Pages:
Author

Topic: Yaklaşık 30 yıl önce piyasaya sürülen oyunda Bitcoin kehaneti... - page 2. (Read 549 times)

full member
Activity: 252
Merit: 103
30 yıl sonra bulunmuş bir tesadüf olarak görüyorum bir sürü insan var belki o zamanlarda ona benzer bir tasarım ile çıkmışlardır ama ne diyeyim bilemedim açıkcası.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
30 yıl beklediler mi yani bu nasıl mantık anlamış değilim. Şekil benzer evet ama tesadüf olamaz mı yani hemen kehanet diye ortaya atılıyor.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Medya ve teknoloji yayınlarında her gün yapay zeka ile ilgili haberler ve gelişmeleri görüyoruz. Şimdi bize saçma gelen bir çok proje muhtemelen yakın zamanda gerçekleştirilmiş olacak. Bitcoin bu çalışmaların yanında küçük bir teknolojik devrim olarak kalırsa şaşırmamak gerek. Eskiden imkansız görünen bir çok şey artık mümkün görünüyor. Bitcoinin gelecekten geldiğini değil, gelecekte olabilecek daha büyük bilimsel gelişimin başlangıcı olmuş olması daha büyük olasılık.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
     30 yıl önceki oyunda kullanılan simge tamamen rastlantıdır Fakat şu bi gerçek ki insanoğlu çok zeki varlıklar bu da gelişen teknoloji olarak baktığımızda mühendislerin yaptıkları ortada ileriyi görerek hareket eden plan proje yaparak bitcoin i tasarlayanda ne yapay zeka ne robot o da bir insan potansiyelini görüp kendini geliştirmek insanoğlunun elinde olan birşey yeterki kendine güven inan ve çalış başarmanın anahtarı
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Algıda seçicilik diyenler olmuş, kesinlikle ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bu kadar kehanet, mit, olağanüstü efektli senaryoları beynim kaldırmıyor. Dümdüz benzerliktir tesadüftür diyip sıyrılmak istiyorum bu düşüncelerden Cheesy
full member
Activity: 700
Merit: 134
Bu haberler çok saçma. Milyonlarca kitap basıldı, milyarlarca görsel oluşturuldu, dergiler, oyunlar, metinler, filmler... Sonsuz sayıda fikir ve üretilen şey varken illaki benzer binlerce şey karşımıza çıkacak. Bunun planlılıkla ya da başka bir şey ile hiçbir ilgisi yok (:
sr. member
Activity: 588
30 yıl önce yayınlanan bir oyunda yer alan bir simgenin Bitcoin logosuna benzetilmesi ve bir kullanıcının bunun yapay zekayla gelecekten msj olarak gönderildiğini söylemesi  gerçek olmayacak şekilde inanılmaz.
sr. member
Activity: 532
Presale Starting May 1st
Sadece aldıda seçicilik başka birşey değil . 30 sene önce bilgisayarın bu kadar çok yaygınlaşacağını ile tahmin edemezdik .
full member
Activity: 411
Merit: 134
Kesin "İLLUMİNATİ"  geçmişten bize subliminal mesaj göndermiştir!  Cool

Abicim bırakın bu işleri.Kehanetmiş  Grin
Her ak sakalı olana dedem diye atlamayın...Her manifoltum hıyar diyene tuz alıp goşmayın gözünüzü seveyim. Grin
Milyonlarca logo tasarlanmış geçmişte.İllaki biri btc'ye benzeyecekti yani.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
30 yıl önce cryptocurrency sistemini gerçekleştirebilecek teknolojimizin olup olmadığı tartışılabilir ama bariz Btc amblemi bu 1 değil 2 değil  Undecided
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Buna şaşırmadım gerçekten, çünkü o yıllarda bir derginin kapağında da btc nin olduğunu biliyoruz. Ama o reddit kullanıcısının yazdığı şey saçmaymış, yok efendim gelecekten geçmişe mesaj bla bla bla. Olay gayet açık bitcoin geçmişte kurgulnan bir projeydi ve vakti gelince hayat buldu. He o oyundaki şey bitcoin mi ondan da kesinlikle emin değiliz ama btc gibi duruyor. Ama yatakta ne alaka? diye sorarlar adama. Hadi para kasasında yada daha mantıklı bir yerde olsa neyse.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Böylesi haberler ve kehanetler birçok komplo teorisini de beraberinde getiyor. Bu haberleri okuyunca hiç bir şeyin masum olamayacağı endişesi çöküyor üzerime.
member
Activity: 268
Merit: 12
bizim insanımızın ilgisini böylesine ilginç şeyler çekiyor işte. hiç bilgisi olmayan bile merak eder de okur. bu tarz haberler olumlu yansır umarım.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Seviyoruz böyle enteresan şeyleri. Sadece bu değil ki bunun gibi birçok farklı platformda logolar hepimizin gözüne çarpıyor ben artık algıda seçicilik olarak karşılamaya başladım bu durumu.
member
Activity: 196
Merit: 11
Biz neyin farkındayız ki, sabah kalk git çalış gel, yemek ye uyu tekrardan aynı şeyleri yap, biz bu kısır döngüde bireysel geleceğimizi planlamaya çalışırken, insanlığın gidişatını planlayanlar var bir taraftan,
member
Activity: 308
Merit: 11
Keske bu tespitler daha erken yapilsa yoksa hic bir ise yaramiyor zaten. Cizgi filmlerden ogrenilen seylerde var ama once yapilmayinca bos kesinlikle.
full member
Activity: 266
Merit: 108
Güzel tesadüfler veya öngörüsü, hayalgücü kuvvetli arkadaşların ürünleri diyebiliriz.. Ama tespiti beğendim Smiley
member
Activity: 392
Merit: 10
Büyük proje için yıllar öncesinde düğmeye basılmış , herşey düşünülmüş ve 2008 yılında uygulamaya konulmuş. Bu kripto piyasası Block chain teknolojisi ile birlikte dünyada yeni bir ekonomik düzen getirmek için var edilmişir .
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Su anda trend olan her turlu teknolojinin yatirimi onceden baslamis durumda zaten. Bu gibi seyleri onceden gormek cok onemli.
member
Activity: 336
Merit: 10
Zaten hiçbir şey tesadüf eseri değildir , kripto paraların ve bitcoin bir Projedir ,30-40 yıl önce sadece temelleri atılmıştır ,proje belki 40-50 seneliktir.Herşey plan program dahilinde blockchain teknolojisi üstünden devam ediyor.
Pages:
Jump to: