Pages:
Author

Topic: Yatırım için altcoin tavsiyesi ? - page 4. (Read 11088 times)

legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
May 22, 2017, 04:57:39 PM
şu an borsa çok yükseldi. dikkatli davranmak gerekiyor. yeni projeler ağırlıkta olabilir tercihlerinde. edg, gup, waves, iex, ... ciddi bir yatırım yapacaksanız iyi bir araştırma ve gelişmekte olan bir projeye yatırım yapabilirsiniz. tabiki proje takımının etkinliklerini de takip etmek gerekir.

hayırlı kazançlar.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
May 22, 2017, 04:56:39 PM
Merhaba arkadaşlar tavsiye ettiğiniz 1 2 sene sonra ciddi anlamda değerlenecek altcoin önerileriniz nelerdir ? baya bir altcoin alıp hesaba koyup unutmak istiyorum , tecrübeli abilerim görüşlerini yazarsa çok sevinirim

Veros diyorum. az önce bir konuya attıgım mesajı aynen kopyalayıp buraya atayım:

"Coinmarketcap'te çok gerilerde olan Veros(vrs) coinini araştırmanızı öneririm. gelecek vadettiğini düşünüyorum. riske atmamak adına ufak da olsa yatırım yapılabilir. potansiyeli var. ethereum altyapısını kullanan coinler arasında 1. sırada yer alıyor https://ethplorer.io/top

kendi borsası(nisanda 2017) ve kendi blockchaini var

arkasında asyalı yatırım grubu var

altyapı çalışmasına önem verildi. kısa sürede romanyada ve singapurda birçok bankamatiğe giriş yaptı. onlarca işyeri veros ile ödeme kabul ediyor

arkasında milyonlarca dolar alım-satım ile spekülasyon yapıp baloncuk oluşturabilecek kapasitede asyalı yatırım grubu olmasına rağmen bunu yapmıyor. fayda sağlamayacagını da biliyorlar. coin doğal bir şekilde ilerliyor. emin ve sağlam adımlarla"
Ben bunu facebookta network marketingçi birilerinden görüp merak edip araştırmıştım.
Tam anlamıyla bir ponzi sistem. Uzak durun.

edit: adam mesajı silip kaçmış iyimi   Cheesy
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
May 22, 2017, 04:42:01 PM
Waves i önerebilirim. Biraz araştırıp içinize sinerse alabilirsiniz
newbie
Activity: 1
Merit: 0
May 20, 2017, 08:39:46 PM
Merhaba arkadaşlar tavsiye ettiğiniz 1 2 sene sonra ciddi anlamda değerlenecek altcoin önerileriniz nelerdir ? baya bir altcoin alıp hesaba koyup unutmak istiyorum , tecrübeli abilerim görüşlerini yazarsa çok sevinirim
Pages:
Jump to: