Pages:
Author

Topic: Yeni Binance Launchpad: Tokocrypto (TKO) - page 3. (Read 1398 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Elimde 5,5 bnb var (btc paritesinde) İlk defa bu launchpade katılma niyetindeyim. O bnblerle şimdi kazım yapsam oluyor mu? (kazım için tavsiye de alabilirim)
Bir de  7 nisan sabah saat 7 deniyor. Yani saat 7’de ekranda bekleyip butona basacağız öyle mi? Acaba hangi süreçte bnb elden çıkarılabilir? Bu airdroptaki gibi olacaksa o kar bu zararı karşılar mı meçhul. Bilemedim. Tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
Cevaplarsanız makbule geçer, teşekkürler.
binance te tutmanız gerekıyor bu sırada alice icin kıtleyebılrısınız. gunu geldıgınde evet tıklamanız gerekecek. airdrop degıl bnb odeyerek alıcaksınız. 5.5 bnb ye 0.05bnblık falan pay anca duser.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Elimde 5,5 bnb var (btc paritesinde) İlk defa bu launchpade katılma niyetindeyim. O bnblerle şimdi kazım yapsam oluyor mu? (kazım için tavsiye de alabilirim)
Bir de  7 nisan sabah saat 7 deniyor. Yani saat 7’de ekranda bekleyip butona basacağız öyle mi? Acaba hangi süreçte bnb elden çıkarılabilir? Bu airdroptaki gibi olacaksa o kar bu zararı karşılar mı meçhul. Bilemedim. Tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
Cevaplarsanız makbule geçer, teşekkürler.
full member
Activity: 500
Merit: 119
tko beklentim wazirx
tko insanı vezir de edebilir, rezil de  Grin
legendary
yeni sistemde 1000bnb altı tutuyorsanı pek birsey vermıyor. bende 200 e yakın vardı pek bır faydasını gormedım bır onceki safepalda.

Maşallah. 10 bnb'si olan ne yapsın Cheesy
valla 300 dolardan almadım. ondan suan 10 bnb sahibi olmakta iyidir. ama bana bile 100 dolarlık hak belki gelir belki gelmez. millet 3-5dolardan alınma bnbleri hodl ettiğinden cok yuksek sayıda bnb tutan kişiler var.
tko beklentim wazirx gibi olacagı yönünde 10x acar bır kac aya 10x den alsaymısım keske dedirtir.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Bu launchpad için elimde tam 1 bnb tutmaktayım. Bakalım ne olacak:) ne kadar TKO çıkar acaba.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Elimde ne yazık ki bnb yok. Katılımcılarına iyi kazandıracaktır eminim bu launchpad, tıpkı safepal gibi. Bnb fiyatınıda hareketlenme getirdi bu launchpad haberi. Nisan ayında btc düşmez ve dominance azalırsa bnb fiyatında yeni rekorlar görebiliriz.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
350 dolar seviyelerini rahat görecek gibi bnb. İnsanlar güzel para bırakacağının farkında bu yüzden yatırım yapmaya başladılar o gün geldiğinde daha fazla pumplanacaktır bence 400 dolarları görebiliriz.
full member
Activity: 321
Merit: 114
yeni sistemde 1000bnb altı tutuyorsanı pek birsey vermıyor. bende 200 e yakın vardı pek bır faydasını gormedım bır onceki safepalda.

Maşallah. 10 bnb'si olan ne yapsın Cheesy
legendary
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Kaçırılmaması gereken bir launchpad elimde önceden bnb bulunmaması büyük talihsizlik oldu ama yinede launchpad açıklanır açıklanmaz alım yaptım. Umarım maliyetini karşılayacak bir girişim olur.
full member
Activity: 686
Merit: 111
yani inşallah yapar ama 500M token var.
X10 kesin demek 1 TKO=1$ demek.
ve 500M dolar fully diluted mcp demek.

mandala var ilk binance cloud exchange i mesela onları referans alırsak X2 bile yapmamalı.
onların mcapi 50 milyon dolar civarındaydı en son baktıgımda.

yani bogadayız diye X10 cok basitmiş gibi gorulmemeli binance launch olsa dahi.

Anladım hocam çok umutlanıp üzülmeyelim o zaman. Ben milyar dolar marketcapi rahat geçeceğini düşünüyorum. Bakalım haftaya görürüz ne kadar coin alabileceğimizi, istediğim fiyatlarda olmadıkça satmam beklerim.
şu an dolaşımdaki sayısı 30 milyon civarında olan flow bile 1 milyar dolarlık market hacmini geçip 950 milyona geri dönüyor. ana firma dapper'in aldığı yatırımı yazsam burası dolar taşar. majestelerinden will smith'e kadar deli gibi bir yatırımcı portföyü var. binance ve coinbase'nin yatırım grubu da aynı şekilde arkalarında. 1 milyarlık market hacmi öyle kolay değil.

ben bnbleri launcpool'da tutuyorum. hesaplarsa ekime hesaplamazsa............ Grin

hahahahahaha  hocam ya güldürdünüz valla , ben 2 yıl sonra yeniden geldim de bnb tutmadığıma pişman oldum diyebilirim yeni yeni arayı kapatıp tüm postları verilen yanıtları okuyorum , yeniden girmek istedim fakat bu lounchpad işi bozdu sanırım , bnb fırladı gitti 100-500 bnb olayı vardı şuan naparlar bilmiyorum ama en azından toko'da hodl işe yarar gibi görünüyor , pool da tutup hodl'da kalanlara şimdiden tebrik ederim.
member
Activity: 210
Merit: 30
Binance coin 300 altına gerilemeyebilir. Nisanda token yakma da var... Yinede BNB alıp girmek yerine; varsa eldeki ile katılmak en mantıklısı.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex

mandala var ilk binance cloud exchange i mesela onları referans alırsak X2 bile yapmamalı.

Anladım hocam çok umutlanıp üzülmeyelim o zaman. Ben milyar dolar marketcapi rahat geçeceğini düşünüyorum. Bakalım haftaya görürüz ne kadar coin alabileceğimizi, istediğim fiyatlarda olmadıkça satmam beklerim.
şu an dolaşımdaki sayısı 30 milyon civarında olan flow bile 1 milyar dolarlık market hacmini geçip 950 milyona geri dönüyor. ana firma dapper'in aldığı yatırımı yazsam burası dolar taşar. majestelerinden will smith'e kadar deli gibi bir yatırımcı portföyü var. binance ve coinbase'nin yatırım grubu da aynı şekilde arkalarında. 1 milyarlık market hacmi öyle kolay değil.

ben bnbleri launcpool'da tutuyorum. hesaplarsa ekime hesaplamazsa............ Grin
newbie
Activity: 27
Merit: 1
Zaten BNB tutanlar için mantıklı bir olay olarak gözüküyor. CZ'ye inanıp zaten elimde bnb tutuyordum ucuzdan aldığım. Biraz daha aldım ve yedi gün geçse de sonuçlansa diye sabırsızlanıyorum. BNB de artsa bu sürede tadından yenmez.
full member
Toko için bir telegram grubu açıyorum. Katılmak isteyenler olursa buyursun.

https://t.me/tokoturkey
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Hiç bir launchpad bu kadar shillenmemişti. Aynı bistteki halka arzlara benziyor. 50.000binlik başvuruyorsun 500 liralık hisse zor düşüyor.

Binance launchpadlerine özel değil serbest giriş olan tüm starterlarda aynı durum var hocam. Bu iş öyle bir duyuldu ki artık bunlara girmeyen kalmadı.

BNB fiyatının düşmesini bekleyen parasını burada bekletip risk almasın zaten. Katılımın çok yüksek olacağı belli bir şey.
full member
Asıl sorun şu, attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değecek mi? BNB başına 3-5 adet alabileceksek 100 kat yapsa bile değmeyebilir. TKO'lar hesaba geçince BNB'ler satışa girecek. Eğer elinizde önceden alınmış boşta BNB var ise mantıklı ama bu fiyattan(an itibariyle 300 dolar civarı) BNB alıp karşılığında az elde edeceksek mantıksız.

Örnek: BNB başına 5 adet TKO verdiler. 10BNB(3000 dolar) koyduk ve karşılığında 0.1 cent'ten 50 adet TKO verdiler. 100X yaptı ve 500 dolar oldu. Launchpad sonrası satıştan dolayı BNB fiyatı 250 dolara düşse kafa kafaya geliyor. O da 100x yaptığı ihtimalde. 100x yapmazsa zarar.

Hiç bir launchpad bu kadar shillenmemişti. Aynı bistteki halka arzlara benziyor. 50.000binlik başvuruyorsun 500 liralık hisse zor düşüyor.

Kasmaya değmeyebilir.
legendary

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
10x fiyattan satan varsa 100 bin dolarlık alayım hocam, bu fiyata satışa çıkacaksa dükkanı kapatıp gidelim. Smiley

legendary
baslıkta sıklıkla soruldugu için bir hesap yapuyorum deneyimlerim dogrultusunda.

tahminim 15 milyon bnb subscribe edilecek minumum.
daha fazlasıda olabilir yalnız.ama daha azı olacagını sanmıyoum.
bu da 7 ün sonunda 1 bnb basına 5 tko verilecek demektir.
yani bnb başına 0.5$ lık alım yapabilirsinziz gibi gozukuyor 7 günün sonunda.
TKO da X10 yapsa 4,5$ kar edersiniz 7 gunun sonunda bnb başına.

bnb basına 4,5 dolar kar 7 gun için cok yuksek bir rakam acıkcası.
hesabım yanlış olabilir gibi geldi bu rakamı gorunce.bu kadar bedava para yedirirler mi bilmiyorum.
sanırsam 15 milyondan cok daha fazla bnb baglanacak.yada tko X10 yapmayacak.

10x fiyattan satan varsa 100 bin dolarlık alayım hocam, bu fiyata satışa çıkacaksa dükkanı kapatıp gidelim. Smiley

Elimdeki bnbler launchpool da duruyor spot a da çektim ama ne hikmetse launchpad te bakiye 0 gözüküyor. Neden böyle acaba
İlk hesaplama yarın sabah 3'te. O zamana kadar herkes sıfır Smiley

Bu arada launchpooldan neden çekiyorsunuz? Yeni bir değişiklik olmadıysa onlar hesaplamaya katılıyor. Kazancınızdan olmanıza gerek yok. 7 gün sonra commit ederken spota çekmeniz gerekecek.

Yanlış okumadıysam launchpool hesaplanıyor ama bu gece kesin olarak öğreniriz.

Total Daily Average BNB Balance = Daily Average Spot Account Balance + Daily Average Margin Account Balance + Daily Average Sub-accounts Balance + Daily Average Binance Savings Account Balance + Daily Average Binance Fiat Account Balance + Daily Average Futures wallet Balance + Daily Binance Card Wallet Balance + Daily Launchpool Account Balance.

https://www.binance.com/en/support/articles/360031505011
Pages:
Jump to: