Pages:
Author

Topic: Yeni Çıkan Cryptolar, Fırsatlar - page 29. (Read 59168 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Infected Mushroom
May 02, 2015, 07:24:30 AM
@Starin şu graph'da senle kapıştık biraz dün gece Grin
suprnova'da sen de kazdın, blok bulma sayılarımız yakın gibi.

neyse graph'ı gördüğüm anda nicehash'e 0.1 btc attım. rig kiraladım. 1.1k civarı kazdım galiba

elektron üzerinden c-cex ve bittrex arbitraj yapıyordum o sıra c-cex'te de btc vardı. bu graph'ın 10k sat altındaki tekliflerini topladım 3'er 5'er.  toplam 1.8k civarı bir coin oldu elimde.

15k'dan satıp çıktım hepsini. 0.1 net karım var Grin

Helal abi, benim nick açık suprnova poollarında. Zaten orada mine yapıyorum hep. Ama nicehashi sevmiyorum, miningrigrentals kullanıyorum daha ziyade. Graviton'a attığım hashi bir kaç saat daha uzatıyorum. 950. blocka kadar yüksek reward var. Sonra at cüzdana stake. Smiley
sr. member
May 02, 2015, 07:15:05 AM
@Starin şu graph'da senle kapıştık biraz dün gece Grin
suprnova'da sen de kazdın, blok bulma sayılarımız yakın gibi.

neyse graph'ı gördüğüm anda nicehash'e 0.1 btc attım. rig kiraladım. 1.1k civarı kazdım galiba

elektron üzerinden c-cex ve bittrex arbitraj yapıyordum o sıra c-cex'te de btc vardı. bu graph'ın 10k sat altındaki tekliflerini topladım 3'er 5'er.  toplam 1.8k civarı bir coin oldu elimde.

15k'dan satıp çıktım hepsini. 0.1 net karım var Grin

sr. member
Infected Mushroom
May 02, 2015, 06:59:51 AM
Şimdi yazayım. Öncelikle faillerden bahsediyorum.

- Jones diye bir coin çıkacaktı. Belki çıkabilir yine ama uzak durun. Premine var, developer bilgisiz.
- ChronoSphere baya patladı. Mining cost 10-15k civarındaydı. Düştü 800lere, 900lere. Acaip fork oldu networkde. Herkes kendi blockchaini oluşturdu. Uzak duralım.
- Bubbles'ın developerı da bilgisiz, klon bir coin. İlk çıktığında ufak bir rigle mineladım, ufak bir karla exitimi yaptım kaçtım.
- Emprioum diye bir coin vardı, yarısı ICO. 6 btc 50.000 coin, yani mining rig kiralamaya kesinlikle değmez. Zaten 3 kere fail launch oldu.

Şimdi yeniler, potansiyeller.

- Gece Graphic diye bir coin çıktı. Başlarda girdim mine'a. Scrypt algoritma. İlk bir saatten sonra inanılmaz bir diffuculty ve hash aldı. Şu an minelamak uygun değil, ancak ilk girdiğimde 7k-8k arası bir costu vardı. Mineladığım 650'nin 250'sini 13-14k arası elden çıkarıp ROI yaptım, geleceğini bekliyorum. Haftasonu sürprizlerinden ileride değerlenebilecek iki coinden biri bu gibi.
- Sabah Graviton çıktı. Developer çok güzel mesajlar attı. Sorunsuz bir mining devam ediyor. Bu saatten sonra mine'a girmek çok anlamsız zira coin başı 30k-40 arası bir mining cost olabilir. Ben zaten açılışta kısa süreli kiramıştım. 450 coinle mine'ı tamamladım. İnanılmaz bir PoS sistemi var, HiPoS. Tıpkı Tron gibi. Eğer uygun fiyata alabilirseniz cüzdana atıp stake'lemeye bakın. Benimkiler olgunlaşır olgunlaşmaz atacağım. Bu ileride para edebilecek coinlerden favorim. 25.000 masternode coini istiyor, yüksek miktar, TREX'e girdiği anda uçabilir fiyatı. Şimdi 90klara dayanmış Sling'i ben TREX'e ilk girdiğinde 200k'dan satmıştım. Keza 100klarda gezen 8bit'i de 350k'dan satmıştım. Risk alarak sabırlı olmak gerekebiliyor.

Bu gece bir tane daha işe yarar bir scrypt ya da sha256 coini bekliyorum. Bu tarz işlerden rig kiralayarak kar edebilmek için ninja launch lazım. Ninja launch önceden bir countdown verilmeden, ani yapılan açılış oluyor. İlk birkaç saatine (6-8) kiralamanız maliyet düşükken para kazandıracaktır. Açıkcası benim en büyük karlarım hep böyle oluyor. 0.05 rente harcadığım ve sadece ilk 4 saat harcadığım coinden 0.7 btc dönüş aldım mesela. Ama dediğim gibi cin gibi F5 yapmak lazım o forumu.

PoW denilen olan Proof of Mining. Yani coinin bildiğimiz mining fazı. PoS ise Proof of Stake yani coinlerinizin cüzdanınızda durarak faiz alması.

Buradan ve facebookdan bir kaç arkadaş yaamp ve multipool olayını sormuş. Detaylı bir rehber başlığı hazırlamaya çalışacağım bu konuda. Bazı mesaj atan arkadaşlara bu yüzden cevap vermedim. O konudan detaylı konuşuruz sonra, herkese yardımcı olmuş olur.

Exchange sitelerinde Graphiccoin C-CEX'de var. Henüz Graviton yok.

Ah bu arada. Ultimate coin diye bir coin NINJA olarak çıktı. X11 algoritması. Kendi riginiz, ekran kartınız varsa ufak da bir kar için bile olsa yönlendirebilirsiniz. Total coin 400.000, ANN sayfası fena değil; gelecek vaat ediyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 02, 2015, 06:17:59 AM
Sınavdan çıktım. Gidip bi Kızılay'a soğuk ayranımı içtim. Okula dönüyorum. Döner dönmez yazacağım. Graviton güzel yatırım(dı). Sabah açıldığında girilmesi gerekiyordu. Şu An mining cost çok fazla. Block rewardu düşecek. Tavsiye etmiyorum. İlk eklendiğinde exchange'e ucuza alabilirsiniz minelayıp dumplayanlardan.
ayran uyku yapar. soguk bi kahve iç kafein zihnini acar:) haberlerini bekliyoruz. gravitonu ccexe girerse takip ederim.
sr. member
Infected Mushroom
May 02, 2015, 06:08:32 AM
Sınavdan çıktım. Gidip bi Kızılay'a soğuk ayranımı içtim. Okula dönüyorum. Döner dönmez yazacağım. Graviton güzel yatırım(dı). Sabah açıldığında girilmesi gerekiyordu. Şu An mining cost çok fazla. Block rewardu düşecek. Tavsiye etmiyorum. İlk eklendiğinde exchange'e ucuza alabilirsiniz minelayıp dumplayanlardan.
full member
Activity: 364
Merit: 100
May 02, 2015, 04:56:54 AM
Hareketli bir cuma akşamı geçirdi piyasa. Haftasonu da bir o kadar hareketli olacak gibi. Fırsatım olunca detaylı bir değerlendirme yapacağım.

Değerlendirmelerini bekliyorum. Özellikle rig kiralayıp mining işine girmeyi düşündüğümden o konudaki tavsiyelerini bekliyorum. Bubbles'e girecektim ama millet her yerden abanmş gibi gözüktü ona o yüzden girmedim hiç Cheesy
btc yatayken aynen bende altlara merak saldım. amber için soteye yattım varsa başka mantıklı coin starinden haberleri bekliyoruz.

https://bitcointalksearch.org/topic/anngrav-graviton-sha-gravitate-gravitators-hardfork-67000-619-1045089

Burada yeni bir coin var. ANN çok kötü duruyor ama Ninjaymış Cheesy Ninja ne onu bile bilmiyorum da neyse çaktırmayın Cheesy Bana bu pow-pos-ninja gibi kavramlarını anlatacak biri var mı ? ya da forumda konusu varsa gören bilen biri bilgilendirirse oradan okuyayım. Adam akıllı bilgi bulamıyorum. Bilmemek ayıp değil neticede.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
May 02, 2015, 04:36:00 AM
Hareketli bir cuma akşamı geçirdi piyasa. Haftasonu da bir o kadar hareketli olacak gibi. Fırsatım olunca detaylı bir değerlendirme yapacağım.

Değerlendirmelerini bekliyorum. Özellikle rig kiralayıp mining işine girmeyi düşündüğümden o konudaki tavsiyelerini bekliyorum. Bubbles'e girecektim ama millet her yerden abanmş gibi gözüktü ona o yüzden girmedim hiç Cheesy
btc yatayken aynen bende altlara merak saldım. amber için soteye yattım varsa başka mantıklı coin starinden haberleri bekliyoruz.
full member
Activity: 364
May 02, 2015, 04:17:35 AM

sr. member
Infected Mushroom
May 02, 2015, 04:10:51 AM
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 01, 2015, 01:41:07 PM
Amberi sanirim turkler ele geciricek Smiley acaba birbirimizin fiyatinimi yukseltiyoruz Smiley
sr. member
Infected Mushroom
May 01, 2015, 01:00:29 PM
Dediğiniz yaklaşık bir ay önce kadar oldu (6 Nisan). O zamandan önce 1.500 - 2.000 arasıydı. Şimdi 6.000-4.000 arası gidip geliyor. Bir daha ki ödemede 10.000'ları görebilir. Minelanabilen coin sayısı inanılmaz azaldı, dolayısıyla fiyatlar artacaktır. Ben 3k'dan baya bi stoklamıştım. Yine de satmıyorum yükseleceğine inanıyorum.

ChronoSphere elimizde patladı, son zamanlarda böylesine fork görmemiştim. Herkes kendi chaininde takıldı. Cheesy

Ninja launch Bubbles diye bir coin çıktı. Az biraz hash attım, bakalım sonu ne olacak.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
May 01, 2015, 06:40:45 AM
Amber 5 gun once 1k civarindaymis sanirim kay payi dagitimi sonrasi 4k yi gecmis.dunden beri almaya calisiorum 4500 alti pek vermiyorlar. Saticilarda 6k dan 5.5k ya kadar gerilediler ama suan hacimlere bakilirsa 1 btc ile pump dumb bile yapilabilir.ondan suan 4k ya alamadigimizi 3 gun sonra 1k ya aladabiliriz.10k dan almayada calisabiliriz. Ccexte gozde olmus ama bence pump devam edebilir.
sr. member
Activity: 294
April 30, 2015, 07:45:07 PM
Hatırlatma: Eğer elinde Elektron tutan varsa bir an önce çıkartsın. Bilinen p&d'ci bobsurplus el attı bu coine, ya da daha doğrusu ortaya yeni çıktı. şu anda fiyatı ~6k civarı. 10-12k'yı görebilir de görmeyebilir de.
Yatırım yapmayın, elinizde olan varsa da çıkartın Wink
sr. member
Infected Mushroom
April 30, 2015, 05:38:10 PM
Coven'den ben umutluydum. 300 kadar kazmıştım. Ancak developer exit yaptı gibi hissettim. Kendisinde 600 coin olduğunu biliyordum. Ben de exit yaptım. Zaman neyi gösterir bilinmez ama naçizane tavsiyem uzak durmanız zira developer dönecek gibi değil. İlk günden beri konusunu takip edip developerla da baya bi özel mesajla konuşmuş biri olarak düşünüyorum.

Kazma açısından ise hangi algoritmada kazacaksınız? Kendiniz mi kazacaksınız yoksa rent mi yapacaksınız? Rent yapacaksanız ninja ya da launchu yakalamadığınız sürece pek karlı olacağını zannetmiyorum.

www.coinwars.com'dan en karlısına bakabilirsiniz. Ya da en kolayı direk yaamp.com'dan kasarak BTC olarak ödeme alabilirsiniz.
full member
Activity: 504
Merit: 120
April 30, 2015, 05:18:42 PM
Şuanda covene yatırım yapmak mantıklı olur mu sizce ? ve hangi coinin miningine girersek daha karlı olma ihtimalimiz vardır. ihtimal diyorum çünkü ne olacağını kestirmek zor ama siz takip edenler az çok fikir sahibisinizdir.
sr. member
Infected Mushroom
April 30, 2015, 04:30:20 PM
Konu dışı: İşe başladığımdan beri takip edemiyorum, herkese bol kazançlar. Smiley bu arada Aral firmasın da işe başladım mağaza da pc,konsol oyunları satıyorum eğer istediğiniz bir oyun olursa ayarlamaya çalışırım, bazen çok güzel indirimler olabiliyor.

Hocam ben WoW'u baştan bi alacağım, koleksiyon için. Haberleşelim.
full member
Activity: 224
All I want is a new CLEAN page for just to live!
April 30, 2015, 03:43:25 PM
Konu dışı: İşe başladığımdan beri takip edemiyorum, herkese bol kazançlar. Smiley bu arada Aral firmasın da işe başladım mağaza da pc,konsol oyunları satıyorum eğer istediğiniz bir oyun olursa ayarlamaya çalışırım, bazen çok güzel indirimler olabiliyor.
sr. member
Infected Mushroom
April 30, 2015, 12:34:36 PM
bende kazdım biraz 130 tane kadar attım cüzdana bu kadar miktarla pos rewards gelir mi acaba
gelirse 1 btc getirir gibi şans işi
Resmiyet var abi. Herşey şeffaf. Çeyreklik karlarını paylaşıp paylaşıp ona göre dağıtım yapıyorlar.

Bu arada chronos exchange é girmiş. Tahmin ettiğim gibi 40 kdan açılmış. Bittrexi bekleyeceğim ellerim titremeden. Grin

Şans keslinlikle. Yanlız 36 coin rewardlu pos başlamış bile. Her 40 coinde bir atıyorum cüzdana. Bi ihtimal renti uzatabilirim. Bakalım.

Kendi rigimin tüm gücünü Albatros diye saçma sapan bir coine yönlendirdim. Kazan yok. Bakalım bir günlük de heyecan olsun. Yeni coin de yokken hazır. Yaamp'da zaten günde 600k satoshi falan kazabiliyorum.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
April 30, 2015, 12:26:57 PM
bende kazdım biraz 130 tane kadar attım cüzdana bu kadar miktarla pos rewards gelir mi acaba
gelirse 1 btc getirir gibi şans işi
Resmiyet var abi. Herşey şeffaf. Çeyreklik karlarını paylaşıp paylaşıp ona göre dağıtım yapıyorlar.

Bu arada chronos exchange é girmiş. Tahmin ettiğim gibi 40 kdan açılmış. Bittrexi bekleyeceğim ellerim titremeden. Grin
sr. member
Infected Mushroom
April 30, 2015, 11:24:28 AM

Pages:
Jump to: