20 centten GUP 20 centten CDT alırım. İkisi de 1 dolar olacak beşe katlayacak.
3 dolara düşerse WAVES alırım 250 dolara düşerse ETH alırım. Biraz da WGR, BNT, TAAS alırım. Güzel sepet oldu.
Hocam GUP ve CDT hakkında daha detaylı bir şeyler söyleyebilir misiniz? Yani şimdi alsam birkaç yıl unutsam sizce para kazandırır mı yoksa kısa vadede para kazanıp sonra peşini bırakmamız gereken bir coin mi?
Waves şu anda 5 doların altına düştü. hem fiyatından hem de vadettikleri şeylerden dolayı sanki uzun vadeli bir yatırım yapılabilirmiş gibi duruyor. Şöyle en azından yüz tane falan alabilsem çok iyi olur diye düşünüyorum. Ancak o da 450-500 dolar para yapıyor ki bende şu an ne yazık ki o da yok
Ya az az alacağım ya da küçük miktar bir parayla borsaya girip al-sat yapıp oradan kazanacağım parayla alacağım galiba..
GUP hala alım için güzel fiyatlarda bence. Biraz yükselmiş ama geleceği olan bi coin.
Doge ve Ripples da az bi düşüş yaşanırsa yatırım yapılabilir coinler
Hocam o kadar çok coin varki hangi birisine yetişeceği mi şaşırdım. Burada da birkaç kişi bahsetmiş GUP'tan. Geleceği olan bir coin demişsiniz sizde. Tam olarak beklentiniz nedir acaba sorabilir miyim?
Doğru zamanı yakalamak çok önemli. Yoksa şimdi alırsanız ileride daha da düşebilir. Bu katlanılacak bir durum değil. Lâkin ben şahsen Dogecoin'e yatırım yapardım. 20'li seviyelerden alır yada daha altından sonra 100 üstünden satardım. En mantıklısı bu gibi geliyor bana.
Nedir bu dogecoin'in olayı herkes aratacağından emin gibi
Benim bildiğim ilk çıkan coinlerden biri ama değeri çok düşük borsada al-sat yaparak para kazanılabilir ama iyi takip etmek gerekli herhalde..
Xrp 3600 sts nin altına kadar test etti buralarda tutundu. İşlem bandı çok daraldı. Bundan sonrası ya titanic y da apollo olacak. Yukarı yönlü bir harekette en az x2 bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir
Hocam bilmiyorum ripple bana biraz uzak geliyor nedense. Yanlış anlamayın öyle çok anladığımdan filan değil ama piyasada toplam 38 milyar tane olan bir coin'in o kadar da artacağını düşünmüyorum nedense. Sizin söylediğiniz gibi x2 yababilir ama çok yukarılara çıkamaz bence ki o da benim pek işime gelmez. Yani aslında bana böyle sağlam yol haritaları olan (ethereum gibi) kısa ve uzun vadede kazandırabilecek bir coin lazım. Nedense Waves bana mantıklı geldi. Belki biraz duygusal olarak bağlandım, objektif bakamıyorum
Neyse hocam yazdığım şeyleri bu alemde yeni olan birisi olarak değerlendirirseniz sevinirim