Pages:
Author

Topic: 🚀🚀 Yeni Pump Grubu Tek Seferde 200% 🚀🚀 - page 3. (Read 738 times)

full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Biraz beyni olan bu grupların zaten nasıl çalıştığını çalışma sistemi anlar. Birçok insanı silkeliyorlar. Balinam var diyormuş bilmiyordum ama diyorsa da o enayi balina aslında siz oluyorsunuz
member
Activity: 140
Merit: 18
Ulan 3-5 saat pump oldu diye dün, bu denyolar yine ortaya çıkmaya başladı. Pump grubuymuş %110 kazanacaklarmış falannmış filanmış. Sizi bi pompalarlar neye uğradığınızı şaşırırsınız akıllı olun.

Birader okuma özürlüsün heralde, keşke yazmayı da bilmesen sırf activity kasmak için yorum yapmayı bırak da ne yazıldığını okumaya çalış şuan bu yorumunu okuyan sana denyo diyordur sanırım ayıp gerçekten.
member
Activity: 574
Merit: 14
pump-dump hepsi hikaye. balinamız var falan böyle diyenler de mi var.  Grin

facebook da zamanında forexle ilgili excel tabloda sadece ne kadar pip kar yapıldığının ekran alıntısı vardı. orada aylık 500 liraya abonelik veriyorum diyor. sinyaller çok gizli açıklayamam ama bak gruptakilerin yorumlarını oku falan. yahu o gruba sahte hesaplar ile istediğin kadar olumlu yorumda bulunursun.

telegramdaki gruplarda buna benzer. ben uzak duruyorum. piyasa zaten çok riskli, bu gruplarda takılmak riski baya katlar.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Ulan 3-5 saat pump oldu diye dün, bu denyolar yine ortaya çıkmaya başladı. Pump grubuymuş %110 kazanacaklarmış falannmış filanmış. Sizi bi pompalarlar neye uğradığınızı şaşırırsınız akıllı olun.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Eskiden facebookta gördüğüm %100 garantili iddaa gruplarına benziyor bunlar da. İki coin ismi duyan gelip pump grubu açıyor
member
Activity: 756
Merit: 16
Pump gruplarına hiçbir zaman girmedim girmeyi de düşünmüyorum. Çünkü piyasada anormal bir şekilde bir tokeni yükseltmek saçmalıktan başka bişey değil. Sadece millet birbirini dolandırıyor.
member
Activity: 140
Merit: 18
Değerli yorumlariniz için teşekkür ederim, yazımı sonuna kadar okuyanlara saygılar, ilk cümleyi okuyup sadece activity kasmak için yorum yapanlar size de merhaba 😃 iyi forumlar, bol kazançlar
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
bu pump gruplarını açanların amacı kendini zengin ederken yanındaki kısa yoldan zengin olmayı isteyenlerin parasını kullanarak onları eritmek, bunu anlamamak için kafasının çalışmıyor olması lazım. Adamlar kendi ellerindeki işe yaramayan tokenleri tepeden bunlara satıyor. Başka bir açıklaması yok.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Pump grubuyla facebookta şikeli maç satanalr benim gözümde aynı. Bu gruplara kanan ve çok parası giden insanalr var. Maalesef ki hepsi APTAL!
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Hahah çok güzel bir noktaya değinmişsiniz gerçekten körü körüne bunlara inanan arkadaşlar var 2 balina var birbirini bulduktan sonra elele verip ava çıkarlar yem ararlar en çok sevdiği yemler arasında sazan bulunmaktadır Smiley Dikkatli olalım sazan olmayalım...
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Olayın anlatımı çok iyi olmuş. Tam zaytunglug olaylar bunlar, nerde öyle armut piş ağzıma düş misali emek vermeden, zaman harcamadan  iki dakkada çok para kazanmak.
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Pump grubunda adminler gruba giren kişilerin parasını alır çatur çutur yer keyfine bakar. Gruba para kazanacağım umuduyla girinlerde tepeden coini alıp dipte satmak zorunda kalır. Pump işi dolandırıcılıktır
member
Activity: 612
Merit: 10
Yani bu piyasaya giren adamın ilk öğrenecegí sey pump gruplarına girmemek oluyor genelde. O kadar çağrıya ve uyarıya ragmen hala bu gruplara girip parasini kaptiran varsa da üzülmüyorum. Demek ki öğrenecek çok yolu gidecek cok parası var.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Eylem culcüloglu iki günde bir trade yapacağım katılmak isteyen buyursun deyip YouTube'dan canlı yayın ile pump yapıyor. Adına da trade diyor. Geçen gün kmd da pump yaptı. Birde öyle ibne ki önce 5 farklı coin diyor. Bunlardan birisi ama hangisi yayında 1000 den fazla kişi olunca kmd dedi. Kimbilir kendisi kaçtan aldı. Millete fena gömdü. 19500 lere çıkıp geri gelince de teknik mekanik deyip sıvadı. Kaç  BTC götürdü Allah bilir. İşin Garibi çoğu ağlıyordu alamadım yüksekten aldım diye. Bir sürü kişi teşekkür ediyor.
Ulan orda olan 1000 kişi birbirini öptü haberi yok. Eylem bu şekilde malı götürür onun dışındakiler bakar. Dün hareketli xrp yi paylaşmış millet hocam sağol Varol yazmış. Zaten giden bir coin. Bizim insanımız hayatta akillanmaz
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Ben de başlığı gördüm sabahın köründe yine hangi denyo geldi saçmalıyor acaba diyorum. Neyse ki içerik farklıymış Smiley Enteresan bir clickbait olmuş bu da ama işin özü her çeşit pump grubundan ve bu boş işlerden uzak durmak gerekiyor.
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO
Vip tahmin grupları ve pump gruplarıyla alakalı yazdığım amatör birkaç yazı var ilerleyen günlerde forumda paylaşmayı düşünüyorum. Malesef kimsenin kimseye iyilik yapmayacağı bir piyasadayız. Bu işi iddia kuponu satan insanlara bile para kaybedecek insanlar malesef yapamaz
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Twitter fenomeni eylülü gördük kendileri pumplatıyolar belli bir orana kadar gruptaki adamların ellerine veriyolar adam kendi kendini açığa çıkardı yyoutube canlı videosunda kimseye güvenmeyin pump sinyali veren adamlar alttan alır belli bir noktada gruptakilere verirler elindeki coinleri. Girmeyin Pump gruplarına
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
50 BALİNANIZ MI VAR AQ AQUA PARKMI KUZEN ORASI Cheesy
member
Activity: 182
Merit: 10
beyler bırakın artık şu pump hikayelerini. millet fayda değil zarar gördü bari birbirimize yapmayalım böyle şeyler yeni arkadaşlar kısa yoldan köşeyi döneceklerini düşünmesin
member
Activity: 249
Merit: 11
Buna kim kanar diye düşünenler olabilir ama hakikaten bu tarz numaralara kanıp sürekli para kaptıranları gördükçe şaşkınlık içinde kalıyor insan. Böyle bir karı elde etme fırsatını yakalayan birisinin bunu paylaşmak isteyeceğini açıkçası benim aklım almıyor. Ücret ödeniyor olması veya olmaması hiç önemli değil.
Pages:
Jump to: