Pages:
Author

Topic: Yeni Çıkan Cryptolar, Fırsatlar - page 13. (Read 59167 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
May 10, 2015, 04:32:15 AM
Viral'a girip risk almaya değer mi? Yanlış hesaplamadıysam yaklaşık 80 btc lik bir yatırım almış şu ana kadar.

https://bitcointalksearch.org/topic/ann-viral-trading-live-bittrex-c-cex-advanced-development-1041025

Abi o 80 btc'nin yarısından fazlasını kendileri atıyorlar ilgi çeksin insanlar para alsın diye. Ben ICO'ları önermiyorum, son zamanlarda 10 ICO'dan bir tanesi para kazandırdı.

Kendisinin yatırması daha iyi değil mi? Sonuçta para yatırdıysa kazanmak isteyecektir. Yoksa kendisi daha çok kaybeder. Viraller elinde patlar Smiley

niye elinde patlasın yav, sağ cebinden alıp sol cebine koymakla  Cheesy
ICO olanlara yanaşmayın bence de.

Şu mantıktan yola çıkıyorum. Bitcoini heryerde alıp satabilirsin müşterisi var. Ama viralin müşterisi çıkmazsa ne olacak? Dİyelim ki 40 btc lik viral aldılar kendilerine . Bunları satamadıktan sonra zarar etmezler mi? O viralleri btc ye çeviremedikleri sürece 40 bitcoini çöpe atmış olurlar. Yanlış mı düşünüyorum?

IPO ICO lar dediğiniz gibi %80-90 oranında riskli coinler. Buna katılıyorum.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
May 10, 2015, 04:28:34 AM
Viral'a girip risk almaya değer mi? Yanlış hesaplamadıysam yaklaşık 80 btc lik bir yatırım almış şu ana kadar.

https://bitcointalksearch.org/topic/ann-viral-trading-live-bittrex-c-cex-advanced-development-1041025

Abi o 80 btc'nin yarısından fazlasını kendileri atıyorlar ilgi çeksin insanlar para alsın diye. Ben ICO'ları önermiyorum, son zamanlarda 10 ICO'dan bir tanesi para kazandırdı.

Kendisinin yatırması daha iyi değil mi? Sonuçta para yatırdıysa kazanmak isteyecektir. Yoksa kendisi daha çok kaybeder. Viraller elinde patlar Smiley

niye elinde patlasın yav, sağ cebinden alıp sol cebine koymakla  Cheesy
ICO olanlara yanaşmayın bence de.
legendary
May 10, 2015, 04:26:09 AM

sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Infected Mushroom
May 10, 2015, 04:23:45 AM

hero member
Activity: 918
Merit: 1001
May 10, 2015, 04:22:10 AM
Bittrexte sorun mu var? Tek benim mi sparislerim isleme konmuyo?
Geçici bir sorun olabilir . Bende herşey normal.
cozemedim belki telden girdigimden ama islemi koyuyorum 1dk sonra iptal oluyo:)
legendary
May 10, 2015, 04:07:35 AM

Geçici bir sorun olabilir . Bende herşey normal.
hero member
Activity: 918
Merit: 1001
May 10, 2015, 04:05:32 AM
legendary
May 10, 2015, 03:56:53 AM

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 10, 2015, 02:23:28 AM
Amber stake icin minimum 10k amber istiyor.5k 5k birlestirmek isteyen varmi?
sr. member
Infected Mushroom
May 09, 2015, 03:06:23 PM
Ikinizede cok tesekkurler beyler.bir sorum daha var suan evdeki cuzdanda da amber var ordaki wallet.dat ile oburunu deistirirsem bu wallet gider gibime gelio. Ikisinide kullanabilceim bi yontem varmi?

İkisini birleştir, birini diğerine at, ne kadar çok coin o kadar stake şansı.
legendary
May 09, 2015, 03:04:59 PM
Ikinizede cok tesekkurler beyler.bir sorum daha var suan evdeki cuzdanda da amber var ordaki wallet.dat ile oburunu deistirirsem bu wallet gider gibime gelio. Ikisinide kullanabilceim bi yontem varmi?
sr. member
Infected Mushroom
May 09, 2015, 02:32:18 PM
Açık kalması gerekiyor, coinler maturelanınca yani olgunlaşınca kendi otomatik olarak stakeler başlıyor.
Tahmin ettigim gibi tam isyeri bilgisayari icin uygun ama ordada firewallar cuzdana izin vermiyor.
Wallet backup olayi i biliyormusun starin?

Evet, biliyorum.

C/Kullanıcıadı/AppDate/Roaming 'in içinde Amber ya da Ambercoin diye bir dosya olacak onun içindeki wallet.dat dosyasını USB'ye at, hatta hazır atıyorken hepsini at, evde yeni bir amber-qt indir. Aç kendine gelsin wallet sonra kapat (yani blockchain'i boşuna yükletme) aynı yere gir USB'deki dosyaları kopyala.

Edit: Bakmamıştım, pişti olmuşuz. Yine de hepsini atarsan blockchain'i baştan yüklememiş olursun. Update yapmış mıydın? Hardfork vardı iki gün önce.
legendary
May 09, 2015, 02:26:58 PM
Stake icin cuzdanin acik kalmasi gerekiyormu yani bilgisayarin acikmi olmasi gerekiyor?
Bir konuda amberda isyerimdeki cuzdani yedekledim dat dosyasi getirdim eve evdeki bilgisayara eklemeye calisiorum ama basaramadim.nasil yapabilirim?
Yardim icin tesekkurler

evde cüzdanı kurduysan eğer, önce cüzdanı kapat. sonra cüzdanın conf dosyasının olduğu klasöre git.

win 7 için
C:\Users\kullanıcı_adın\AppData\Roaming

xp için:
C:\Documents and Settings\\Application Data\

altında amber veya ambercoin diye geçer sanırım. o coini kullanmadığımdan bilmiyorum tam olarak.

oradaki wallet.dat dosyasının yedeğini al önce her ihtimale karşı.
daha sonra işyerinden getirdiğin  wallet.dat'ı ordakiyle değiştir. cüzdanı yeniden açınca otomatik görür zaten.

Bütün alt coinler için bu şekilde yapabilirsin.
legendary
May 09, 2015, 02:23:28 PM
Açık kalması gerekiyor, coinler maturelanınca yani olgunlaşınca kendi otomatik olarak stakeler başlıyor.
Tahmin ettigim gibi tam isyeri bilgisayari icin uygun ama ordada firewallar cuzdana izin vermiyor.
Wallet backup olayi i biliyormusun starin?
sr. member
Infected Mushroom
May 09, 2015, 02:19:09 PM
legendary
May 09, 2015, 02:14:42 PM
Stake icin cuzdanin acik kalmasi gerekiyormu yani bilgisayarin acikmi olmasi gerekiyor?
Bir konuda amberda isyerimdeki cuzdani yedekledim dat dosyasi getirdim eve evdeki bilgisayara eklemeye calisiorum ama basaramadim.nasil yapabilirim?
Yardim icin tesekkurler
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
May 09, 2015, 01:53:50 PM
Bu gece sha yada script bir coin çıkar kesin ben bekleyemiycem ya Cheesy benim yerime de kazın Cheesy Cheesy
legendary
May 09, 2015, 01:51:13 PM
park byte 2Milyon premine uzak durun.

Daha öncede yazdım. varolan bir coini kopyalıyorlar, güzel grafiklerle süslü püslü bir konu açıyorlar.
markete girip biraz yükselince de de dumplayıp kaçıyorlar. %99,99 bu şekilde.
o nedenle konularda yazanlara aldanmayın.

sr. member
Infected Mushroom
May 09, 2015, 01:09:33 PM
Bunu adam normal coin olarak açtı. Biri dedi ki, planlar güzel ama gerçekte olur mu? Adam planlar yapmış tekrar yayınlamış. Uzun pow olduğu için girmek bence mantıklı değil. Cool

Arkadaşlar özelden masternode kurulumu için soranlar oldu, Crave başlığıma hizmet olarak ekledim.  Cool
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
May 09, 2015, 11:07:52 AM
http://www.parkbyte.com/the-concept
burda var herşey  Smiley
bu arada bata launch olmuş
https://bitcointalksearch.org/topic/bata-bta-old-thread-now-httpsbitcointalkorgindexphptopic-22978950-1040956
ne kadar parkbyte varsa alıyorum proje çok hoşuma gitti
bence potansiyeli var gibi duruyor eğer uygulama güzel olur ve organizasyon sağlanırsa
dev bişey yapamazsa hepsi çöp olacak ama bu riske değer  Smiley

nasıl bir proje var ortada ?
Pages:
Jump to: