Pages:
Author

Topic: Yabancılar Artık Bizi İstemiyor Turkiyede - page 2. (Read 247 times)

jr. member
Activity: 140
Merit: 3
Ulan biz yabancıyız artık ülkemizde. Onlar bizden daha rahat yaşıyorlar. Bizden daha çok sahiplendiler. Artık mahalle kavgaları falan yapabiliyorlar kendi topraklarındaymış gibi. Bizim insanımıza rahat rahat saldırıp bizim mekanlarımızı basabiliyorlar. Zannedersem artık biz onların topraklarında yaşıyoruz. Baksana bizden daha fazla önem veriliyor onlara. Maaşlar, hastane masraflarının karşılanması, kira destekleri eğitim destekleri falan.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
çok abartı olmuş ama şu gerçeği istediğimiz kadar görmemeye çalışalım dönüp karşımıza çıkacak. ırak savaşında ülkeye aldığımız kürtler nasıl meclisteyse suriyeliler de bu şekilde girecekler o meclise.
full member
Activity: 616
Merit: 101
İstanbul Florya da oturuyorum 7-8 sene önceye kadar sahil çok temizdi ve yüzülebiliyordu şuan ise her yerde suriyeliler var ellerinde nargile akşama kadar oradaki sahil parkındalar , mangal yakmak yasak ama mangal yakıyorlar sahili afedersiniz bok götürüyor artık Atatürk havalimanıda kapatılınca taşınmayı düşünüyorum iş için katlanıyordum zaten bunlara...
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
istanbula 6 ay arap turist gelmeyi bıraksın oteller çökme noktasına gelir. reina saldırısı 15 eylul derken 1 yıl zor bir yıl geçirmişti eger araplar gelmeyı durdursaydı cogu otel batıcaktı. bu taksicilerin palazlanmasıda sırf bu arap turistler yuzunden mesela
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
geleceğin ne getireceği üç aşağı beş yukarı belli. şimdiden önlemlerin alınması icap ediyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
bu şekilde bir 10- 15 yıl daha giderse bu suriyeliler özgürlük narası atarsa şaşırmayın. daha şimdiden sahiplendiler bizim ülkemizi.
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
Arkadaşlar malum proje tutmak üzere haclı ülkesi türkiye kaybedilen costantine yavas yavas geri alınıyor bunu siz anlamasanızda hissetmesinizde kabul etmesenizde tek gerçek dün pazar malum pazar günü istanbula dısarı cıkın sahilde yer bulamazsınız dün zar zor yer buldum arabayı park edip sahile indim çimlerde oturacak yer yoktu artık arabmı suruyemi baska milletlermi herkes yerleşmiş çadırını kampını kurmus yayıla yayıla oturuyorlar bizede ayakda durup gezmek kalıyor bunlar ne yapıyor diye bakıncada 10 kişisi birden ters ters bakıyor elinden gelse kovacaklar bizi gün gelecek bizi bu ülkede istemeyecekler haberiniz olsun.

Bu arada istanbulu bilmeyenler olabilir şöyle anlatayım o kadar cok turist varki özellikle yazın ekonomiyi onlar sağlıyor aksam evinize ekmek götürüyorsanız onlar sayesinde ona göre.
Pages:
Jump to: