Pages:
Author

Topic: Yeter artık! Türkiye'de resmen haksızlık yapılıyor! - page 4. (Read 1084 times)

member
Activity: 98
Merit: 10
%100. Ama herseyin bir siniri var. bu komisyon cok abartilmis. Nankorluk, baska bisey demek zor.

Komisyon derken ?? paribu nun yada digerlerinin aldigi komisyon nedir biliyormusun ? Senin alim satim yaptigin yerin komisyonu ile karsilatiralim ona gore diyelim turk siteleri cok  komisyon aliyo diye.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Yeni üyelerden çektiğimiz nedir arkadaş. Bak kardeşim kuru Paribu, BTCTurk, Koinim ve diğer borsalar belirlemiyorlar.

Neymiş efenim bize 57.000TL'den bitcoin satacakmış. Sen git ilk önce BTC kuru neye göre belirleniyor onu öğren.

Zaten 10.000TL yukarıdan alanlar tekrar 10.000TL yukarıdan satacaklar bu neyin boş muhabbeti?

Şimdi akıllının bir çıkar "TR Borsalarıda kuru yüksekte tutmaya çalışıyorlar" der. Biraz borsa takip eden, alım satım ekranını inceleyenler bunun mümkün olmadığını anlayacaklardır.

Bu kurun fazla olması tamamen Türklerle alakalıdır. Türkler heyecanlı bir millet, yükseliş anında Paribu'nun hacmi 5000BTC oldu, adamlar coin market cap'de 20.sıraya geldiler. Bu demek oluyorki herkes birbirinin önüne emir koya koya hayvan gibi alım yapıyorlar demektir. Fark bayağı bir açılmıştı, şuan ise kapanmıyor aradaki fark.

Benim işim Bitcoin. Ben bu işi yapıyorum arkadaşlar. Arbitraj ile uğraşıyorum, altcoinlere yatırım yapıyorum, yerli borsada al-sat yapıyorum ve 2 hafta içinde büyük bir depoya mining kuracağım inşallah. Hamdolsun ben geçimimi bu şekilde sağlıyorum.

Bu şekilde işlem yaparken kullanıcıları da gözlemliyorum, birbirlerinin önüne nasıl emir koyduklarını vs. çok heyecanlı bir milletimiz var. Koinim'de 32.000TL'den bitcoin satan olmuş.

BURADA HAKSIZLIK YAPAN BORSALAR DEĞİL, SEN VE SENİN GİBİ ARAŞTIRMA YAPMAYAN CAHİLLER KARDEŞİM MALESEF. Cahillik kelimesine alınan kardeşlerim olur muhtemelen, onlara bir sorum var. Kardeşim elinin altında teknoloji var, hayvan gibide para harcadın muhtelen bilgisayarına ve telefonuna. İyide sen bu bilgisayar ile telefona niye para verdin madem kullanmayacaksın. Bitcoin'den karmı edeceksin? Araştırmadan edemezsin. Araştırmayan insanın özgüveni olmaz ve başkalarının lafıyla hep zarar eder, ezilir, ezilir, ezilir. "SEN SEN OL KARDEŞİM ARAŞTIRMACI OL"

Herzaman diyorum ki "araştırın." Adam daha kuru kimin belirlediğini bilmiyor konu açmış.

"BU ARKADAŞIN DOLANDIRICI OLMA İHTİMALİ YÜKSEK, İNANIP PARA FALAN YATIRMAYIN CANINIZ YANAR" BEN DIŞARIDAN BİTCOİN ALIYORUM 55.000TL'YE AMA KİMSEYE SATMAM, ARBİTRAJ YAPARAK KENDİ YOLUMU BULUYORUM. BU ARKADAŞIN BÖYLE UCUZ BTC ALMA GİBİ BİR DURUMU OLSA ARBİTRAJ YAPAR, 1.000TL'NİN PEŞİNE DÜŞMEZ.
member
Activity: 114
%100. Ama herseyin bir siniri var. bu komisyon cok abartilmis. Nankorluk, baska bisey demek zor.
member
Activity: 108
am I back ?
Ticaret mantığı komisyondur arkadaşım. Tercih müşterinindir. Sıradan olmayan bir durum sözkonusu değil hocam tespitinizde.
member
Compir arkadasim, dogru diyorsun ama benim niyetim adam kaziklayarak para kazanmak degil, biraz kazanc yeter bana. Evet, baslik acacagim ama burada yazdim ki bunu anlamaniz lazim. ilginiz icin tesekkurler
member
Activity: 98
Bence tespit yanlis btc fiyatini paribu yada btcturk belirlemiyor alici ve saticilar belirliyor kaldiki dediginiz siteler bile belirliyor olsa yuksek ten aldiginiz gibi ayni sekilde yuksekten satiyosunuz. Siz eger turkiyeden alip yurtdisinda satmaya calisirsaniz evet dogru aradaki fark buyuk buda sizin gibi yurtdisindan bu kadar rahat btc alabilen icin cokta guzel firsat olur neden sikayet ettiginizi anlayamadim. Eger niyetiniz btc satmak ise o zaman acin bir baslik su fiyata btc satisi alisi yapiyorum deyin.
member
Acikladim ben zaten ustteki mesajimda. Daha neyi aciklayim ki?
full member
Activity: 448
Merit: 124
Bir haksızlık varsa ve buna şahitseniz ve yine de açıklamıyorsanız o haksızlığı yapılmasına bu suskunluğunuzla göz yumuyorsunuz demektir.
member
Türkiyedeki cryptopara durumunu çoktan inceliyorum, hatta Paribu ve diğer popüler btc alma kampanyalarında tanıdıklarım var. Orada çalışan arkadaşlar bana kızmasın ama artık buna dayanamıyorum, vallahi canım acıyor! Türk milleti, sana sesleniyorum, diğerlerinin cebini beleşten doldurmaktan bıkmadınız mı? Tamam, bir taraftan ona değerse ve insan gerçekten büyük iş yapıyorsa veya mesela fiyatlar gerçekten böyle ise, o ayrı mesele. Ama ARKADAŞLAR, Türkiye'de bitcoinleri Paribu, BTCTurk ve diğer sitelerden okadar üzerine beleşten para veriyorsunuz ki, emeğinize yazık! Buna nankörlük derim artık!
Şu anda BTCTurk'te 1 Bitcoin 62 159.97, ister inanın ister inanmayın size 1 Bitcoini 2 saat içerisinde 57 000 TRY'ye veririm en fazla!!! Yani daha ucuza bile olma ihtimali var. Bu ne ya? Yakışır mı bunlar?
Daha net birşey söyleyemem ama bu iş'le uğraşmak isterdim. Eğer bu konuda bir teklifiniz veya yorumunuz varsa, paylaşın, burada yazın, PM yollayın. Her türlü konuşmalara açığım. Allah size sabır versin!
Pages:
Jump to: