Diyecek bir sozum yok. Bu sitelerin bir borsa gibi calistigini biliyorum. Acik ve net soyleyebilirim ki, asil cogunuzun bilgisi yok. Bana ogretmeye kalkiyorsunuz, fakat dunyada bunun gibi calisan servislerde LIMIT olayinin oldugunu hickim demedi. Baska bisey demem zaten anlamsiz. Beni burada net bir sekilde kotulemeye geldiniz, bilincimi bilmeden laf atiyorsun. Bana bir trader, arbitraj yap diyen insan, sen neyin Ne oldugunu bilmiyorsun diyor. Bak canim kardesim, biraz gozlerini acayim artik, Ben Su anda 4 ICO projesine dahilim, bu Alanda en onde gelen insanlarla alakam var, sen bana kalkip diyorsun ki, sen yenisin, acemisin. Sen benim accounta bakip ta nasil boyle yuksek sesle konusursun? Bilgisayarin onunde oturani biliyormusun? Beni biliyormusun? Bak, canim benim, PARIBU ve diger benzer servislerin alma fiyati Boyle ise demek ki bunun arkasinda birseyler donuyor. Lutfen bu konuyu arastir, limitler varmi, ic limitleri diyorum. Birde Yeter artik basligindan konusmak istiyorum, tam anlamiyla yeter artik, cunku belli ki iste bu sistemler bizim fiyata hicbir baglantimiz yok diyerek sizin gibilerini uyutmus. Lutfen ic limitler konusunu inceleyin. Bide laflarinizda cok dikkatli olun, cok laf bosuna atiliyor. Sizin isiniz, ben karismam
Bak arkadas btc 2 ay önce bu kadar populer değilken turk piyasası global piyasanın 100-200 dolar onunde yada arkasında giderdi bazen önüne bazen arkasına gecerdi. Hacmin buyuk kısmıda bu forumda takılan kişilerden olusurdu. Ama sağolsun gazeteler öyle bir haber yaptıki ipini koparan kredisini atını eşşeğini arabasını satan piyasaya girmeye çalıştı. Herkes bitcoin almaya calısırken satacak adam yine aynı kitle kaldı. dolayısıyla turk piyasasındaki eldeki bitcoin miktarı talebı karsılamayınca fiyatlar anormal yukselmeye basladı. suandada global piyasadan %25civarında daha yukseğiz ama bunun sorumlusu ne paribu ne btcturk nede koinim. Bunun sebebi fiyatına bakmadan bodozlama alan Türk halkı.adam globalde kaca bakmıyor 10bin tl yatırıyor direk bodozlama alım emri giriyor. Oyle oluncada piyasa ucuyor.
Varsa bi 1000 btc getir ic piyasaya bak nasıl ferahlıyor piyasa ha belkı preev kuruna düşmez ama suana göre en az bi 5k-10k geriye duser.
Bu dalgalanmalar devam ederse btc ye olan ilgi korkuyla azalır o zamanda piyasaya nakit girisi yavaslar piyasa yavas yavas oturur ama suanki durumu normale getirebilecek kimse yok. Yada bunun suclusu borsalar değil.