Pages:
Author

Topic: YATIRIM YAPILACAK ALTCOİNLER - page 4. (Read 13068 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
October 23, 2017, 03:16:06 AM
dün elimde son kalan tetherler ile bir anda gittim ether aldım oda bugun 10 dolar duşmuş
şans olacak arkadaş insanda yine arada kaybediyoruz
full member
Activity: 210
Merit: 100
October 22, 2017, 08:55:27 AM
hocam verdiğiniz tüm coinler bu piyasada iyi iş görür fakat önemli nokta yatırım yaparken altlardan toplamak onun dışında paylaştığınız coinler sağlam yani
full member
October 21, 2017, 04:22:43 AM
omisego alayım dıyorum guzel sevıyelerde ama hala çok yuksek btc 7k olursa 5 dolara dusermı acaba dıye dusunmuyorda degılım
member
Activity: 112
Merit: 10
October 20, 2017, 05:59:31 PM
XRP'ye bulaşmayın derim, inatla düşüyor; daha düşmez diyorsun bir daha düşüyor. Elbet güldürecek ama yeni başladım aldım bir acemilik en dip seviyesi yok sürekli iniyor.

Bende inat ettim satmayacağım 5 ay 6 ay dursun bakalım.
full member
Activity: 728
Merit: 151
October 20, 2017, 04:15:37 PM
Gerçekten çok fazla coin veya token var yatırım yapabileceğimiz alternatif sayısı hayli fazla. Tavsiye üstüne girersekte zarar etmemiz kaçınılmaz olacaktır çok iyi araştırmak gerekirse haftalarca gözlem yapmak gerekiyor bilmediğimiz bir coin'e yatırım yaparken, balıklama girersek hüsrana uğrayabiliriz dikkatli olunmalı. Yeni üyeler yorumları görüp aldanıyorlar hemen gireyim paramı katlayayım şeklinde düşünebiliyorlar onları da düşünerek tavsiye verilebilir. Kaybetmeden kazanılmıyor yeni üyeler bu tecrübeyi yaşamadan kazanç sağlamaya başlayamıyorlar çoğunluk benim gördüğüm maalesef bu şekilde oluyor.

hocam adam okuyor burda x4 x10 gidiyor saatlik günlük al satçıların peşine takılıyor parayı batırıyor..sonra da gelip burda sövüyorlar coinlere...alıp tutan kazanır..gerisi şans...he çok iyi istihbarat alırsın pump dump zamanı tamam ama onun harici kumar oluyor
hero member
Activity: 896
Merit: 519
October 20, 2017, 05:31:57 AM
Gerçekten çok fazla coin veya token var yatırım yapabileceğimiz alternatif sayısı hayli fazla. Tavsiye üstüne girersekte zarar etmemiz kaçınılmaz olacaktır çok iyi araştırmak gerekirse haftalarca gözlem yapmak gerekiyor bilmediğimiz bir coin'e yatırım yaparken, balıklama girersek hüsrana uğrayabiliriz dikkatli olunmalı. Yeni üyeler yorumları görüp aldanıyorlar hemen gireyim paramı katlayayım şeklinde düşünebiliyorlar onları da düşünerek tavsiye verilebilir. Kaybetmeden kazanılmıyor yeni üyeler bu tecrübeyi yaşamadan kazanç sağlamaya başlayamıyorlar çoğunluk benim gördüğüm maalesef bu şekilde oluyor.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
October 20, 2017, 04:58:42 AM
Trst %20 arttı bugün. 2.dalga gelecektir muhtemelen. 10k hedefim var benim. Ufak bi kâr satısı yaptım. Düşerse tekrar alacam. Yükselirse elimde zaten fazlasıyla var.
full member
Activity: 420
October 20, 2017, 04:36:20 AM
Yatırım yapılabilir dersek aslında onlarca altcoin bulabiliriz gelecek vaat eden. Bunlar arsında da ekibi sağlam projesi iyi olanları tespit etmek önemli.
xel, waves, zcl, strat, monetha, openax, comsa, safex, dgb, qrl, wings, vtc, ftc, bat, ubiq, cvc, via, pay, ok, lbc, xlm, 1st, ptoy, emc2, neo, everex, kore, iob, coeval, xtz, adx, dct...
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
October 20, 2017, 02:25:55 AM
Dediğiniz gibi bu soru zilyon kez soruldu ancak tekrardan cevaplamak gerekirse. Kaliteli ICO'ların hepsine elinizden geldiğince bir miktar para ataiblirsiniz.

Ben şu aralar zencash üzerinde yoğunlaşıyorum.

Zencash neredeyse 4x yapmış bugün ne oldu bir haber mi var acaba? O değil de bunların 1-2 ay önce zencash verdikleri imza kampanyaları vardı orada girip hodl yapan varsa yaşadı valla.

Z ile başlayan diğer bir coin de onu takip edip x2.5 yapmış. Zclassic.
Diğer Z ile başlayanlar da artış yapar mı diye düşünmeden edemiyor insan

haha bu neyin kafası böyle hergün artan coinle aynı harfte başlayan coinleri takip edelim boşa kafa patlıyoruz araştırmak için  Smiley
newbie
Activity: 1
Merit: 0
October 19, 2017, 09:42:12 PM
civic, monero ve waves 2018 yılı için yatırım yapmaya değer buluyorum.
member
Activity: 67
Merit: 10
October 19, 2017, 08:50:48 PM
Dediğiniz gibi bu soru zilyon kez soruldu ancak tekrardan cevaplamak gerekirse. Kaliteli ICO'ların hepsine elinizden geldiğince bir miktar para ataiblirsiniz.

Zencash neredeyse 4x yapmış bugün ne oldu bir haber mi var acaba? O değil de bunların 1-2 ay önce zencash verdikleri imza kampanyaları vardı orada girip hodl yapan varsa yaşadı valla.

Z ile başlayan diğer bir coin de onu takip edip x2.5 yapmış. Zclassic.
Diğer Z ile başlayanlar da artış yapar mı diye düşünmeden edemiyor insan
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
October 19, 2017, 07:28:03 PM

hero member
Activity: 1484
Merit: 726
September 11, 2017, 10:37:59 AM
Civic Strat güzel. Eth Ltc Waves herkeste var.
Ben fazladan bunları ekliyorum:
Taas
Neo
full member
Activity: 616
Merit: 118
September 11, 2017, 10:23:31 AM
civic ve bat guzel gorunuyor hocam
strat da
member
Activity: 454
Merit: 37
September 11, 2017, 10:21:53 AM
BAT
OMG
HMQ
EDG
STRAT
BNT
GUP
 GELECEK ıcın mantıklı mı acaba arkadaslar ?
full member
Activity: 630
Merit: 102
September 11, 2017, 09:58:02 AM
Hshare den yatırımımı çekme kararı aldım. Halihazırda Civic , oax ve AdEx'e biraz yatırımım bulunuyor. Hshareden aldığım parayı Civic'e yatırmayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nedir?

Veya araştırmamı istediğiniz başka bir coin var mı?
full member
Activity: 308
--
September 10, 2017, 02:01:23 PM
bazı coinlerin eylülde bir takım geliştirmeleri var benim bildiklerim şunlar.

qtum 13 eylül -  mainnet release
sys 12 eylül -  blockmarket
trig 15 eylül - coin burn countdown
rdd eylül - ID Update

bu tarihler yaklaşırken bir hareketlilik olabilir.
full member
September 10, 2017, 09:04:56 AM
şu sıra ne alsan elinde kalacak gibi duruyor bu fork sonrasına kadar kolay kolay toparlanamayacak gibi en kısa surede tethere geçmek lazım arkadaşlar
full member
Activity: 490
Merit: 105
September 10, 2017, 05:46:21 AM
ben usdt ye geçiyorum kasım sonrası altları alacam
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
September 10, 2017, 04:54:31 AM
3-5 gün önce AdEx , oax , civic ve hshare ye yatırmıştım biraz. Hshare 9 dolarken almıştım 12 saat sonra 21 olunca keşke satsaydım neyse kısmet değilmiş. Hepsinim uzun vadede kazandıracağını düşünüyorum. Bakacağız.
[/quote
civic poloya eklendi umarım satmamısınızdır öncesinde
Pages:
Jump to: