Pages:
Author

Topic: YATIRIM YAPARKEN NEYE DİKKAT EDİLMELİ - page 2. (Read 715 times)

member
Activity: 406
Merit: 12
Bu konu yeni başlayanlar için harika bir kaynak olmuş, ok güzel temel bilgiler içeriyor.  
Sabitlenmesi gereken bir konu olmuş diyebilirim.
full member
Merit: 100
Bence çoğu kişinin gözden kaçırdığı bişey var özelikle ico araştırırken, çoğu proje sırf para toplanabiliyor diye sisteminde gereksinim olmasa da yalandan token çıkarıyor ico yapıyor, amaç sadece para toplamak. Bunları iyi gözleyin çoğu kişinin gözünden kaçıyor.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
yeni arkadaşlara tavsiyem önünüze gelen her yükselişteki coinleri almaayın büyük bir kısmı elinizde patlar yoksa sağlam projeleri olanlar iyi.
member
Activity: 336
Merit: 10
Projenin ne vaat ettiği, işbilir yönetici takımı ve proje ekibi, hacmi, ne kadar üretildiğini/ üretileceği bunları iyi bilmek gerek.
newbie
Activity: 79
Merit: 0
Ellerinize saglik benim bu yazidan ogrendigim cok sey oldu Tesekkurler
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Yatırım yaparken öncelikle sağlam projesi ve hacmi olan koinleri tercih etmeye çalışıyorum ama onlar bile btc nin hareketinden olumsuz etkileniyorlar. En güzeli belki de hodl dur.
newbie
Activity: 154
çok faydalı ve güzel bir rehber olmuş teşekkür ederim  Smiley
member
Activity: 476
Merit: 75
Toplam coin adeti çok önemli ve yenice pumplanmış projeye girilmemeli bence. Ben artık hacmi büyük projelere yönelmeye başladım. Oynaklık zaten çok fazla bari buradan biraz olsun rahat edelim.
member
Activity: 392
Projeye bakıyorum içeriği nedir takıma bakarım sonra destekleyenlerde önemli total supply ve kilitli kalıcak süreleri iyice araştırmakdan girmem bildiğim bunlar.
legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
Yatırım yaparken kesinlikle ilk öncelik toplanmak istenen yatırım miktarı olmalı.. 5-12 milyon arasındaki projeler uzun vade de her zaman için kazandırmıştır, bunun dışında ekibe bakılır, websitenin tasarımına ve ekibin satış süreci boyunca paraya kıyıp kıymadığına bakılır.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Ellerinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş benim gibi yeni baslayanlarin çok işine yarayacak bir paylaşım umarım böyle güzel paylasimlarinizin devamı gelir yatırım yaparken sağlam bir araştırma yapmalıyız ve ona göre guvenilir coinlere yatirimimizi yapmalıyız
full member
Merit: 111
February 20, 2018, 03:26:43 PM
Paylasim icin cok tesekkurler ve sunu da eklemek istiyorum. Kendiniz arastirmadan, incelemeden ve takip etmeden yani sadece baskalarin sozuyle yola cikmayin.
full member
Merit: 111
February 20, 2018, 11:32:41 AM
Bunları traderlar zaten biliyor falan diyenler olmuş, arkadaşlar buraya hiçbir şey bilmeyip gelip okuyan öğrenen de var.  Cheesy. Herkes expert olmak zorunda değil, bırakalım da insanlar kendini ifade etsin şu forumda. Eline koluna sağlık dostum uzun uzun yazmışsın düşünüp.

aynen Smiley herkes trading kurduymuş meğer haberimiz yokmuş Smiley trading dünyanın en zor işlerindendir. çünkü fiyatı etkileyen onlarca etken var ve hepsini takip etmek çok zor. faiz oranları , siyasi / coğrafi problemler , yeni anlaşmalar , yeni teknolojiler vs vs fiyatı tahmin etmek zordur ve pozisyon alıp onda sabretmek apayrı bi zorluk. Cryptoda çoğumuz kazanacaz ama shitcoinlerden kesinlikle uzak durulmalı. mcapi $5 milyon olan bi coin olabilir , ilk başta ondan en az 10x beklersiniz ama bi bakarsınız paranızın 3te 2sini kaybetmişsiniz. Dikkatli olunmalı.
full member
Activity: 630
Merit: 102
February 18, 2018, 02:42:11 PM
Seçtiğimiz coinin explorer kısmına da bakmalıyız yani cüzdanlardaki miktarlarına. Bunun yanında en ama en önemlisi sabır arkadaşlar. SABIR VE PORTFÖY BÖLÜMÜ. Bu ikisini beceren biri kaybetmez
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
February 18, 2018, 02:19:30 PM
Güzel bilgiler için teşekkürler keşke hep böyle devamı gelse bu güzel yazıların Smiley Yatırım yaparken bir çok faktör var o yüzden en doğrusunu seçmek gerekiyor umarım hata yapmayız.
newbie
Activity: 274
February 18, 2018, 02:18:01 PM
Yatırım yaparken coinin amacının ne olduğu, o amaca yönelik nasıl çalışmaları olduğu bilinmeli. Sadece windowsla anlaşıcağız gibi yalan haberlerle coinin fiyatını katlayıp, amaca yönelik birşey yapmayan projeler olmamalı yani.
newbie
Activity: 252
February 18, 2018, 02:15:22 PM
yatırım yaparken neye yatırım yaptıgınızı bilin ilk projsini araştırın ve saglam değilmi araştırın her coin alınmaz bazen bilmediğin coinleri alırken elinde patlayabilir
member
Activity: 112
February 18, 2018, 02:12:39 PM
Yatırım yapılırken en sağlam kripto para birimleri tercih edilmeli. Sadece fiyatının arttığı kripto para birimleri kar edilme amacı ile tercih edilmemeli projeleri incelemek ve fikir sahibi olmak gerekiyor.
member
Merit: 11
February 18, 2018, 12:47:53 PM
Yeni başlayanlar için çok güzel bir dille yazılmış rehber niteliğinde bir yazı olmuş.
Gerçekten çok güzel bilgiler ve risk yönetimi içeriyor, elinize sağlık.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
February 18, 2018, 12:31:27 PM
yatırım yaparken kısmını geçtim ancak satarken neye dikkat edebiliriz diyorsanız kullanılan bir yöntem paylaşmak istiyorum.

özetle

block explorer + (coin ismi)

googleda arattıktan sonra gelen sayfada rich list&largest wallets sekmelerine geliyorsunuz.en çok olan muhtemelen dev ya da coin sahiplerinin oluyor - abuk rakamlar onları geçiyorsunuz biraz altlara bu cüzdanlardaki coin sayılarını not alıyorsunuz. artık örneklemi ne kadar geniş kuracağınız size kalmış. top 10 adres coinin ne kadarını tutuyor top 100 ne kadarını tutuyor gibi detayları ekleyebilirsiniz. ne kadar çok yayılmışsa o kadar iyi ve sağlıklı.

büyük cüzdanlardaki bu coinler toplanıyor ve sayılar artıyor mu, yoksa ufak ufak satılmaya başlanıp azalıyor mu takip ediyorsunuz.

tebrikler büyük oyunu bozdunuz, artık köpekbalığının yanında dayı gibi gezen ufak balıklardan biri oldunuz.

omisego için en kısa sürede deneyeceğim güzel taktik:)
Pages:
Jump to: