Pages:
Author

Topic: Yeni Çıkan Cryptolar, Fırsatlar - page 5. (Read 59166 times)

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
June 08, 2015, 05:55:49 AM
vertcoinin orta vadede iyi bir yükseliş gerçekleştirip uzun süreler o fiyatta kalacağını düşünüyorum

zaten pirimli değil mi?

0.00112500 BTC fiyatı var poloniex'de

son bir ayda katlanarak artmış zaten.
Sizde bu beklentinin oluşmasının sebebi nedir.
full member
Activity: 126
Merit: 100
June 08, 2015, 02:00:27 AM
vertcoinin orta vadede iyi bir yükseliş gerçekleştirip uzun süreler o fiyatta kalacağını düşünüyorum
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
June 07, 2015, 03:52:09 PM

Tile Coin [XTC] yakında bir güncelleme yapacak. Ayrıntıları pek yok ama çinlilerin takip ettiği bir coin olduğu için takip etmekte yarar var. Smiley Uzun süredir hiç bir güncelleme olmamasına rağmen iyi bir hacmi var. Konusuna bakmanızda fayda var. İlk Bter'e girdiği zamanlarda 6k lara kadar çıkmıştı fiyatı. Şu anda 1900-2000 satoshi civarlarında. Şu an alt coin piyasası durgun olduğu için çok fazla yükseleceğini sanmıyorum ama 1-2 hafta içinde en azından 3k yi geçebilir diye düşünüyorum. Tabi ki bunlar birer yatırım tavsiyesi değildir arkadaşlar. Konuyu, borsaları, grafikleri inceleyip kendiniz karar verin.

Ana konu: https://bitcointalksearch.org/topic/m.11511384

Bter     : https://bter.com/trade/xtc_btc
Bittrex  : https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-XTC

full member
Activity: 224
All I want is a new CLEAN page for just to live!
June 07, 2015, 12:35:23 AM
Yeni ninjalar yeni fırsatlar. Smiley SHA algolu Arpa coinde kazmak şu an aşırı maliyetli, üstelik blok reward sabit. Scrypt algolu olanda baştaki blokların ödülü yüksek.

banana diye yeni birtane coin çıktı scrypt algolu belki görmüşsündür. ne diyorsun onun hakkında ? ben ilk yorumu attım ama bir cacık yapamadım

Yorum diye beleşe coin istiyorsun. Cheesy Kim niye versin ki, üç dört gün sonra belki 100 satoshiye inecek. Herkes stakeleyebildiği kadar stakelemeye çalışıyor fiyat düşmeden, her hangi bir klon gibi. Ben kazarak %120 civarında bir kar ettim. Daha da girmem diye düşünüyorum. Tongue

Deneme amaçlı istemiştim stake ne kadar gelir diye ama yollayan olmadı. sağol sende Starin Cheesy
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
June 06, 2015, 03:55:41 PM
Tam tersini düşünüyorum,
Coin geliştiricileri hazır durgunluk sırasında teknolojik yenilik yayınlayarak ilgi çekmeye çalışmak yerine tamamen tanıtıma yoğunlaşıp coin in bilinilirliğini artırmaya Yönelik çalışmalar yapmalılar. Bu durumda bu coin in varlığından yeni haberdar olanlar fiyat istikrarının olduğu şu günlerde daha Korkusuz bir şekilde küçük küçük yatırımlar yaparlar.

Ben şahsen son 4 günde %80 pirim yapmış bir coin e yükseleceğini düşünüyor olsam  bile pirimli olduğundan dolayı alım yazamam elim varmaz.

sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Infected Mushroom
June 06, 2015, 02:22:11 PM
Şu anda güncellemenin kralını yapsan yinede hiçbirşey olmaz. En fazla yüzde 10-15 artış olur coinde. 1-2 güne geri düşer. Starin in dediği gibi piyasa çok durgun. Qora, Dash gibi coinler çok ciddi guncellemeler yapmalarına rağmen fiyat en fazla yüzde 10 arttı. Geri kalan coinlerin artışları tamamen pump gruplarının işi. ICM ye crave de güncelleme yapmadığı için kızıyordum ama şimdi hak veriyorum. Şu an kralını yapsan birşey olmaz.

Aynen öyle. Bu durgunluğun tam başında Slingroad çıktı mesela, sling iyice düştü, ki bence mükemmel bir güncellemeydi. Resmen wallet'ın içerisinde market var. Şu an güncelleme tamamen havaya attırmak olur.
legendary
June 06, 2015, 02:13:31 PM
Şu anda güncellemenin kralını yapsan yinede hiçbirşey olmaz. En fazla yüzde 10-15 artış olur coinde. 1-2 güne geri düşer. Starin in dediği gibi piyasa çok durgun. Qora, Dash gibi coinler çok ciddi guncellemeler yapmalarına rağmen fiyat en fazla yüzde 10 arttı. Geri kalan coinlerin artışları tamamen pump gruplarının işi. ICM ye crave de güncelleme yapmadığı için kızıyordum ama şimdi hak veriyorum. Şu an kralını yapsan birşey olmaz.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
June 06, 2015, 10:23:03 AM
daha iyi işte bu boşlukta şöyle adam gibi bir dev çıkıp sağlam sıradışı birşey yapsın kazanalım yoksa hepsi çöp oluyor
Şu an piyasa feci durumda, hiç hareketlilik yok. Yaz olması, bitcoinin düşüşü ve yakın zamanda çok para kaybeden olması zannediyorum bunun sebebi.
full member
June 06, 2015, 10:07:41 AM
arkadaşlar bu blackcoin hakkında bir fikriniz var mı yükseleceğine veya düşeceğine dair ?
full member
June 06, 2015, 09:16:57 AM
Şu an piyasa feci durumda, hiç hareketlilik yok. Yaz olması, bitcoinin düşüşü ve yakın zamanda çok para kaybeden olması zannediyorum bunun sebebi.

darknote'a bir bak derim fiyatında yükselme var 2-3 gündür quantum leap olacakmış dev öyle yazmış bilmiyorum nedir artacağını düşünüyorum fiyatının bayağı.
sr. member
Infected Mushroom
June 06, 2015, 09:12:34 AM
sr. member
Infected Mushroom
June 05, 2015, 02:17:03 AM
Yeni ninjalar yeni fırsatlar. Smiley SHA algolu Arpa coinde kazmak şu an aşırı maliyetli, üstelik blok reward sabit. Scrypt algolu olanda baştaki blokların ödülü yüksek.

banana diye yeni birtane coin çıktı scrypt algolu belki görmüşsündür. ne diyorsun onun hakkında ? ben ilk yorumu attım ama bir cacık yapamadım

Yorum diye beleşe coin istiyorsun. Cheesy Kim niye versin ki, üç dört gün sonra belki 100 satoshiye inecek. Herkes stakeleyebildiği kadar stakelemeye çalışıyor fiyat düşmeden, her hangi bir klon gibi. Ben kazarak %120 civarında bir kar ettim. Daha da girmem diye düşünüyorum. Tongue
full member
June 05, 2015, 12:25:44 AM

sr. member
Infected Mushroom
June 03, 2015, 05:46:13 PM
full member
June 02, 2015, 11:18:48 AM
hareketsiz kalmış buralar herkes işinde gücünde sanırım  Smiley
gerçi benimde elimde rig kiralamaya btc kalmadı uzaklaştım iyice.

Hiç sorma üstad ya valla btcsiz kaldık, en son 0.367 btc yi büyük hayallerle bir tane ninjayı kastım oda scam çıktı.. yalan oldu aşkımız ikimiz de şaşkınız, şuan forumda öyle dolanıyoruz. fırsat yakalasak bile sadece izemek zorun da kalıyoruz Smiley)
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
June 02, 2015, 10:39:41 AM
hareketsiz kalmış buralar herkes işinde gücünde sanırım  Smiley
gerçi benimde elimde rig kiralamaya btc kalmadı uzaklaştım iyice.
legendary
June 01, 2015, 10:30:07 AM
bu greed yeni çıkmış ama aşırı değerli sebebi nedir?

Pow aşamasında sadece 125 coin kazıldı. Bunun da 10 tanesi premineydi zaten. Şuanda fiyatı değerli çünkü POS aşamasındaki ödüller çok çok fazla. Toplam ne kadar coin olacak bilmiyorum da şuan elinde 1 civarında coin bulunan biri pos başladığında coin sayısını 20-30k ya çıkarabilir.

Kendisi al sat yaparak yobitte baya hacim yaptı. 10 tane premine i birine dumplamis olabilir Smiley
full member
Activity: 504
Merit: 120
June 01, 2015, 08:25:51 AM

Pow aşamasında sadece 125 coin kazıldı. Bunun da 10 tanesi premineydi zaten. Şuanda fiyatı değerli çünkü POS aşamasındaki ödüller çok çok fazla. Toplam ne kadar coin olacak bilmiyorum da şuan elinde 1 civarında coin bulunan biri pos başladığında coin sayısını 20-30k ya çıkarabilir.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
June 01, 2015, 07:53:56 AM
full member
Activity: 504
Merit: 120
May 29, 2015, 03:10:15 PM
elinde greed olan var mı?
son cüzdana güncelledim dün 4000 doğrulama almış 0.25 coin hala olgunlaşmamış diyor pos başlamadı?

Pos vakti ileriyle alındı daha doğrusu pos blokları ileriye alındı. Benim elimde de 0.7 vardı ama sattım yobitte. Pos taa 11000. blokta başlayacakmış.
Pages:
Jump to: