Pages:
Author

Topic: Yerel bir Miss America ödülünü biyolojik erkek olan bir trans kazandı - page 2. (Read 371 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Trans var trans var birader bunlarda göz de mi yok Allah için nedir bu tip ve birinci olmasını bir ben mi garip buluyorum işte bazı şeyleri özendirmek böyle oluyor bu insanlar trans bireylerin birincilikleriyle Türkiye’de rahat hayat yaşamaları sebebiyle örnek alınıp gençlerin rahat hayat için böyle bir seçim yapma şansları olduğu dikte ediliyor başka bir amacı olamaz benim de evladım var bir ana baba için en zor şey şu sahneyi görmek olur herhalde
hero member
Activity: 1274
Merit: 680
Hadi bu güzellik yarışması çok önemli bir şey değil, çok subjektif bir şekilde jürinin seçtiği kişi birinci oluyor da bu kişi gibi biyolojik erkek olup kadınlar kategorisinde spor yapanlar ve rekor üstüne rekor kıranlar var. İnanılmaz ötesi inanılmaz bir durum bence. Yukarıdaki fotolar oldukça abes ve durumun saçmalığını yeterince anlatıyor. Bir de spordaki durumu düşünün. Güreş, halter ve yüzmede yanlış hatırlamıyorsam dediğim gibi 'erkek' birey rekor kırmıştı. Olimpiyatlara katılmaları da düşünülüyor muydu neydi? Normal hayatta isteyen istediğini yapsın, başkasına zarar vermedikçe haklarını savunurum ama bu yarışmalara girme isteklerini hiçbir zaman anlayamayacağım. Bi de utanmadan rekor üstüne rekor kırıp böbürleniyorlar, akıl alır gibi değil. Çok ortalama bir erkeğin kas kütlesi en atletik kadın sporcudan yüksek yanlış bilmiyorsam. Gel de bu işin içinde mantıklı bir taraf bul.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Gerçekten güzel olsa diyeceğim ki doktorlar iyi iş yapmış vs. ama bu en güzel erkek ödülünü bile alamayacak bir tip nasıl böyle bir ödül vermişler anlamadım. Diğer yarışmacılara bakıyorum gayet normal kızlar acaba yarışma gerçekten kadınlar arasında mı yapılıyor yoksa gariplikler yarışı mı desen değil. Sırf gündem olsun haberlere çıksın diye verilmiş gibi görünüyor.
Son zamanlarda LGBT haklarını koruyalım derken iyice pozitif ayrımcılık yapmaya başladılar bu da aslında verdikleri mücadeleye zarar veriyor. Onların da eşit haklara sahip insanlar olması gerekiyor, ayrıcalık sahibi bir zümre olmaları değil.
copper member
Activity: 644
Merit: 269
Bu görüntüler gerçek olamaz. Diyelim ki oldu nasıl bir güzellik anlayışıyla ödül verilmiş anlamlandıramadım. Belki ona cesaret ödülü falan verilebilirdi çünkü bu yarışmaya katılması bile cesaret isteyen bir iş olmalı. Çok garip bir dönemden geçiyoruz. Artık insanların halleri diğer insanların kendi içinde bulunduğu duruma şükür etmesine sebep oluyor.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1026
Son yıllarda iki cinsiyetin dışında ne varsa içimize kadar sokuyorlar hem cinslerin dijital platformlarda yakınlaştığı filmler,diziler, cinsiyet değiştirenlerin göz önüne sokulduğu videolar vsvs

Ortada bir hastalık olabilir o kısmına lafım yok ama bu cinsiyet değiştirme, hem cinslerin ilişkileri vs ciddi bir ekonomik sektörün oluşmasına sebep oluyor bunun başka bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Düşünsene abi bir dünya farklı ameliyattan tut bunlarn cihazlarına kadar giysilere yaşam tarzzlarına kadar ticari bir yeni sektör doğuyor.

Saygı duyarım o kadar çabayla farklı bir bedende doğduğuna inanan kişilere ancak bunun dışındaki uğraşlara boşuna gözüyle bakıyorum. Asırlar sonra ( ki o zamana kıyamet kopmazsa Cheesy ) Arkeologlar kazı çalışmasında buldukları iskeletleri kadın ya da erkek olarak nitelendirecek. İstersen kırk farklı ameliyatla farklı farklı cinsiyet  yaşa sonuç böyle olacak Cheesy

Doğru bir bakış açısı. Kişi öldükten sonra sadece kemikleri kalıyor geriye.Bu dünyada istediği kadar farklılık olarak adlandırılsın, bir insan ya erkektir veya kadın. Üçüncü bir cinsiyet yoktur ve insanların bunu adlandırmasıyla da bu olamaz. Günümüzde toplumumuzda bu insanların sayısı azımsanmayacak kadar çok. Bilerek meşhur edilen bir çok insan da var ve evlilik dahi yapıyorlar. Benim düşünceme göre doğru değil. Bu noktada gelenekselciyim. Bu düşüncem de kolay kolay değişmeyecek.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
Son yıllarda iki cinsiyetin dışında ne varsa içimize kadar sokuyorlar hem cinslerin dijital platformlarda yakınlaştığı filmler,diziler, cinsiyet değiştirenlerin göz önüne sokulduğu videolar vsvs

Ortada bir hastalık olabilir o kısmına lafım yok ama bu cinsiyet değiştirme, hem cinslerin ilişkileri vs ciddi bir ekonomik sektörün oluşmasına sebep oluyor bunun başka bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Düşünsene abi bir dünya farklı ameliyattan tut bunlarn cihazlarına kadar giysilere yaşam tarzzlarına kadar ticari bir yeni sektör doğuyor.

Saygı duyarım o kadar çabayla farklı bir bedende doğduğuna inanan kişilere ancak bunun dışındaki uğraşlara boşuna gözüyle bakıyorum. Asırlar sonra ( ki o zamana kıyamet kopmazsa Cheesy ) Arkeologlar kazı çalışmasında buldukları iskeletleri kadın ya da erkek olarak nitelendirecek. İstersen kırk farklı ameliyatla farklı farklı cinsiyet  yaşa sonuç böyle olacak Cheesy
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
Kardeşim göz var yani, nasıl güzel olarak görüyorlar bu kişiyi, insanların tam olarak yapmak istedikleri bizim tercihlerimizi değiştirmek, LGBT gibi anormal bir durumu normalleştirilen bir dönemden geçiyoruz, futbol maçlarında korner direkleri LGBT renkleri, kaptanlık pazubandı LGBT simgeleyen renkleri, her şey artık günün içerisine adapte ediliyor, bu da onlardan birisi işte,
copper member
Activity: 1190
Merit: 925

Herkes kendi cebini düşünüyor doğal olarak söylediğiniz çok doğru.Herhangi bir şekilde bu durumu normalleştirseler bir sürü ameliyat parası kazanacaklar; bir sürü ilaç satacaklar.İlaçlarla birlikte insanların cebinden paralarını eritecekler.Dünyanın en iyi para kaynağı olacak bir alışkanlık yaratmak istiyorlar.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
estetik anlayışında zirve Grin Cheesy
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!

Jüri üyelerini ve seçimlerinin açıklamasını merak ediyorum.

Tanrının yarattığı her şey güzeldir. Güzel olmayan kötü bakan gözdür. Ama bu jüriyi kararı sebebiyle merak ediyorum.

Nasıl bir yüzyıla geldik. Tanrım bu dünyayı sen anlıyorsan bize anlat biz de çözelim nasıl bir yerde olduğumuzu.

https://www.outkick.com/biological-male-wins-miss-america-competition-for-first-time/

https://www.instagram.com/missgreaterderrynh/
Pages:
Jump to: