Pages:
Author

Topic: Yeni İcoların Çeviri kampanyalarına nasıl katılabilirim? - page 2. (Read 283 times)

full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Başta zor olur tabi size vermezler ama sürekli kovalarsanız 1-2 tane kaparsınız. Bence size çeviri vermediklerini görünce bu işten vazgeçeceksiniz çünkü herkes birileriyle anlaşmış
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Artık icolar tanıdık menejerlere veriliyor.Onlarinda çeviri için bizim bölümden anlaştıkları var. Öncelikle dandik icoları çevirerek referans sağlayıp diğer konulara yazabilirsiniz bunları.
full member
Activity: 406
Merit: 100
Airdrop çevirisi derken? Gayet junior member olarak bile alanlar var yanlış yönlendiriyorsunuz. Çeviri kampanyaları için ann konularının ve bounty konularının açıldığı yerleri kontrol etmeniz lazım globalde, konu açılır açılmaz güzel olabilecek bir projeyse kapıyorlar çevirileri.
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
Bounties kısmına bakmalısın dostum ama sana çeviri vereceklerini sanmıyorum hem rankın düşük hemde ilk işin olacak galiba, Öncelikle airdrop falan kovalamaya çalışın onlar size çeviri verebilir.
member
Activity: 602
Merit: 12
Merhaba arkadaşlar. Bu yeni çıkan ico'ların çeviri kampanyalarına nasıl katılabilirim? Daha önce refim yok ama bir yerden başlamam lazım. bitcointalk siteinde hangi bölümü takip edip ve nasıl kampanyayı alabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum

Not: Çeviriyi 3 ingilizce bilen arkadaşla yapacağız. Whitepaperin ne kadar zor olduğunun da farkındayım ama kararlıyız.
Pages:
Jump to: