Pages:
Author

Topic: Yeni Bir Tehlike Kapıda - page 3. (Read 1227 times)

full member
Activity: 308
Merit: 100
April 28, 2018, 01:02:18 PM
kripto para işlemi yaparken adeta kılı kırk yarmak gerekiyor, her işleme dikkat etmek gerekiyor, çünkü her türlü hack saldırısı ile karşı karşıyayız
member
Activity: 308
Merit: 10
April 27, 2018, 01:12:40 PM
Ben ilk 5 ve son 5 rakamı göndermeden önce kesinlikle kontrol ederim. Bu virüsten değil ama mühendis olmanın getirdiği kontrol etme iç güdüsü diyebiliriz birde paranın çöp olma mevzu var tabi  Grin
newbie
Activity: 210
Merit: 0
April 27, 2018, 12:53:08 PM
mesele ne yaptığını bilmekten ve o şeyi yaparken dikkatli olmaktan ibaret.işini bilen kişiler için sorun olacağa benzemiyor.
member
Activity: 336
April 27, 2018, 04:09:26 AM
bu sanal alemde nedense insanlar çalışmadan riske girmeden para kazanmak sevdasında.bizlerde bu leş yiyicilere para kaptırmamak için çok dikkat etmeliyiz.bencede transferlerde özellikle göz kontrolu yapmadan  işlem yapmayın.zaten hergün onlarca tranfer yapılmıyor.
member
Activity: 490
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
April 27, 2018, 12:53:05 AM
Benim en çok merak ettiğim konulardan birisi bu. Yanlışlıkla bir hata ile transfer yapsak o parayı geri alma yöntemi var mı acaba diye merak edip duruyorum. Zaten sınırlı sayıda olan bir coin bu yolla zamanla azalacaktır. Kopyala yapıştır yaparak yapıyoruz çoğu zaman. Bu ne kadar güvenilir. Bir hata olması durumunda borsalar bize nasıl yaklaşıyor. Eminim bir çözümü olacaktır. Kaybolan coinler diğerlerinin fiyatını yükseltir mi?

Dikkat önemli. Yanlış adrese transfer gibi, private key sorunları da çok sık görülüyor. Daha dün bir arkadaşım Ethereum cüzdanında bulunan 1 ETH'yi kaybetti. Private key e ulaşamıyor. Bulmak için bakıyor ama pek de ümidi yok. Sadece Etherscan'dan duruyormu diye bakıyor. Parası orada ama ona ulaşamıyor. Hem transferde hem de private key işinde dikkatli olmak lazım.
full member
Activity: 714
Merit: 125
April 27, 2018, 12:51:23 AM
Aynen katılıyorum bende her transferden önce muhakkak adresimi 5 kere kontrol ediyorum, alışkanlık oldu artık, tek harf bile yanlış olsa asılı kalıyor biryerde bir daha ulaşmak mümkün değil o nedenle sonradan pişman olmaktansa baştan kontrol etmek şart.
member
Activity: 566
Merit: 29
April 27, 2018, 12:32:39 AM
Bu işlere yeni başlayanlar bu konuları kesinlikle okumalıdırlar, şaka değil bu işler giden gider yandı gülüm keten helva kimsede geri getiremez baştan önlemli olmalıyız.
Ciddi anlamda yeni başlayan arkadaşlar ve sık sık borsa işlemi yapan arkadaşların dikkat etmesi gerekiyor.
member
Activity: 154
April 22, 2018, 01:25:28 PM
Bu işlere yeni başlayanlar bu konuları kesinlikle okumalıdırlar, şaka değil bu işler giden gider yandı gülüm keten helva kimsede geri getiremez baştan önlemli olmalıyız.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
April 22, 2018, 03:40:51 AM
bu yeni değil, baya zamandır var bu virüs, kendi adıma, her işlem de adresi baştan 3 sondan 3 kontrol ederim. ne olur ne olmaz, eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım, gitti mi gidiyor
member
Activity: 196
April 22, 2018, 01:11:07 AM
Güzel bir konuya el atmışsınız teşekkürler.Ben havale yapmadan önce mutlaka gönderdiğim adresi baştan sona kontrol ederim hatta ilk önce küçük bir miktar gönderir emin oluncada hepsini gönderirim
Bak bu mantıklıymış bundan sonra ben de böyle yapacağım hocam teşekkür ederiz bizimle paylaştığın için
member
Activity: 196
April 22, 2018, 01:10:30 AM
Abi bu işin en manipüle edilebilir tarafı sanırım bu. Güvenlik anlamında bir türlü istenilen seviyeye gelmediğini düşünüyorum. Bu kadar kolay kaybetmek olur mu yav
full member
Activity: 413
April 21, 2018, 11:50:50 PM
Güzel bir konuya el atmışsınız teşekkürler.Ben havale yapmadan önce mutlaka gönderdiğim adresi baştan sona kontrol ederim hatta ilk önce küçük bir miktar gönderir emin oluncada hepsini gönderirim
Bu yöntemi ben de uyguluyorum, her şey olabilir en azından bir cüzzi bir miktar doğru yere varınca kalanı için içim daha rahat oluyor, adresin tamamını üşenmeden kontrol etmek gerekiyor, bırakın işlem bir dakika geç yola çıksın.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
April 20, 2018, 08:39:34 PM
gerçekten gönderim yapılacak adresleri 1-2 defa dikkatlice kontrol etmekte fayda var . konuyu açan arkadaşın yazdığı gibi , sizin için önemli olan bir miktarı böyle kaybetmek ürkütücü . hesaba gönderecem derken 1 tıklamayla başka hesaba gidiyor herşey .
member
Activity: 566
Merit: 29
April 20, 2018, 04:29:52 AM
Hacker dediklerimiz zaten inanılmaz bilgili yazılımcılardır, bazı koruma programları falan geziyor piyasada onlara da tamamen güvenmemek gerekiyor hiçbirinin güvenlik duvarından emin olamayız sonuçta kendi isteğimizle davetiye atmayalım hackerlara sonra Smiley
full member
Activity: 230
April 19, 2018, 04:36:08 PM
full member
Activity: 316
April 19, 2018, 04:27:25 PM
bilgisayar korsanlarının saldırılarına karşı her zaman hazırlıklı olmalıyız. güvenlik konusunda tüm önlemlerin alınması bize kazançlarımızı korumak konusunda yatırım ve ticaret yaptığımız zamanlarda büyük fayda gösterecektir.
newbie
Activity: 238
April 18, 2018, 06:50:44 PM
evet hackerlara karşı oldukça dikkatli olmak gerekiyor, hatta bu açıdan baktığınızda, bence forumlarda olsun, diğer sosyal medyada olsun bir çok eğitimler verilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 154
April 18, 2018, 06:42:36 PM
ben açıkçası bu yazdıklarınızı tehlike olarak görmüyorum hocam, çünkü bunları biraz abartılmış iddialar olarak buluyorum, daha ayakları yere basan sağlam iddilar olması lazım.
newbie
Activity: 182
April 18, 2018, 05:13:54 PM
Hckerlarda boş durmuyor maşallah her türlü fırsatı değerlendiriyor. Kripto paraların en büyük dezavantajların dan biride yanlış hesaba para yollamak. Hiç bir hak iddia edemiyorsunuz. Para gittimi gidiyor. Dikkatli olmak lazım.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
April 18, 2018, 05:10:47 PM
Büyük ihtimalle yine daha önce forumda bir yerlerde okumuştum bunu şimdi yine gözüme ilişti. Böyle basit saçma sapan şeyleri okurken başımıza gelmeyecek zannediyoruz da yeni bir durum değil o yüzden üşenmeden tam kontrol etmek en mantıklısı
Pages:
Jump to: