Merhaba arkadaşlar tavsiye ettiğiniz 1 2 sene sonra ciddi anlamda değerlenecek altcoin önerileriniz nelerdir ? baya bir altcoin alıp hesaba koyup unutmak istiyorum , tecrübeli abilerim görüşlerini yazarsa çok sevinirim
Veros diyorum. az önce bir konuya attıgım mesajı aynen kopyalayıp buraya atayım:
"Coinmarketcap'te çok gerilerde olan Veros(vrs) coinini araştırmanızı öneririm. gelecek vadettiğini düşünüyorum. riske atmamak adına ufak da olsa yatırım yapılabilir. potansiyeli var. ethereum altyapısını kullanan coinler arasında 1. sırada yer alıyor
https://ethplorer.io/topkendi borsası(nisanda 2017) ve kendi blockchaini var
arkasında asyalı yatırım grubu var
altyapı çalışmasına önem verildi. kısa sürede romanyada ve singapurda birçok bankamatiğe giriş yaptı. onlarca işyeri veros ile ödeme kabul ediyor
arkasında milyonlarca dolar alım-satım ile spekülasyon yapıp baloncuk oluşturabilecek kapasitede asyalı yatırım grubu olmasına rağmen bunu yapmıyor. fayda sağlamayacagını da biliyorlar. coin doğal bir şekilde ilerliyor. emin ve sağlam adımlarla"
Ben bunu facebookta network marketingçi birilerinden görüp merak edip araştırmıştım.
Tam anlamıyla bir ponzi sistem. Uzak durun.
İşin içine networking girince bütün coinler ponzi olmuyor.. evet ponziler de var doğru. bunun ceremesini çekenleri gördüm. verosu ciddi manada araştırdığınızı düşünmüyorum ya da fazlasıyla önyargınız var bilemem. kairos ya da mmm gibi piramit sistem, saadet zinciri durumu söz konusu değil. neyse daha fazla açıklama yapmayacagım. herkes kendi yatırımını yapar; kazanır ya da kaybeder. verosun degerinin artacagı konusunda kesinlik vermiyorum, veremem de. lakin büyük potansiyeli oldugunu düşünüyorum. hayırlı kazançlar
networking varsa bütün coinler ponzi diye birşey demedim zaten.
Ama network marketingten para kazanan adam için önemli olan sadece ref bonusudur. Sistem yalan söylüyor doğru söylüyor pek umursamaz.
Bu yüzden böyle tiplerden coin falan gibi bişey duyunca merak edip araştırırım işin aslını.
Baya baya araştırdım bu sistemlere yabancı biri değilim merak etme.
Zaten tanıtım videolarına bakınca ne olduğu kabak gibi ortaya çıkıyor. Klasik oldu bunlarda olaya şöyle giriliyor hep bakın bitcoin 6 sene önce 1 dolar bile değildi bugün 2000 dolar. Neden bizim coinimizde böyle değerli olmasın derler. Sanki 400-500 adet başka coin yokmuş gibi, insanların zekasıyla dalga geçercesine.
Ponzi'ye aşırı derecede karşı biri değilim onu söyleyeyim, ponziyi oyun gibi görürüm. Eğer kriterlerime uyuyorsa ve roi ihtimalini yüksek görüyorsam zaman zaman riske atabileceğim bir miktarla denediğim olur. Bu sistemde roi olmak ve üstüne para kazanabilmek aşırı zor. Sadece ekip kuran için iyi kazanç var. Bunlara inanıp sadece para yatıran adam bişey kazanamaz bu Veros'ta. Resmen sazan.avi
bence burda fazla şansını zorlama sana pek ref çıkmaz burdan networkçü kardeş.