Pages:
Author

Topic: Yazılmıs ve kullanılan en ıyı altcoın sıstemım (idda etmiyorum %100 daha ıyısı ) - page 2. (Read 889 times)

newbie
Activity: 84
Merit: 0
10.03.2018 guncel son durum . Smiley

https://i.hizliresim.com/YgpAoA.png
Attığınız bütün resimler aynı geliyor bana hocam, tamam eyvallah güzel de amacınız ne fikirmi almak istiyorsunuz acaba. Binancedeki bot hackten sonra insanların kolay kolay botlara güveneceğini düşünmüyorum ben şahsen bot kullanmam
slm mrb.kaygılarınızdan dolayı bot kullanmak ıstemenıze saygı duyarım tabıkı.
fikrinizi almak istememin amacı şu.piyasada işlem yaparken gördüğünüz fırsatlar arkadaşlar.bu firsatlari paylaşırsanız bunu yazılıma döküp sisteme ekleyerek daha güçlü sonuçlar alabiliriz.akil akıldan üstündür.binance konusuna gelince. Binance de sadece 1 web sitesi üzerinden kullanılan bot hacklenmisdir.yani siz web sitesine üye oluyorsunuz ve btc nizi bu web sitesinin belirttiği adrese yollayarak bot u calıstırıyorsunuz.yani bi nevi kediye cıger emanet ediyorsunuz.birakinda hacklesınler dimi arkadaşlar.fakat benim sistemimde api key ve secret giriyorsunuz ve bu api key in withdraw ini kapatıyorsunuz. Tabiki hayatta olmaz diye birşey yok ama withdraw i kapalı api nın bakiyesini nasıl çekebilecekler ?? Attigim resimlere icin şunu diyebilirim. ben işlemlerin günlük sonuçlarının ekran görüntüsünü paylaşıyorum daha başka ne yapabilirim ? yada ne tavsıye edersınız ?
newbie
Tebrikler hocam video anlatım yaparsanız ve ücretsiz deneme hakkı verirseniz eminim deneyenler çıkacaktır. Binance api hack sonrası botlara güven azalsada yeni borsa hesabı açıp küçük miktarla test etmek isterim. Sonra yabancı forumlarada açılırsınız satışa başlarsınız emek = nakit
tesekkurler.evet vıdeo ıle anlatım olacakdır ve web page de tum ayrıntılar olacaktır.malesef deneme surumu gıbı bır durum soz konusu olmayacak.zaten halı hazırda uzun bır sure islem gecmısı olacaktır ve ısteyen kısıler order numarasına kadar kontrol edebıleceklerdır.sıstem %90 oranında yabancı forum vb yerlerde tanıtımı olacaktır.3 dıl destek lı  web sayfamız olacaktır .
full member
Activity: 238
Merit: 100
Tebrikler hocam video anlatım yaparsanız ve ücretsiz deneme hakkı verirseniz eminim deneyenler çıkacaktır. Binance api hack sonrası botlara güven azalsada yeni borsa hesabı açıp küçük miktarla test etmek isterim. Sonra yabancı forumlarada açılırsınız satışa başlarsınız emek = nakit
newbie
hocam ben olumlu yada olumsuz bir yorum yapmak istemiyorum am aemeğine sağlık yine de . sistemi diğer kullanıcılar için canlıya alıp demo kullanım konusunda buradan bilgilendirme yaparsan mutlaka denemek isterim
slm mrb .teşekkürler yorumunuz için. Bilgilendirme olacakdır.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
10.03.2018 guncel son durum . Smiley

https://i.hizliresim.com/YgpAoA.png
Attığınız bütün resimler aynı geliyor bana hocam, tamam eyvallah güzel de amacınız ne fikirmi almak istiyorsunuz acaba. Binancedeki bot hackten sonra insanların kolay kolay botlara güveneceğini düşünmüyorum ben şahsen bot kullanmam
full member
Activity: 770
Merit: 103
hocam ben olumlu yada olumsuz bir yorum yapmak istemiyorum am aemeğine sağlık yine de . sistemi diğer kullanıcılar için canlıya alıp demo kullanım konusunda buradan bilgilendirme yaparsan mutlaka denemek isterim
newbie
tebrikler. gerçekten işe yarıyorsa ayrıca kendi yazılımınız ise ne mutlu size güvenilirlik noktasında kafanıza soru işareti yok şu piayasa da kar da ettiriyosa süpermiş gerçekten.
sonunda Smiley))) 1 kısı tesekkur etıp takdır etti.sagolasın yorumun ıcın .bır turk un bunu basardıgını tebrık etmek yerıne saydırıyorlar devamlı Smiley sıstemı satısa sunmamamın ana sebebı guvenlık .suanda sadece guvenlık uzerıne calısılıyor.bu kısımda guclendırılme yapılıyor en kısa zamanda oda bıtıcek hayırlısıyla ve web sıte de tum detaylar acık ve kapanan ıslemlerın order numaralarına kadar kalem kalem detaylı ıncelenebılecek ve ole 3 5 gunluk gecmıs degıl en az 2 aylık 7/24 kesıntısız ıslem gecmısı olacaktır.
full member
Activity: 378
Merit: 103
tebrikler. gerçekten işe yarıyorsa ayrıca kendi yazılımınız ise ne mutlu size güvenilirlik noktasında kafanıza soru işareti yok şu piayasa da kar da ettiriyosa süpermiş gerçekten.
newbie
İlk mesajlarda işlemler takip edilemediği için olumsuz bakılmış.
Son resimlerde biraz daha anlaşılır. haftalık yada aylık + ve - kapanan işlemler için bir tablo yada oran var mı?
döküm tabiki var ama bu döküm sayfalarca olacağı için web sitesini devreye alınca görsel olarakda çok kolay ve anlaşılır bir şekilde order numaralarına kadar incelenebilecekdir .hiç kimsenin şüphesi olmasın herşey şeffaf olacakdır buna emin olun .Sistemin 20 gündür zararlı işlemi yokdur .Smiley)))
member
Activity: 406
Merit: 12
İlk mesajlarda işlemler takip edilemediği için olumsuz bakılmış.
Son resimlerde biraz daha anlaşılır. haftalık yada aylık + ve - kapanan işlemler için bir tablo yada oran var mı?
newbie
çok karmaşık yazılmış bir şey anlamak çok güç daha anlamlı ifade edilseydi belki anlamlı birşeyler çıkardı ama şu var en iyi altcoin sistemi diye birşey mi var
slm mrb .anlamadığımız kısmi yazarsanız seve seve cvb verebilirim.
member
Activity: 308
Merit: 10
çok karmaşık yazılmış bir şey anlamak çok güç daha anlamlı ifade edilseydi belki anlamlı birşeyler çıkardı ama şu var en iyi altcoin sistemi diye birşey mi var
newbie
Hocam madem sistem gayet başarılı bir şekilde işliyor. CryptoGag.com gibi bir sinyal grubu yap ve kullanıcılar aylık belirli bir btc karşılığında üye olabilsin.
Böylelikle hem aylık abonelikten btc kazanırsın hem de sinyal geldiğinde daha çok kişi o coini alacağı için kar oranları daha yüksek olur.
slm mrb.tesekkur ederim yorumlariniz için.sistemin direk erkan görüntüsünü paylaştım. Günlük kazançlar ortada açıkda bekleyen işlemlerde ole çok geçmişten gelen işlemler değil 10 güne genelde kapanır çok takılan işlemler.sistem için web sayfası düzenlemesi yapılmakta. Bu konuda çok dikkatli davranıyoruz çünkü altyapı çok önemli.her türlü saldırıya karşı güvenlikli olması gerekiyor. Web sayfasında olur boyu kullanım olacak.api key ile sadece sistemi sadece start verebilecek kullanicilar herhangi bir ayarina midahale etme sansi olmayacak.fiyat epey yüksek olacak çünkü sistem çok kazançlı çok fazla kişinin kullanması peşinde değilim.tesekkurler
full member
Activity: 434
Merit: 109
Hocam madem sistem gayet başarılı bir şekilde işliyor. CryptoGag.com gibi bir sinyal grubu yap ve kullanıcılar aylık belirli bir btc karşılığında üye olabilsin.
Böylelikle hem aylık abonelikten btc kazanırsın hem de sinyal geldiğinde daha çok kişi o coini alacağı için kar oranları daha yüksek olur.
newbie
Gene ne pesindesiniz lan? Bukadar yazmis adam kimse bise anlamamis bende anlamadim.
slm mrb LAN derken ?? neyı anlamadınız sorarsanız cvb layabılırım.
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
Gene ne pesindesiniz lan? Bukadar yazmis adam kimse bise anlamamis bende anlamadim.
newbie
Hocam bu ne oluyor tam olarak zaten ben bunu anlasam uzman olurum. HTML kodu gibi yazılanlar 😀 karışık olması ise yaradığını gösteriyor gibi. Biraz daha inceleyelim belki anlarım
slm mrb ılgın ıcın tesekkur ederım .paylasdıgım yazmıs oldugum cyrpto bot un gun gun % olarak kapanan ıslem sonucları ve kazanclarıdır.
Pages:
Jump to: