Pages:
Author

Topic: Yatırımcıların Favorisi Hala Bitcoin - page 3. (Read 731 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bitcoin'u tahtindan indirecek bir babayigit kolay kolay cikmayacaktir. ama eth, mth ve digerlerinin zamanlarinin ne zaman dolacagini merak etmiyor degilim. ethereum yerini GoChain'e verse ne güzel olur mesela. piyasaya yeni bir nefes, yeni bir hava gelir:) önümüzdeki yillar biseyler degisebilir, degismeli de...
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Bu piyasayı oluşturmuş anacoin her zaman en çok yatırımcıya sahip olacaktır. Büyüüük balinalar da en çok bu ana ögeye güvenecekleri için bu böyle devam edecektir.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Çünkü kripto para piyasasının büyük kısmı halen BTC ve ETH'e endeksli. Tüm dominasyon neredeyse bu ikisinin elinde. Sonuçta herhangi bir token satın alınırken Bitcoin karşılığı üzerinden alınıyor. Son zamanlarda yeni işlem çiftleri eklense de favori halen Bitcoin... BNB'nin listeye girmemesi de enteresan olmuş!
full member
Activity: 294
Merit: 193
Bu son yaşanan olaylar sonrası anlaşılan şu ki bitcoin hala king !!!! Güvenmiyorlar sizlere altcoinler hala rüştünüzü ispatlayamadiniz.
full member
Activity: 602
Kripto paraların amiral gemisi, en çok ilgi gören alınıp satılan dominansı en yüksek olan kripto para o olduğu sürece insanların favorisi de olmaya devam edecektir. BCH, BSV gibi kripto paralar konusunda da dikkatli olunmalı.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Doğru. Sanırım çoğumuzda Bitcoinin ayrı bir yeri var. Verdiği güven de farklı, sonuçta piyasayı ayakta tutan en temel faktörlerden biri Btc’nin varlığı. İleride ne olur bilemiyorum ama şu an hala ben de mümkün oldukça Bitcoin stoklamaya odaklanıyorum.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Bitcioin'in rakibi olacağını sanmam, proje kalitesi açısından bitcoin'in avantajı ilk ve en bilindik olması, şimdi böyle bir proje yapılsa muhtemelen kimse yüzüne bakmaz..
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
E herkes bu piyasayla bitcoin aracılığı ile tanışıyor bayrak coin. Altcoinler bu neymiş denip bakılanlar oluyor. E bir yükselişte altlar eziliyor bitcoin artıyor. Her yol bitcoine çıkıyor kısaca.
full member
Activity: 721
Dün bir arkadaşa kriptopara ekosistemini anlatmaya çalıştım alt coinlerde daha fazla katlama şansı olduğunu anlatma çabama rağmen favorisi bitcoindi yeni bir yatırımcının ilk algısını ciddi gözlemleme şanşım oldu.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Çünkü Bitcoini piyasa altın gibi görüyor diyor ki ha altın almışım ha Bitcoin almış çünkü diğer alt koinlerin yanında Bitcoin altın gibi parlıyor. Buna güvenerek insanlar Bitcoine daha fazla talepte bulunuyorlar... Bana kalırsa bu yaz 8000 dolarları ya da 10.000 dolarları Göreceğiz.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Genel olarak yatırımcıların çoğunluğu piyasada şu anda yer alan binlerce altcoinin tamamının yola devam edemeyeceğini tahmin etmekte olup, piyasanın orta ya da uzun vadede ortalama %90ı çöp olacak altcoinlerle dolu olduğuna inanıyorken, Bitcoin tabii olarak liderliğe devam edecektir. Cüzdanlarımızdan Bitcoini eksik etmemek gerek.
member
Activity: 392
Merit: 10
Bitcoin bugün yine 5800 ü aştı dinlenip dinlenip yukarı sıcrama yapıyor bakalım nereye kadar gidecek sanıyorumki artık yavaş yavaş 6 k yı zorlayacak.
full member
Activity: 630
Merit: 104
bitcoin mu ethereum mu derken bitcoin açık ara farkı koydu. ama vitaliğin son haberi yine eski seviyelerini dönmelerini sağlarsa muhteşem olur
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Bitcoin hala yerini koruyor bir rakibide çıkamadı.Eth falan deniyordu onu da evirdi çevirdi dümdüz etti.Bch vardı bir ara 2000 doları geçmişti oda nakavt oldu.Tek gerçek Btc gerisi hayal kırıklığı oldu.
jr. member
Activity: 481
Ripple'ın hala daha 3.sırada yer alması 2019 yılı için konuşuyorum, inanılır gibi değil. Belki hızlı transferden dolayı olabilir ama 2019 yılında milim ilerlemeyen bir coinin ilerlememesinin sebebi ya alanların çoğu terste kaldı ya da dipten toplama fırsatını geri çevirmediler. Hala daha ripple tutuyorum ama bu kadar sinir bozucu kımıldamayan grafik son zamanlarda görmemiştim.
member
Activity: 742
Merit: 19
Bitcoin değer kazanmaya devam ediyor.Şu an bitfinex de 5880 doları gördü.Güzel bir şekilde yükselişini sürdürüyor.Altcoinlere bahar ne zaman gelecek aslında soru bu olmalı.Bitcoin 6k civarına ulaşırsa buada biraz dinlenmeye çekilebilir.Altcoinlere geçiş başlayabilir.
member
Activity: 406
Merit: 11
Bitcoin olmazsa piyasa da olmaz zaten, çoğu trade çifti bitcoinden oluşuyor. Bitcoinin olmazsa diğer kripto paralara da ulaşman daha da zorlaşır. Ayrıca buna da gerek yok bitcoin başlı başına bir değer zaten. Bütün piyasa bitse bitcoin yine ayakta kalır.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Ben açıkçası ripple a bu kadar neden tutunulduğunu anlamıyorum, bence çok abartılmış balon bir koin ripple. Yani böyle bir koini Bitcoin gibi bir devrim yaratan koine,  ethereum gibi blok zincir teknolojisinde yeni bir sayfa açmış bir koinle aynı kefeye koyup değerlendirmek haksızlık
jr. member
Activity: 140
Yatırımcının gözünden birincinin hala bitcoin olması normal.Altcoinleri herkesin tanımasına yol açan bitcoindir . Bitcoin olmasa kripto paralar olmazdı.İlkler her zaman bir adım öndedir. Wink
member
Activity: 406
Merit: 12
Bitcoin kripto para dünyasının her zaman güvenli limanı olarak kalacak. Yatırımcıların favorisi olmasına şaşırmamak gerek. Bitcoin uzun da sürse bir şekilde toparlayacaktır. Bunu hepimiz biliyoruz. Geriye sadece beklemek kalıyor.
Pages:
Jump to: