Pages:
Author

Topic: Ya lütfen teknik analize bu kadar takılmayın - page 2. (Read 577 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
Grafikten sonuçlar çıkarırdım eskiden, az da olsa tutturma şansımız vardı şimdi imkansız nerdeyse. Böyle giderse 2020 bitcoin bölünmesine kadar sürünürüz. Neyseki 2 yıl kaldı bekleriz pastadan dilimi o zaman alırız sorun yok
full member
Activity: 434
Merit: 112
Gerçekten katılıyorum hocam size. Ayrıca şu ayrı bir konu ki başkalarının söylemleri ile hareket etmek yerine araştırarak öğrenerek hareket etmek lazım. Bırak zarar et ama öğrenmiş ol
member
Activity: 308
Merit: 10
Teknik analizlere hiç takılmadım ciddiye de almadım Grin kendi analizimi kendim yaptım ve yapmaya da devam ediyorum. Bu işin en can alıcı noktası iyi araştırma ve birazda ön sezi.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Teknik analizleri hiç bir zaman gerçekçi bulmadım ve bunlar üzerinden yorum yapanlara da inanmadım. Bir çok insan o grafiklere göre yatırım yaptı ve hüsranları yaşadı maalesef.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Bu piyasada temel analiz ve trend takibi teknik analizden daha fazla kazandırabilir.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Teknik meknik kalmadı agalar. Olay balinalarda bitiyor artık. En büyük balinaların da borsalar olduğunu düşünürsek pozisyon alıp hedefimize ulaşana kadar beklemekten başka çaremiz kalmıyor yeni düzende
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
Teknik analizlere aldırıpta yatırım yapanların vay haline bbizzat  bende onlardan dım Sad( yapmayın arkadaş inanmayın ya o kadar diyorum size şimdi mal mal bekliyoruz artmasını.
member
Activity: 252
Benim için grafiklerden daha önemli şeyler vardır. Proje, güncelleme, gelişmeler ve yenilikler, haberler. Bunları takip etmek daha faydalı sonuçlar doğurdu
member
Activity: 308
teknik analizcilere sormak lazım yaptığınız teknik analizlerin yüzde kaçı doğru çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Kazançlarınız sizi tatmin ediyor mu? Ediyorsa size bol kazançlar diliyorum. Ben teknik analizlere inanmıyorum özellikle kripto para piyasasıyla ilgili olanlara.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Analiz her şeydir arkadaş. Kimse parasını analiz ermediği bilmediği bişeye yatırmaz. Çıt-pıtyaparak 250000 tl yatıran gördünüz mü hiç ? Ben görmedim. Tabiki psikolojik etkenler de önemli önemsiz demiyorum ama analiz etmeden araştırmadan kimse riske girmez. Analize bu kadar takılalım arkadaşlar. Çünkü önemli.
member
Activity: 448
Kripto piyasasında dediklerine bende katılıyorum . bu piyasada ne teknik analiz ne grafik yorumları ne programlar hiç birisi 4 aydır görüyoruz ki hiç bir işe yaramıyor. Birileri istedikleri gibi piyasayı aşağı yukarı çekip oynatıyor.
member
Activity: 322
Merit: 12
Piyasanin belli donemlerinde ise yarar gibi gorunse de bu donemde ne grafikler ne analizler hepsi bos. Cunku yatirimci korkuyor.
member
Activity: 546
ilk yaptığımız gidip fiyatı bugün ne geçmişte neydi diye grafiklere bakmak. teknik analiz bilginize güvenmiyorsanız ki benim de mükemmel değil, her teknik analiz yapana değil 2-3 tane bulun sırf onları izleyin, size en güvenilir gelenleri yani. tekniği harekete geçiren benim görüşümce temel analiz yani piyasadaki haberler. bunlar gelmeyince balinalar istediklerini yaptırabilir. onun düşüncesi yönünde tabi. o hareket de sınırlı oluyor haliyle.
member
Activity: 63
teknik analiz bir yere kadar işe yarar herkes piyasayı okumayı öğrensin
newbie
Activity: 154
Merit: 0
bece de teknik anaize bu kadar takılmamak gerekiyor, gerçi teknik analiz söz konusu olduğunda şöyle bir durum söz konusu,  gerçekten hakkıyla yapılan teknik analizler oldukça faydalı oluyor,  ama reelde durum böyle değil
member
Activity: 364
Teknik analizler bu işin tuzu biberi bir heyecan, beklenti katıyor işin içine ancak bence de teknik analizlerle güvenerek yatırım yapmak pek mantıklı değil.
Diğer gelişmeleri de yakından takip etmek gerekiyor bana kalırsa.
sr. member
Activity: 370
Merit: 250
Tekniz analizde lazım biryerde yapmayın arkadaşlar. Spekülason daha önemli tabiki ama analizcilerinde iyi para kazandığını gördüm ben
member
Activity: 448
Merit: 12
Şu piyasada hesap kitap işleri yapmak gerçekten çoğu zaman boşa bir uğraşı oluyor.
Ne zaman ne olacak ne bitecek kimse hiçbir şekilde kestiremiyor..
full member
Activity: 518
Merit: 102
Teknik analizler bizim için yatırım yapmada ya da yatırımları eritmeden nakde çevirmek için tek kriter değil. Fakat "Fala inanma, falsız da kalma" gibi bir durum oluyor tamamen de vazgeçemiyoruz
member
Activity: 336
Merit: 11
Ben acikcasi onceden biraz olsun ugrasirdim teknik analiz arastirmaya ama kriz doneminde hic bir ise yaramiyor.
Pages:
Jump to: