Pages:
Author

Topic: Yazılmıs ve kullanılan en ıyı altcoın sıstemım (idda etmiyorum %100 daha ıyısı ) - page 3. (Read 889 times)

member
Activity: 756
Merit: 16
Hocam bu ne oluyor tam olarak zaten ben bunu anlasam uzman olurum. HTML kodu gibi yazılanlar 😀 karışık olması ise yaradığını gösteriyor gibi. Biraz daha inceleyelim belki anlarım
newbie
Activity: 84
Merit: 0
 Malesef bitcoin ve altcoinler düserken elinizdeki btc ler günden güne eriyor değil mi? Ama sistemimde baştan da söylediğim gibi amaç mining makinası gibi btc miktarı mı yükseltmek.sonuc ortada dahada iyi olucak ve yakında herkez kullanabilecek Smiley

"https://i.hizliresim.com/vjArbv.jpg"
newbie
url=https://hizliresim.com/Z9nXDz][/url]

7/24 hız kesmeden ve durdurmadan çalışmaya ve kazanmaya devam Smiley
newbie
hem yazılımcısın hemde traderlıktan anlıyorsun ve bir algoritma üretip bot yazıyorsun ama sonuclarını buraya copy paste ile koyuyorsun. Hmmmm okey
ne yapmamı istersin??
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
hem yazılımcısın hemde traderlıktan anlıyorsun ve bir algoritma üretip bot yazıyorsun ama sonuclarını buraya copy paste ile koyuyorsun. Hmmmm okey
newbie
Ben tam anlamadım biraz aydınlatıcı olabilirsen sevinirim, sen kendin kendine bir bot yaptın ve kazandırdığı işlemleri buraya yazdın aynı şekilde kaybettirdiği işlemleride total aldığın zaman zarardan daha çok kâr elde ettin ve bunu bizimle paylaşıyorsun. Ben bunu anladım yani botu geliştirmek mi istiyorsun yoksa satışa mı çıkartacaksın orayı anlamadım. Birde verdiğin veriler nedir?
verdıgım veriler bot un ıslem sonuclarıdır.bot %99,9 bıttı sadece daha da ıyı nasıl oolabılır .burada ıslem yapan arkadasların gozlemledıklerı nelerdır trade yaparken.
newbie
Hocam bir demo bir video bisi yapinda gorelim, satis yapacaksaniz falan aliriz bizlerde elin oglundan alacagima bizim insanimizdan alayim daha iyi
tesekkur ederım ılerleyen zamanda vıdeo ve gorsek paylasımlar yapacagım tabıkıde az bır zman daha ıhtıyacım var .
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Ben tam anlamadım biraz aydınlatıcı olabilirsen sevinirim, sen kendin kendine bir bot yaptın ve kazandırdığı işlemleri buraya yazdın aynı şekilde kaybettirdiği işlemleride total aldığın zaman zarardan daha çok kâr elde ettin ve bunu bizimle paylaşıyorsun. Ben bunu anladım yani botu geliştirmek mi istiyorsun yoksa satışa mı çıkartacaksın orayı anlamadım. Birde verdiğin veriler nedir?
full member
Activity: 840
Merit: 103
member
Activity: 378
Merit: 11
Hocam bir demo bir video bisi yapinda gorelim, satis yapacaksaniz falan aliriz bizlerde elin oglundan alacagima bizim insanimizdan alayim daha iyi
newbie
Su anda olabilecek en risksiz yontem Martingale denilen DoubleUp yontemi. Eger yeteri kadar sabirli olursaniz ve PC basinda gecirebilecek zamaniniz varsa bu yontemle %100 kazanirsin.
doğru kullanılırsa kesinlikle güzel kazandırır ama günbot daki gibi değil ne dediğimi iyi anladiniz degilmi fiattan bey.1 ay önceye göre bi çok coin %70 zararda sistem bir çok coin e girmiş olsaydı martingalede şuanda işleme girecek lot miktarı kalmazdı ve çıksın diye dua ya çıkmamız gerekiyordu.sistemim günbot gibi basit bir yazılık değil.martingale doğru mantikda güzel kazandırır o kesin
full member
Activity: 196
Merit: 117
Su anda olabilecek en risksiz yontem Martingale denilen DoubleUp yontemi. Eger yeteri kadar sabirli olursaniz ve PC basinda gecirebilecek zamaniniz varsa bu yontemle %100 kazanirsin.

Martingale türevli sistemlere karşıyım ben. Teoride kasanız yeteri kadar büyükse kaybetmeniz çok zor ama pratikte öyle işlemiyor malesef.

Martingale sistemleri eninde sonunda biyerde patlıyor. Patladığı zamanda kasanın büyük kısmını alıp götürüyor. O yüzden sıcak bakmıyorum martingale sistemlere
hero member
Activity: 1106
Merit: 520
Aleph.im
newbie
full member
Hocam özel mesaj gönderdim sana. Mesaj kutuna bakarmısın
full member
Turkcem için kar bakmayın inanın karıştırıyorum bazen .beni  çalışan sistemimde sorun yok ben sadece sistemimin üzerine sizin gördüğünüz tecrübe ettiğiniz durumguzel düşünceler varsa ekleme yapmak istediğim için post açtım.sistemde hareketli ortalamalar baz alınıyor piyasada olan indikatörleri kullanmıyorum kendi yazdığım indikatörleri kullanıyorum ama sistemin ama amacı barların ağırlıklı ortalamaları üzerine. Belli bir takeprofit yok çünkü hareketli  tralingstop kullanıyorum yani istediğim seviyeden sonra traling sürükleniyor.cok yakında den sitemi açacağım oradan video ve canlı işlemleri görebileceksiniz ve daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Türkçe konusu sorun değil hocam Türkiyede yaşamıyorsunuz sonuçta. Bot konusunda ciddi olduğunuzu görebiliyorum. Umarım alt yapı çalışmalarını bir an önce bitirebilir ve botu kullanıma açabilirsiniz.

Bu arada bizimde katkı vereceğimiz bi konu olursa yardımcı oluruz tabiki.

Aklınızda belli sorular varsa, soru cevap şeklinde ilerlersek daha faydalı olabiliriz belki
newbie
Turkcem için kar bakmayın inanın karıştırıyorum bazen .beni  çalışan sistemimde sorun yok ben sadece sistemimin üzerine sizin gördüğünüz tecrübe ettiğiniz durumguzel düşünceler varsa ekleme yapmak istediğim için post açtım.sistemde hareketli ortalamalar baz alınıyor piyasada olan indikatörleri kullanmıyorum kendi yazdığım indikatörleri kullanıyorum ama sistemin ama amacı barların ağırlıklı ortalamaları üzerine. Belli bir takeprofit yok çünkü hareketli  tralingstop kullanıyorum yani istediğim seviyeden sonra traling sürükleniyor.cok yakında den sitemi açacağım oradan video ve canlı işlemleri görebileceksiniz ve daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
full member
Yorumun için teşekkür ederim.sanirim şöylelerimden farklı yansırdım üsttede belirtti sistemi satmam söz konusu olamaz çünkü kodlarını ve alım satım stratejimi kimse ile paylaşmam. Takdir edin ve empati yapın lütfen sizde aylarca uğraşıp bu şekilde kazanan bir sistem yapıdansınız ve 3 e 5 e satıp kodlarını piyasaya yayacaksınız şöyle diyeyim böyle bir babayiğit yok.ben sistemi api kodları ile hesaplara bağlayıp insanların dünya çapında kullanımına sunmak için altyapı çalışmalarını yapıyorum diye belirttibelirttimm.takdir ederseniz ki bunu kullanıma açtığımda api üzerinden 1 ay gibi kısa sürede dünya çapında binlerce kullanicisinolacak ve bu alileri sisteme dahil edip sorunsuz çalışmasını sağlamak güçlü bir altyapiylanmumkun ve ben zarar a da %100 ortak bir sistem üzerinde çalışacağım yani zarar eden kişi ödemesini geri alıcak (zarar söz konuş değil ama Smiley ) bu yüzden altyapı çok önemli.ben sadece tecrübe edip güzel gördükleri sistem alış satış fikirlerini öğrenmek için bu post u actim

Türkçenin bir miktar bozuk oluşu avrupada yaşanmandan kaynaklanıyor sanırım. Bu önemli değil tabiki ama şöyle bir şey var. Teknik analiz bilgisi olanların sana fikir vermesini istiyorsan biraz kullandığın sistemden bahsetmen gerekiyor.

Hangi indikatörleri kullanıyorsun, hangi zaman diliminde çalışıyor bot, volume dikkate alınıyormu, stop loss take profit oranını ne şekilde ayarlıyor bot? trailing stop varmı varsa oran nedir....vs gibi bir çok konu var.

Bunları bilmeden yani botun kullandığı sistem hakkında fikrimiz olmadan sana nasıl fikir verebiliriz?
Pages:
Jump to: