Pages:
Author

Topic: Yatırımcıların Favorisi Hala Bitcoin - page 4. (Read 731 times)

jr. member
Activity: 322
Merit: 2
çünkü hemen herkes en çok onu biliyor, en sağlam olarak onu görüyorlar. ayı sezonunda bile yüzdeye vurulsa en az düşen bitcoin.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Bitcoin her zaman favori olacaktır çünkü potansiyeli her zaman daha yüksektir. Boğa sezonunda ise Bitcoin ilk olarak yükseleceğini düşünüyorum altcoinler ondan daha sonra yükselecektir.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Tabiki bitcoin her zaman favori olarak kalacak bu piyasada. Şuanda piyasinin bu haliyle bile bitcoin en güvenilir coin
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bitcoin gidiyor bu gidiş fena bir gidiş.2020 Mayıs ayındaki zorluk seviyesinin artacağından dolayı fiyatlanma hızlanabilir ilerleyen aylarda.Umarım altcoinlere de bir çıkış payı bırakır.Yoksa altlar bu gidişle dibin dibine boylayacak.İyice ezildiler.Eth'de birşey yapamıyor.Normalde ayak uydurması lazımda.Btc babaysa eth ana.yavruları altcoin.Altcoinlerin gözyaşlarını silsinler. Cheesy
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Kesinlikle her traderin ilk tercihi bu olmali arkadaslar piyasaya yeni giren arakdaslar hizli kazanmak istiyor ve altcoinlere yatirim yapiyorlar ama mutlaka ve mutlaka bitcoin yatiriminiz olmali.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bitcoin reis bu sene kendini iyice göstecek gibi.Bizim gibi krizin en dibini yaşayan ülkeler için en sağlam liman bitcoin hele hele şu fiyatlardan.Hem doların artıyor hem tl de kalıp alım gücün ezilmiyor.Her türlü iyi bizim bitcoin.
full member
Activity: 672
Merit: 100
İşlev açısından çok dandik bir coin olsada bitcoin .İlk olduğu için ve piyasada hala %50 den fazla ağırlığı olduğu için hala birinci sırada.
member
Activity: 462
Merit: 42
evet btc her zaman yatırımcıların ilk  gözdesi olmuştur ilk para girişleri genelde btc ile oluyor daha sonra eth ye kayanların sayısıda bence az deği, herkese bol kazançlar.
member
Activity: 322
Merit: 32
Ben bitcoini garanti olarak görüyorum bu yüzden bir boğa gelse bile bu bitcoin ile başlayacak. Haliyle altcoinlerde kalıp artık risk almıyorum BTC olmadan bir boğa olmayacağına göre... Bazı riskli altcoinlerin daha fazla kazandırma ihtimali olsada böyle bir riske gerek duymuyorum. Bitcoin, ethereum ve ripple ile arayı açtı ve halving de göz önüne alındığında boğayı bitcoinde beklemeyi mantıklı buluyorum.
full member
Activity: 742
Merit: 112
altcoinlerde ciddi bir toparlanma yaşansa, tıpkı bitcoin gibi onlar da canlanıp yükselse ilgi altcoinlere doğru kayacak. ama bitcoinde kalan bir yatırımcı için risk bence çok az. kaldıraçsız piyasadan bitcoin aldın ve tek yapman gereken erişim anahtarına sahip olduğun bir cüzdana transfer edip birkaç sene bekletmendir.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
"Katılımcılara öncelikle “En sevdiğiniz kripto para hangisi?” sorusu soruldu. Sonuçlar şu şekildeydi:

Bitcoin: %46,7
Ethereum: %31,4
Ripple: %21"

Bitcoin bence de %50 civari...Ama Ethereum'un %31 ve Ripple'in %21 almasi beni sasirtti. Fazla geldi ikisi icin de.
Soruya acik metin olarak mi cevap verdiler yoksa verilen cevaplardan secmeleri mi istendi?

"Araştırma sonuçlarında diğer kripto paralara ilişkin sonuçlara yer verilmiyor."

Sanki tüm coinlar olmadigi icin, insanlar en cok duyduklari coinlardan cevap vermisler gibi...
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Bitcoin bu piyasanın kralıdır, en fazla yatırımı alması normal, hatta bitcoin olmasa diğer altcoinlerin hiç biri yaşayamaz. Bu önceden de böyleydi  gelecekte de böyle olmaya devam edecek. Belki teknolojisi ve altyapısı bitcoinden çok çok üstün bir sürü proje çıkacak ama hiç biri bitcoinin yerini alamayacak.
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
ben eğer yanlış bilmiyorsam boğanın gelmesi için dominasyonun artması gerekiyordu bitcoin lehine ama.
member
Activity: 350
Merit: 12
Her daim öyledir ama boğa gelecekse Bitcoin'in düzenli artmasının yanında dominasyonunun da azalması gerekiyor.
jr. member
Activity: 546
makul ve mantıklı olan budur çünkü hemen herkes boğa için yatırım yapıyor ve boğada önce bitcoin uçuyor sonra altlara sıra geliyor.
member
Activity: 742
Merit: 19
Bitcoin tahtını iyice sağlamlaştırdı 2018 ve 2019 yılında.Eth vardı aday olabilecek ama öyle bir eridi ki bitcoinden başka herşeyin gerçek rakip olamayacağı ortaya çıktı.Btc yine piyasaya yön vermeye devam ediyor.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Zaten öncelik hep bitcoinin olması gayet normal. Önce para BTC ye akar ondan sonra da BTC den altcoinlere akar. Bundan önce hep öyle oldu. umarım yine öyle olur.
jr. member
Activity: 308
Bitcoin tartışmasız liderliğini sürdürüyor.İkinci sırada Ethereumu görüyoruz.Üçüncülük şu an belli değil.Ripple'yi birileri üfleselerda zor.Zamanla göreceğiz kim olacak.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Piyasanın temeli Bitcoin üzerine dayalı, ayrıca bütün dünyanın büyük bir ilgiyle takip ettiği en popüler kripto para Bitcoin. İlk üç sıra uzun zamandır değişmedi, iki ve üçüncü sıralar kısa zamanda değişebilecek ihtimalde olsa bile, ilk sıra çok uzun süre daha BTC'nin.
member
Activity: 630
Merit: 37
marketcapteki dominasyonu da gittikçe artıyor bir ara baya düşmüştü boğa döneminde fakat yüzde 55 e dayandı dominasyonu ilkler daima unutulmazdır ve değerlidir dolayısıyla bitcoin değerini bence hiçbir zaman kaybetmeyecek.
Pages:
Jump to: