Pages:
Author

Topic: Yeni Çıkan Cryptolar, Fırsatlar - page 7. (Read 59166 times)

full member
Activity: 224
Merit: 100
All I want is a new CLEAN page for just to live!
May 21, 2015, 07:31:55 PM
valla sıkıldım ben açıkcası bu durumdan eskiden böyle değildi
her gün bi clone scam coin çıkıyor ne halta yarıyor ?
ninjaymış ninjayı yesinler Smiley dev 1 2 btc kazanacak bizde ninja yakalayıp az bişey kazanacağız diye
her yer çöplük oldu iki satır kod düzenle başlığa no ico no premine ninja launch yaz oldu bitti al sana coin
amaç coin severler için borsaysa çıkarın bi tane adam gibi bişey oynayalım
ne inovasyon var ne geliştirme ne ödeme sistemi bağlantı ne fikir hiç bişey yok
misket bile çıkardılar arkadaş taso falan da çıkar yakında taso oynarız..
ayda 4 5  tane sağlam planı fikiri olan long pow coin çıksa çok yüksek değerleri olacak herkes kazanacak.
şuan benim aklıma dash,lite,ripple,doge,black türevi kendini ortaya koymuş coinler dışında sadece
amber,start,bytecent,cannabis,parkbyte falan geliyor bunlarda bi yaratıcılık var hiç değilse.

Gerçekten öyle bir anlatmışsın ki helal olsun, durum bu böyle yani ne ileri ne geri sürekli standart, çok sıkıcı bir ortam oluştu.. Neyin ne olduğu, ne olacağı belli değil, Ninja diye trend başladı aldı başını gidiyor scam coinler..

Bakalım ben bir coin düşünüyorum eğer takım bulabilirsem açıcam, projeyi tek başına yürütemem.. Eğer olursa sağlam bir takım bence bu işin üstesinden gelebiliriz. Ne diyorsunuz arkadaşlar? Sizce bu bir düşünce olarak kalsın mı yoksa üzerine düşeyim mi..
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
May 21, 2015, 07:19:25 PM
valla sıkıldım ben açıkcası bu durumdan eskiden böyle değildi
her gün bi clone scam coin çıkıyor ne halta yarıyor ?
ninjaymış ninjayı yesinler Smiley dev 1 2 btc kazanacak bizde ninja yakalayıp az bişey kazanacağız diye
her yer çöplük oldu iki satır kod düzenle başlığa no ico no premine ninja launch yaz oldu bitti al sana coin
amaç coin severler için borsaysa çıkarın bi tane adam gibi bişey oynayalım
ne inovasyon var ne geliştirme ne ödeme sistemi bağlantı ne fikir hiç bişey yok
misket bile çıkardılar arkadaş taso falan da çıkar yakında taso oynarız..
ayda 4 5  tane sağlam planı fikiri olan long pow coin çıksa çok yüksek değerleri olacak herkes kazanacak.
şuan benim aklıma dash,lite,ripple,doge,black türevi kendini ortaya koymuş coinler dışında sadece
amber,start,bytecent,cannabis,parkbyte falan geliyor bunlarda bi yaratıcılık var hiç değilse.
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
May 21, 2015, 06:22:53 PM

46 blok önceden kazılmış yaklaşık 40000 coin ediyor. Girmek pek akıl işi değil gibi , gerçi 250.bloğa kadar 100 veriyor, rig kiralayıp kazamaya başlayana kadar kaç blok kalır şu an 100.blok nerdeyse  Smiley

Başlarda 1k coinmi bırakmışlar bloklara ?
Herhalde prime yerine böyle birşwy deniyelim demişler Smiley. Eh yani mantıklı gibi Smiley
hero member
Activity: 918
Merit: 1001
May 21, 2015, 04:43:40 PM

46 blok önceden kazılmış yaklaşık 40000 coin ediyor. Girmek pek akıl işi değil gibi , gerçi 250.bloğa kadar 100 veriyor, rig kiralayıp kazamaya başlayana kadar kaç blok kalır şu an 100.blok nerdeyse  Smiley

bismillah yav:) nasil bi acliktir Smiley
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
May 21, 2015, 04:41:18 PM

46 blok önceden kazılmış yaklaşık 40000 coin ediyor. Girmek pek akıl işi değil gibi , gerçi 250.bloğa kadar 100 veriyor, rig kiralayıp kazamaya başlayana kadar kaç blok kalır şu an 100.blok nerdeyse  Smiley
legendary
May 21, 2015, 03:40:35 PM
Arkadaşlar daha önce bahsettiğim ninja uyarı servisi için konu açtım.

https://bitcointalksearch.org/topic/ninja-launchlar-icin-uyar-maili-servisi-1067810
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 21, 2015, 02:41:51 PM
Amber tutan varmi elinde satin alabilirim 6k civarindan.yobitte kalmadi ccextede hareket cok az.

yoo c-cex de vardı satıcı.
Ben c-cex de sildim süpürdüm bu gün. 6000 - 7200 aralığındaki tüm teklifleri çizip bi 5000 tane topladım ama ortalama maliyetimi bilmiyorum Smiley
bu c-cex in bir yerinde neden ortalama maliyet diye bir şey yazmıyorlar çok büyük eksiklik.
7.200 altına her fiyattan toplamaya devam Smiley

Evet 6500 den biri satis girmis. Btcler yobitte ordan aktarip alicam. 10k yi bi tamamlayamadim.vakit olmadi
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
May 21, 2015, 02:28:23 PM
Amber tutan varmi elinde satin alabilirim 6k civarindan.yobitte kalmadi ccextede hareket cok az.

yoo c-cex de vardı satıcı.
Ben c-cex de sildim süpürdüm bu gün. 6000 - 7200 aralığındaki tüm teklifleri çizip bi 5000 tane topladım ama ortalama maliyetimi bilmiyorum Smiley
bu c-cex in bir yerinde neden ortalama maliyet diye bir şey yazmıyorlar çok büyük eksiklik.
7.200 altına her fiyattan toplamaya devam Smiley
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 21, 2015, 02:14:23 PM
full member
Activity: 126
May 21, 2015, 12:34:29 PM
arkadaşlar elinizde iyi bir rig varsa bu coini kazabilirsiniz
https://bitcointalksearch.org/topic/ann-pxi-prime-xi-digital-currency-fast-transactions-anonymous-network-701871
blok ödülü çok yüksek ve fiyatı da iyi sayılır
full member
Activity: 504
Merit: 120
May 21, 2015, 11:45:14 AM
bugün altcoin piyasası durgun Cheesy yeni birşeyler çıksa da kazsak hazır vaktimiz de varken
legendary
May 21, 2015, 08:41:39 AM
Aynen bende oyle olacak sanirim zaren azicik kazabildim oda para etmiyo Smiley

Bir hatılatma daha yeni başlayan arkadaşlar için. yeni çıkan coinlerde hemen rig kiralamaya kalkmayın. Önce konusunda hangi blokda ne verdiğine bakın.
Sonra kaçıncı blokda olduğuna bakın. Ona göre nicehashdan veya nereden kiralıyorsanız alın, gözü kapalı girmeyin.
hero member
May 21, 2015, 07:00:38 AM
Aynen bende oyle olacak sanirim zaren azicik kazabildim oda para etmiyo Smiley
legendary
May 21, 2015, 06:34:39 AM
m1 0.001 oldu benim gibi bekleyen varsa kaçırmasın daha yükselecek gibi duruyor cry andırıyor

Bu seedbitte ilk defa kiralayip kazmayi deniyorum. Pcde olmadigim icin node olayina giremiyecegim ne yazikki. Peki bu coinleri nasil elimden cikarcam exchange sitelerine dusmezse?
Elin alışsın öğrenmiş oldun işte Smiley exchange mutlaka girer çok kötü ve belirgin scam olmayanlar
Node pos rewards diyosan onunda kolayı var google yada amazondan ücretsiz windows sunucu açabilirsin.

Aynen nedir nasil yapilir pratik etmis oldum kazmayi Smiley bakalim nasil sonuclanacak:)
yobit ekledi ama volume yok pek zarardayım
hero member
May 20, 2015, 08:07:49 PM
Bu seedbitte ilk defa kiralayip kazmayi deniyorum. Pcde olmadigim icin node olayina giremiyecegim ne yazikki. Peki bu coinleri nasil elimden cikarcam exchange sitelerine dusmezse?
Elin alışsın öğrenmiş oldun işte Smiley exchange mutlaka girer çok kötü ve belirgin scam olmayanlar
Node pos rewards diyosan onunda kolayı var google yada amazondan ücretsiz windows sunucu açabilirsin.

Aynen nedir nasil yapilir pratik etmis oldum kazmayi Smiley bakalim nasil sonuclanacak:)
legendary
May 20, 2015, 08:04:20 PM
full member
Activity: 364
May 20, 2015, 07:02:48 PM

Seedbit pek iş yapacak gibi görünmüyor dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Daha makul coinler oluyor onları beklmeniz daha iyi olacaktır.
hero member
May 20, 2015, 06:36:11 PM

Exchange'e girmezse elinde patlayacak.yapabileceğin bir şey yok. şansını denemek için konusunda satılık yazabilirsin, alan olursa.
Zaten şans işi, o nedenle her yeni coini kazmaya çalışmayın, harcayacağınız meblağı gözden çıkarmıyorsanız, yani sokağa atıyorum gözüyle bakmanız lazım. Ya tutarsa hesabı  Cheesy

Anladim eyvallah.. harcadigim bisi olmadi gerci 6 saati 2mbit flan rigin:)
Pages:
Jump to: