Pages:
Author

Topic: Yaklaşık 30 yıl önce piyasaya sürülen oyunda Bitcoin kehaneti... - page 3. (Read 549 times)

full member
Activity: 714
Merit: 125
Kripto para ekosistemi hakkında kehanet tabirini kullanabilmek için daha fazla belgeye ihtiyaç var. Sadece bazı yerlerde geçti, bazı sohbetler demeçlere konu oldu veya ikon olarak kullanıldı gibi hikayeler benim inanabilmem için yeterli değil. Sonuçta kriptoloji kelimesi tüm lisanlarda çok uzun zamanlar öncesinde kullanılan bir kelime başka kaynaklarda da kullanılmıştır. Ikonlara gelince benim senaryom bunun daha önceden planlanarak hayata konu edildiği, sonuçta dijital paraların geleceği önceden de biliniyordu.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Simpsons da Trumpın başkan seçildiğinin önceden gösterilmesi ve birkaç benzer olay gibi bu da sadece bir rastlantı. İnsanlar bu tür şeylere inanmayı çok seviyor.
member
Activity: 196
Merit: 10
Vay anam vay gelecekten geçmişe bilgi gönderen bir yapay zeka he. Beyler bu tarz şeyler sadece bana mı korkunç geliyor. Sizler hiçbir şey hissetmiyor musunuz bu tarz haberleri okudukça.
newbie
Activity: 99
Merit: 0
btc yi bir şekilde gündemde tutma çabaları. umalım da pozitif gelişmelerin habercisi olsun
member
Activity: 210
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
ya bir oyunda bir yatakta B işareti var diye amma tantana yaptınız, yani milyarlarca insan bir şeyler söylemiş bu dünyada böyle tesadüflerin olması normal
member
Activity: 378
Merit: 11
30 yıl önce neredeyse ortalıkta bilgisayar bile yoktu. Gerçekten ürpertici bir kare ama ben de tesadüften öte bir şey olmadığını düşünüyorum.
member
Activity: 167
30 yıl önce bitcoinin tozu bile yokken oyunda b harfine birşey benzetmek biraz saçma geldi bana ama insanlar birşeyleri benzetmeyi çok seviyorlar
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
gerçekten resimdeki logo bitcoin logosuna benziyor ama bence bu bir tesadüf . komplo teorisi olarak , the economistin kapağı da ilk önce ilgi çekici gelmişti ama sonradan onu da saçma buldum , fazla bir anlam aramamak lazım .
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
$ işareti bütün dünyada kullanılırken btc simgesi çok da özgün bir şey değil aslında orda burda mitolojik gönderme aramaya gerek yok.
member
Activity: 210
Ama bu yesil bitcoin ve cizgisi yukarida hem belki kehanet degildir. cocugun adini bitcoin koymak istemiste olabilir babasi belki gercek satoshidir ve fikrini yeni hayata gecirmistir. Benimde cok param olursa ismini ethereum koyabilirim.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Beyler ortalık hafiften yeşillendi nazar değmesin. Yine dört bir yanda btc reklamları dönebilir. Planlar kaç yıllık bilmiyorum ama elbette buyuk bir oyun kurucu bence bu işin içinde.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bana göre bu sadece bir tesadüf. Böyle bi şeyin planlanıp 30 yıl devam ettirilmesi çok saçma. İnsan ömrü ne kadar ki?
member
Activity: 308
the economistin kapağını görmüştüm o aradaki fotoğraf daha gerçekçi gelmişti bana. bu fotoğraftan pek bir şey anlamadım. şu bir gerçek ki bitcoin çok önceden kurgulanmış.
full member
Activity: 230
Merit: 100
İnsanlar herzaman görmek istediklerini görürler..Bitcoinle ilgili bu kehanetlerin çoğu boş ama bitcoin gerçek hiç kimse bundan 9 yıl önce çıkmış birşeyin bu değerlere geleceğini tahmin edemez
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Çok ilginçmiş gerçekten. 2006 da kurulan bilyoner.com un da logosu bitcoin logosuna çok benziyor daha önce forumda da konusu geçmişti Smiley bakalım ileride karşımıza neler çıkacak.
member
Activity: 336
ben böyle uydurma fantazilere inanan biri değilim.istatistik bilimine ve gerçeğe inanırım.buda bence tesadüfi bir olay uydurma yorum uydurma haber
newbie
Activity: 182
Merit: 0
yatağın ayak ucuna B harfi ve çember içerisine almışlar. üzerinde durulacak konu değil. üzerinde durulacak konu Rothschild ve sorosların kripto işlerinde olduğunun %100 belli olması. bunların desteklediği herhangi bir proje kolay kolay yok olmaz.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Ben bu tarz şeylere pek itibar etmiyorum. Sonuçta zaman algısı birbirinden bağımsız şeyler. O dönemlerde zaten sürekli 2000 li yıllar çok daha başka tahayyül ediliyordu. Beklentiler farklıydı. Uçan arabalar falan. İnsanların Dandik video oyunlarında kullandıkları imgelerden yola çıkarak buna kehanet demek yersiz bence.
member
Activity: 336
Merit: 11
Keske bu kehanetleri daha onceden gorebilseydik. Ama bu degerler daha baslangic bence ilerse ulasilmaz yerlere yukselecektir.
member
Activity: 1022
The Economist dergisi de bunun gibi bir kehanette bulunmuştu bundan yıllar önce. Meğerse bundan 30-40 yıl önce Bitcoin gibi kripto para sistemlerinin sinyalleri veriliyormuş da farkında değilmişiz.
Pages:
Jump to: