Pages:
Author

Topic: Yeni Çıkan Cryptolar, Fırsatlar - page 31. (Read 59168 times)

legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
April 26, 2015, 10:51:46 AM
Evet pek gelişme olmadı, yazamadım.

Arkadaşlar masternode, en azından Dark masternode'u budur: Kısaca server'a hostluk yapıyorsunuz, karşılığında fee alıyorsunuz. Gelen talepler üzerine DASH masternode'u açmak için bir topic hazırlayacağım. Bugün hazırlayacaktım ama kendime gelemedim, yarına kaldı.

Söylediğin gibi bir konu açarsan bayağı yardımcı olur ilgilenenlere.
Hatta forumdan bir kaç kişi birleşip geleceği olan farklı coinler için masternode kursa daha mantıklı bir iş yapmış olur gibi geliyor bana.
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Infected Mushroom
April 26, 2015, 08:28:49 AM
BitcoinT diye birşey çıktı, o kadar sallama geldi ki ilgilenmedim. Buraya da yazmadım ama baya bi kazanan oldu bu coinden galiba. Saçma sapan birşey.

Gece Quartz diye bir çakma bir coin çıktı. Gülmek için logosuna bakabilirsiniz. Herşey mümkün ama birşey kaçırdığımızı düşünmüyorum. Tongue

Jones diye bir coin çıkacak 13 saate falan. Scrypt algoritma. Rig kiralayanlar varsa bakabilir.
sr. member
Activity: 294
April 25, 2015, 07:38:59 PM
0 Smiley

yanlış bilgilendirmeyin insanları.

29 satoshi den işlem görüyor.

https://alcurex.org/index.php/crypto/index

100.000 CS, 2.9 BTC yapıyor.

Neden bilmiyorum CS bir çok alt coinden daha güvenilir geliyor bana.
Ayrıca CS geliştiricilerinin gelirlerinin bir kısmını CS nin fiyatını yükseltmek için harcayacaklarını bekliyorum.

ilk olarak 2.9 değil 0.029 btc yapar.
ayrıca 100k cs dumplandığı anda ele geçecek tutar 0.02 btc'yi geçmez, çünkü yeterli derinlik yok.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
April 25, 2015, 07:28:24 PM
0 Smiley

Ayrıca CS geliştiricilerinin gelirlerinin bir kısmını CS nin fiyatını yükseltmek için harcayacaklarını bekliyorum.

Eklemeyi unuttum.
Kazdığınız CS leri sitedeki cüzdan dan kendi local cüzdanınıza indirmeyi unutmayın.
local cüzdanınızda tuttuğunuz CS lere belli bir olgunlaşmadan sonra pay geliyor.
legendary
April 25, 2015, 07:22:36 PM
0 Smiley

sr. member
Infected Mushroom
April 25, 2015, 03:48:54 PM
Evet pek gelişme olmadı, yazamadım.

Arkadaşlar masternode, en azından Dark masternode'u budur: Kısaca server'a hostluk yapıyorsunuz, karşılığında fee alıyorsunuz. Gelen talepler üzerine DASH masternode'u açmak için bir topic hazırlayacağım. Bugün hazırlayacaktım ama kendime gelemedim, yarına kaldı.

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
April 25, 2015, 01:31:45 PM
bu ara daha çıkmıyor hele şükür şu son çıkan çöp coinler ölse biraz zaman geçse
farklı güzel bir coin çıksa ilgi görüp çok güzel kazandıracak
blackhat devi bekliyorum ortada grafikten başka hiç birşey yok ama sanki
büyük birşeyler çıkacakmış gibi hissediyorum  Grin
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
April 25, 2015, 11:10:08 AM
CS (cryptospot) için master node açmak için ne lazım?
forumda silkelesen 100.000 CS çıkar rahat.

100 bin CS kaç BTC ediyor?
0 Smiley
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
April 25, 2015, 09:38:25 AM

100 bin CS kaç BTC ediyor?
legendary
April 25, 2015, 08:50:56 AM
full member
Activity: 364
Merit: 100
April 25, 2015, 08:42:18 AM
Konuyu açıp sürekli tutan arkadaşın ellerine sağlık. Düzenli takip ediyorum da daha kendimi altcoin piyasasına girmeye hazır hissedemedim. Bu arada masternode nedir gerçekten ? Kısaca açıklama şansınız var mıdır ?
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
April 25, 2015, 07:33:40 AM
Masternod hakkında genel bir bilgi verebilirmisiniz üstat ?
(Hazır konusu açılmışken öğreniyim istedim.)
Bu arada buradaki bilgilendirmeler çok hoşuma gidiyor birbirimize bukadar destek çıkmamız çok mükemmel birşey.
Ellerinize sağlık üstatlarım bilginizi esirgemiyorsunuz Smiley.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
April 25, 2015, 05:32:54 AM
8bit için PM atiyorum.
sr. member
Infected Mushroom
April 25, 2015, 04:39:34 AM
Spreadcoin in masternode coinleri test coin idi bir ise yaramiyordu en son.
Ben de spreadcoin masternode düşünüyordum.
Bu arada toplu masternode acmayi düşünürseniz katilirim.

Günaydın abi. Spreadcoin'in masternodunun açılmasına daha var. Ama biraz riskli, sadece 1440 tane mi ne toplam masternode olacak dolayısıyla masternode'u çalıştırıp hesabında en çok para olan 1440 adres pay alabilecek. Bilemiyorum.

Ben CRAVE ya da DASH (bunu özellikle) için masternode açabilirim, hem pay koyar, hem de şeffaf bir şekilde kurulumunu yapıp pay dağıtımını üstlenebilir, masternodu kesintisiz çalıştırabilirim. Tabii bunun için yer, isim, cisim hepsini vermeye hazırım. İstanbul ya da Ankara'da olanlarla ile birebir görüşebiliriz. Ankara'da okuyorum, yazları İstanbul'dayım. (normal ikametgahım - Kadıköy)

DASH için 1000 DASH gerekiyor (ROI şu anki fiyatla 1000 gün, ancak mn paymentleri yükseliyor, tekrar yükselecek, DASH de yükselirse ki trend öyle ROI çok daha kısa zamana düşebilir: daha uzun vadeli bir yatırım)
CRAVE için 500 CRAVE gerekiyor. 1 Crave ortalama 150.000 - 200.000 arası.

Şu an hali hazırda 2 masternodu 8bitcoin için çalıştırıyorum. 3.sünü açmaya çalışıyorum. (Toplam yatırım 0.6 btc civarında)
İlgilenenlerle konuşalım, tartışalım, tanışalım. Bakalım neler yapabiliyoruz. Ben barındırmak, kurmak, ilgilenmek için ekstra bir fee falan istemiyorum.

DASH için maksimum 5 ya da 6 hissedar, CRAVE için de maksimum 2 ya da 3 hissedar idealdir diye düşünüyorum.

Bu arada 8bit için de sizin için masternode açabilirim, özelden ulaşmanız yeter.

Ayrıca tüm önerilere de açığım.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
April 25, 2015, 04:30:15 AM
Spreadcoin in masternode coinleri test coin idi bir ise yaramiyordu en son.
Ben de spreadcoin masternode düşünüyordum.
Bu arada toplu masternode acmayi düşünürseniz katilirim.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
April 25, 2015, 02:26:51 AM
Çok fazla birbirinin kopyası coin çıktı.Altcoin işinde kar sağlamak eskiye göre çok daha zor.Ciddi yatırım yapmamak gerek.
sr. member
Infected Mushroom
April 24, 2015, 08:56:00 PM
Estağfurullah, birbirimize destek olalım. Hep beraber kazanalım.

Bu arada ilk 8bit masternodumu açtım. Şu an çalışıyor. Yarım saatte 0.01'lik 8bit geldi bile. Oh mis. İkincisine de para var ama nasıl yapılacak keşfetmek istiyoruz.

İkincisi de tamam. 11500. bloğa kadar masternodelar kazanamayacak. Ondan sonra başlayacak.
full member
Activity: 224
All I want is a new CLEAN page for just to live!
April 24, 2015, 04:01:48 PM
@Starin sen de cakir gibi fon topla büyük oyna Smiley)

Abi şu son 3-4 gündür çok altcoin çıktı. İlgi artınca millet parayı nasıl kırarım derdine girdi herhalde, her dakka coin çıkıyor; inanılmaz para kaybediliyor (bknz. Droidz ico'su). Ben açıkçası şu an bu yükümlülüğün altına giremem. Biraz daha stabil olsun da piyasa. Tongue Benim naçizane önerim toplu masternodu açmak. Kişisel hayalim DASH masternodu ama tabii 1000 DASH gerekiyor. (yuh) 100'erden ya da 200'den falan 10 ya da 5 kişi açılabilir. Ben kendim 2 8bit masternodu için coin hazırladım, bir de websitesi vs. destek verdiğim bir proje olan Spreadcoin için de masternodu açacağım. Testleri yapıldı, Georgem public yapacak kısa zamanda.

Bitluxdan ümitliyim bakalım 1k coin ile beklemedeyim. Smiley Çalıştığım için gelişmeleri takip edemiyorum, siz den ricam eğer fiyatta bir artış olursa lütfen bana mail atmanız ya da p.m atınız zaten mail olarak bilidirim gelir. ya da bana fiyat yükseldiğin de bildirim alabileceğim bir yol gösterin.

teşekkürler, iyi geceler.

Şimdi uyandım. Özel mesaj sayfası açık. Gelişme olursa direk mesaj atacağım.

Teşekkürler aldım mesajını. ayrıca çok sağol önemsediğin için.
sr. member
Infected Mushroom
April 23, 2015, 06:24:33 PM
@Starin sen de cakir gibi fon topla büyük oyna Smiley)

Abi şu son 3-4 gündür çok altcoin çıktı. İlgi artınca millet parayı nasıl kırarım derdine girdi herhalde, her dakka coin çıkıyor; inanılmaz para kaybediliyor (bknz. Droidz ico'su). Ben açıkçası şu an bu yükümlülüğün altına giremem. Biraz daha stabil olsun da piyasa. Tongue Benim naçizane önerim toplu masternodu açmak. Kişisel hayalim DASH masternodu ama tabii 1000 DASH gerekiyor. (yuh) 100'erden ya da 200'den falan 10 ya da 5 kişi açılabilir. Ben kendim 2 8bit masternodu için coin hazırladım, bir de websitesi vs. destek verdiğim bir proje olan Spreadcoin için de masternodu açacağım. Testleri yapıldı, Georgem public yapacak kısa zamanda.

Bitluxdan ümitliyim bakalım 1k coin ile beklemedeyim. Smiley Çalıştığım için gelişmeleri takip edemiyorum, siz den ricam eğer fiyatta bir artış olursa lütfen bana mail atmanız ya da p.m atınız zaten mail olarak bilidirim gelir. ya da bana fiyat yükseldiğin de bildirim alabileceğim bir yol gösterin.

Şimdi uyandım. Özel mesaj sayfası açık. Gelişme olursa direk mesaj atacağım.
full member
Activity: 224
All I want is a new CLEAN page for just to live!
April 23, 2015, 05:42:40 PM

Pages:
Jump to: