markası ve mi6-7 hakkında yorumlarınız. - page 3. (Read 524 times)

member
Activity: 322
Merit: 16
kardeşim bulaşma derim hiç okadar para verceksin gümrükte kalcak canını sıkcaklar geçen benim bi arkadaş drone getirtti çıkarcam diye üç gün uğraştı git paşa paşa ı phonunu al problemsiz kulan bide getirceğin cihaz nolursa olsun cin malı Cheesy

getiren firma varken kendin çinden sipariş etmeye kalkmazsın her halde. hele kargo ile telefon getirten bi adamla ben daha karşılaşmadım.
o çin dediğin ülke artık sadece teknolojik üretmiyor arabasından motoruna kadar üretim yapıyorlar. 10 dolara da ürün var aynı ürünün kalitelisi 50 dolar olanda.
en basiti yamaha çinde üretiliyor. kalite ve ömür açısından yamaha'nın önüne kaç motor geçebilir?
mi7'yi bekliyorum. çıksın karşılaştırırım mi6 ile fiyat durumuna göre ikisinden birisini alırım. kendimde 7 aydır mi5 prime kullanıyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Yazın xiaomi mi 5 preme aldım. Bir kaç ay sonra mi 6 çıktı ki keşke bekleyip onu alsaydım . Şu anda elimdeki telefon fiyat olarak kullandığım diğer telefonlara göre gayet kaliteli ve kullanışlı . 2018 bitmesine yakın gördüğüm bir haber de xiaomi üretimini Samsung yapacak gibi birşey okumuştum (eksik - yanlış bilgi olabilir ) bundan dolayı yeni üretimlere güvenemiyorum .
member
Activity: 252
Merit: 10
OPEN GAMING PLATFORM
Ben mi 5s kullanıyorum. Yenisini alacak olsam yine Mi alırım muhtemelen. Telefon uçuyor
newbie
Activity: 39
Merit: 0
huawei mate 9 kullanıyorum. xiaomi yerine tavsiye ederim, kamerası herhangi bir xiaomi ye göre çok daha iyi. pil dayanımı da gayet iyi , yoğun kullanımımda dahi 1.5 gün görebiliyor.

Evet huwai de olabilir onları da inceliyorum hele ki pro 10 mate çok hoşuma gitti tabii parası da ona göre, mate 9 da olabilir ama şu ay sonunu bekleyeceğim mi7 nin tanıtımı bir yapılsın da. Eyvallah hocam.
newbie
kardeşim bulaşma derim hiç okadar para verceksin gümrükte kalcak canını sıkcaklar geçen benim bi arkadaş drone getirtti çıkarcam diye üç gün uğraştı git paşa paşa ı phonunu al problemsiz kulan bide getirceğin cihaz nolursa olsun cin malı Cheesy

hepsiburada veya teknosa gibi satış yerlerinden alacağım. O kadar da riske gerek yok, hele ki devletin uyguladığı yeni politikalardan sonra  Cheesy

Çin malı!  hangisi değil ki bildiğim kadarıyla iphone da çinde üretiliyor. O artık çok önemli değil bence. Tabii şu var iphone farkı var ona lafım yok. Şirket telefonum iphone geliyor zaten bugün yarın. Kendime mutlaka android alacağım.
newbie
Activity: 89
huawei mate 9 kullanıyorum. xiaomi yerine tavsiye ederim, kamerası herhangi bir xiaomi ye göre çok daha iyi. pil dayanımı da gayet iyi , yoğun kullanımımda dahi 1.5 gün görebiliyor.
newbie
Iphone 7'nin fiyatı 3 bin lira iken Xiaomi Mi 7 alınmaz eğer ekonomik telefon istiyorsan Xiaomi Mi 5 alabilirsin.

Eyvallah hocam, o açıdan bakıldığında öyle ama iphone almam android tercih ediyorum, her hangi bir android telefonla kıyaslamak daha iyi olur benim için, mi6 samsung galaxy s8 dengi bir telefondu diye düşünüyorum, mi7 de s9 dengi olur diye düşünüyorum. Fiyatlarında oldukça fark var.
newbie
Activity: 37
member
Activity: 252
Merit: 10
güzel hoş bir telefon kullanımıda gayet güzel fiyat konusuna bişe diyemem zevk meselesi
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Iphone 7'nin fiyatı 3 bin lira iken Xiaomi Mi 7 alınmaz eğer ekonomik telefon istiyorsan Xiaomi Mi 5 alabilirsin.
newbie
Merhaba arkadaşlar

Uzun süredir xiaomi denen markayı takip ediyorum her yerden olumlu yorum geliyor. Çok niyetlendim Mi 6 almaya ancak malum Türkiye'de ki tedarikçiler ithalatçı garantili getiriyor. Fiyatlarına göre gayet iyi cihazlar.

Şimdi yine şeytan dürtüyor Grin Grin  nisan veya mayısta sanırım mi 7 çıkar, bu ayın sonunda tanıtımı yapılacaktır. Kabaca özellikleri de belli. Sizce ithalatçı garantili ve Xiaomi gibi bir marka alınır mı? Tahmini fiyat 2400-2500TL bu sefer bu riske girip alsam mı diyorum?

Bilgisi ve takibi olan arkadaşlar yorum atarsa sevinirim.
Pages:
Jump to: