Pages:
Author

Topic: Yeni Binance Launchpad: Tokocrypto (TKO) - page 2. (Read 1398 times)

full member
Activity: 500
Merit: 119
9 dolardan sattım işlem gerçekleşme saati 16:00:04 (ilk 3 saniye hata verdi satış limiti üstünde diye kabul etmedi)
Hocam 90x çok iyi, güle güle kullanın: Benim de gözümün önünde 75x gitti, epey de durdu. O düğmeye basmayacaktım Smiley
full member
BNB cinsinden yaklaşık 20x'ten emir koydum, 30x'ten gitti. İğnenin ucu 180x'i gördü. İşte hep bu korkaklıktan Smiley 50x emir koymayı düşünmüştüm. Hatta 100x bile düşündüm. Neyse nasip Smiley

Sattırmadılar oradan hocam denedik hata verip durdu açılışta, 3$ üstü satabilen olduysa kendini şanslı sayabilir. Grin

Güzel bir açılış yaptı beklentileri karşıladı diyebilirim. Sıradaki launchpadda görüşmek üzere.
Dipten satmış enayi gibi hissediyorum, öyle demeyin hocam Smiley 25x'in altına düşmedi, hâlâ sattığımdan yukarıda Smiley
member
Activity: 683
Merit: 16
9 dolardan sattım işlem gerçekleşme saati 16:00:04 (ilk 3 saniye hata verdi satış limiti üstünde diye kabul etmedi)
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
3 dolardan sattım ben de, havadan para nasıl olsa. Ben sattıktan çok az sonra 3.5 civarına geldi ama ne kadar daha gider bilinmez, ortalık çok karışık 5 dakkada değişir bütün işler Cheesy
Genelde bir iki saat sonra ilk açılış fiyatlarının yanına yaklaşılmaz hale gelebiliyor. 1.5-2 dolar civarına düşerse geri alabilirim ben de. 10 dakikada güzel performans gösterdi Cheesy
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
BNB cinsinden yaklaşık 20x'ten emir koydum, 30x'ten gitti. İğnenin ucu 180x'i gördü. İşte hep bu korkaklıktan Smiley 50x emir koymayı düşünmüştüm. Hatta 100x bile düşündüm. Neyse nasip Smiley

Sattırmadılar oradan hocam denedik hata verip durdu açılışta, 3$ üstü satabilen olduysa kendini şanslı sayabilir. Grin

Güzel bir açılış yaptı beklentileri karşıladı diyebilirim. Sıradaki launchpadda görüşmek üzere.
full member
legendary
kaç usdt ile alım emri vermeliyim sizce?

Dostum bunu kimse söyleyemez DYOR yani kendi araştırmanı yapmalısın. Benim için 1 dolar altı kesin alım yeridir bir başkası için o fiyat pahalı gelebilir. Birazdan açıldığında fiyatı göreceğiz. Ucuza satmayın, pahalıya almayın. Grin
jr. member
Activity: 102
Merit: 6
borsaya çıktığında kaçtan çıkacak? ilk fiyatı olan 0,1 usdt mi?

Kaçtan çıkacağını yaklaşık 15 dakika sonra göreceğiz ama 0.1$ olmayacağı kesin. Öyle bir fiyatta o borsayı yıkarlar. Grin Grin

Hedef fiyatım var şimdi söylemek istemiyorum ama üstünde satışa çıkarsa satacağım altta kalırsa ekstra alım yapabilirim.

kaç usdt ile alım emri vermeliyim sizce?
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
ortalama ne kadar Hold a ne kadar TKO düştü ?   hesaplayan ya da kendinden biri yazabilir mi oranı

1 BNB için yaklaşık olarak 7.25 TKO civarı düştü. Fena sayılmayacak bir miktar diyebiliriz Smiley

Bence bu sefer baya yüksek bir fiyattan çıkacak. Bu proje için düşük fiyattan toplamak isteyen çok büyük yatırımcılar var. Erken satış yapmak zarar ettirebilir. Sadece basit bir çöp coin değil, iş yapacak bir şey satın aldık. Satsanız da geri alttan girin ve oradan da 2x vurun derim Cheesy
Heyecanla bekliyorum bakalım
legendary

Kaçtan çıkacağını yaklaşık 15 dakika sonra göreceğiz ama 0.1$ olmayacağı kesin. Öyle bir fiyatta o borsayı yıkarlar. Grin Grin

Hedef fiyatım var şimdi söylemek istemiyorum ama üstünde satışa çıkarsa satacağım altta kalırsa ekstra alım yapabilirim.
jr. member
Activity: 102
Merit: 6
full member
Activity: 406
Merit: 104
ortalama ne kadar Hold a ne kadar TKO düştü ?   hesaplayan ya da kendinden biri yazabilir mi oranı
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Bana 1071 TKO düştü, bunu bir mesaj olarak algılıyorum. Zenginliğin kapılarının bana açılması  Grin

O değil de sırf bunun için chainde stake ettiğim BNB'leri unstake ettim, belki kullanabilirim diye. Kullanamadım Smiley Günlük ödülden oldum ki bu hafta BSC'nin hacmi çok iyiydi. TKO'nun zararımı karşılaması için en 10x açması, canımın fazla da sıkılmaması için de en az 25x'e satmam lazım  Grin
hocam bardağın iyi tarafını göstereyim size. son günlerde böyle polyana ile sevişmişliğim var:))
bnb'nin fiyatı düşer ve tikko örgütü gibi isimli token beklediğimizden daha fazla xxx yaparsa güzel bir sürpriz sizi bekliyor olabilir. 1071 sayısı da güzel gemiş. bana da 1453 geldi Grin Grin cz'nin evini alırım.
full member
Bana 1071 TKO düştü, bunu bir mesaj olarak algılıyorum. Zenginliğin kapılarının bana açılması  Grin

O değil de sırf bunun için chainde stake ettiğim BNB'leri unstake ettim, belki kullanabilirim diye. Kullanamadım Smiley Günlük ödülden oldum ki bu hafta BSC'nin hacmi çok iyiydi. TKO'nun zararımı karşılaması için en 10x açması, canımın fazla da sıkılmaması için de en az 25x'e satmam lazım  Grin
legendary
Subscription period başladı. Saat 11'e kadar BNBlerinizi commit etmeyi unutmayın.

Şu anda 5.8 milyon BNB commit edildi. Son 1 saat kaldı.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Elimde 5,5 bnb var (btc paritesinde) İlk defa bu launchpade katılma niyetindeyim. O bnblerle şimdi kazım yapsam oluyor mu? (kazım için tavsiye de alabilirim)
Bir de  7 nisan sabah saat 7 deniyor. Yani saat 7’de ekranda bekleyip butona basacağız öyle mi? Acaba hangi süreçte bnb elden çıkarılabilir? Bu airdroptaki gibi olacaksa o kar bu zararı karşılar mı meçhul. Bilemedim. Tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
Cevaplarsanız makbule geçer, teşekkürler.
binance te tutmanız gerekıyor bu sırada alice icin kıtleyebılrısınız. gunu geldıgınde evet tıklamanız gerekecek. airdrop degıl bnb odeyerek alıcaksınız. 5.5 bnb ye 0.05bnblık falan pay anca duser.

Yani alice için kilitlersem, ayın yedisi kilidi kaldırmam mı gerekecek? Katılım için? Kilitliler de hesaba katılacak değil mi? Teşekkürler.
o gun aliceden cıkarıp spotta tutmanız gerekecek. sadece satıs gunu o saatlerde online olup launcpadde bır ıkı yere tıklamanız gerekecek. sonra bnbleriniz binance cekecek 2 saat sonra hakettiğiniz tko ve geri kalan bnblerinizi geri verecek

Teşekkürler. Son bir şey daha, Alice için belli bir saat dilimi var mı stakingden çıkmak için? Ya da avantajlı saat olarak. İlk defa kazım yapıyorum. Tekrar teşekkürler.
eger vaktım varsa ben sahsen saat bası olmasını beklıyorum. oduller saatlık hesaplanıyor. mesela saat 40 geciyorsa bekliyor 05 gece cıkıyorum.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Elimde 5,5 bnb var (btc paritesinde) İlk defa bu launchpade katılma niyetindeyim. O bnblerle şimdi kazım yapsam oluyor mu? (kazım için tavsiye de alabilirim)
Bir de  7 nisan sabah saat 7 deniyor. Yani saat 7’de ekranda bekleyip butona basacağız öyle mi? Acaba hangi süreçte bnb elden çıkarılabilir? Bu airdroptaki gibi olacaksa o kar bu zararı karşılar mı meçhul. Bilemedim. Tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
binance te tutmanız gerekıyor bu sırada alice icin kıtleyebılrısınız. gunu geldıgınde evet tıklamanız gerekecek. airdrop degıl bnb odeyerek alıcaksınız. 5.5 bnb ye 0.05bnblık falan pay anca duser.

Yani alice için kilitlersem, ayın yedisi kilidi kaldırmam mı gerekecek? Katılım için? Kilitliler de hesaba katılacak değil mi? Teşekkürler.
o gun aliceden cıkarıp spotta tutmanız gerekecek. sadece satıs gunu o saatlerde online olup launcpadde bır ıkı yere tıklamanız gerekecek. sonra bnbleriniz binance cekecek 2 saat sonra hakettiğiniz tko ve geri kalan bnblerinizi geri verecek

Teşekkürler. Son bir şey daha, Alice için belli bir saat dilimi var mı stakingden çıkmak için? Ya da avantajlı saat olarak. İlk defa kazım yapıyorum. Tekrar teşekkürler.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150

legendary

Sabah 7'den 11'e kadar 4 saatlik bir periyotta satışa katılabilirsiniz. İlla 7'de pc başında olup katılım tuşuna basmanıza gerek yok.

Launchpool'da duran BNB'ler de katılım hakkında sayılıyor ama alış yaparken BNB'lerin spot hesapta bulunması gerekiyor.
newbie
Activity: 70
Merit: 0

Pages:
Jump to: