Merhaba, ben hala bu başlığın amacını anlayamadım.
Yanlış anlamayın ama buradan bakınca dolandırıcı gibi duruyorsunuz.
Kapalı kaynak ve lokalde çalışmayan bir botu çoğunluk kullanmak istemeyecektir. Tabii oluşturacağınız hype ile biraz müşteri toplayabilirsiniz ama kimse haydi bismillah deyip 6k$ para vermez.
Bu yıl hack yılı olacak gibi görünüyor, insanların patır patır paraları çalınırken otomasyona güven azalıyor.
siz kullanmak zorunda değilsiniz. Bakın nsl isteyen kullaniyormus gördünüz:) 6 k demedim 6k ve üzeri olacak netlestirmedim demişdim kaçırmışsınız sanırım. Birazcık müşteri zaten amacım.genede yorumun ve tavsiyen için teşekkürler.dolandirici kısmını hiç üstüme alınmadım çünkü o konuda için rahat.gunbot cat ..vs gibi hesaplarındaki paraları tokatlayan biri değilim.
Ciddi bir ürün, proje tanıtımı gibi değilde nispet yapan ergen gibi bir mesaj tarzınız var, teknik olarak bilemem ama esnaflık olarak zaten sorunlusunuz.
Diğer arkadaşların olumsuz yorumlarının altında da bu tarzın yansımaları yatıyor.
Şahsınıza bir lafım yok, dediklerim öyle olmayabilir, sadece dışarıdan nasıl göründüğünü söyleyerek yapıcı eleştiride bulunmak istedim. Zira dolandırıcısınız demek istemedim.
Ben açık kaynak olmayan ve lokalimde çalışmayacak bir botu kullanmam. Başkasının ellerine paramın ipini vermem.
Bunun icin GunBot gibi acik kaynakli lokalde calisan kendisini ispatlamış botlar dururken boyle sistemlere bu kadar para vermek mantiksiz.
Zaten Binancedaki apilerin patlamasi da bunun gibi sistemler yuzunden olmuş sanirim.
iste bekledıgım kisiii
evet fuathahanhan demek kendını ıspatlamıs.arkadas kendı soyledıgının arkasında bıle duramıyor.hanı bınance dekı olay sadece web panel uzerınde btc yatırım yapıp bot kullananlar ıcındı fuatcım ?? kendı sayfanda yazdın usaklı arkadas a? benım sıstemımın lokal olmadıgını nereden bılıyorsun ? ben web panalde btc yatırımı yaptırarak mılletın parasının arkasında gezen bırı degılım. karekterlerımız farklı fuatcım herkez sen degıl
hazırmısın geliyorrrr
buraya gunbotun 1 aylık ıslem gecmısını atarmısın. yok yok
saka yaptım. sımdı aklın cıkmısdır. 1 ayda adamın hesabında btc bırakmaz kaybettırmek den degıl mı ?
dur dahada basıtlestıreyım. hadı buraya 1 haftalık mıllete kazandırıyor dıye 250 euro komısyon ıcın yalandıgın gunbot un ıslem sonucunu paylassana . ama sımdı senın elınde 1 haftalık gecmıs yokdur. cunku kendın bıle kullanmıyorsun gundenbot u .sen 56 kısılık ufak grubunda sorda 3 gunluk ıslem gecmısı versınler sana. sende burada paylas.
hemen sanıyesınde bende paylasacagım order numaralarına kadar.
bakalım kendını ıspatlamıs gunbot u na fuatcım
hangısı kendını ıspatlıyor ?
benım sıstemım bu sekılde basıt bır sıstemın ısmınin yannda gecmesı bıle benı utandırıyor ama fuathanhanhan ıstedı