Elinize emeğinize sağlık. Herkesin ihtiyacı olan bir liste. Bana göre iki eksiği var. 1- İngilizce bilmeyenler için Türkçe dili. 2- Ekibiniz hakkında kısaca bilgi (okuyanlara güven vermesi açısından.
Başarılar dilerim
1. Türkçe + İngilizce şu anda yavaşlatır bizi. Daha bakmamız gereken 100lerce coin var. (her gün yenileri çıkıyor) Marketi yakaladıktan sonra çevirilere başlayabiliriz.
2. Bizler ODTÜ mezunu yazılımcılar olarak kripto yatırımlarına başladık, başta 2 kişiydik sonra 3, 4 derken sayımız 8 oldu ve arttırmaya devam ediyoruz. Yeni araştırmacı alıyoruz, dil, din, ırk farketmeden.
Çalışma neden İngilizce? Türkçe olarak yapsaydınız bizim için daha iyi olurdu. Sonuçta herkes İngilizce bilmiyor. Yine de başarılar.
Öncelikle böyle bir duruma öncü oldugunuz ıcın ve bu alanda ınsanlara bılgı vermek ıstedıgınız ıcın teşekkür ederim fakat şöyle bir durum var ekibin nereden nasıl birleştigi de söz konusu ve global olarak dusunmedıgınızın farkındayım vıdeo neden ıngılızce dogal olarak ınsanın aklına bu tür çelişkili sorular geliyor.
İngilizce ile birlikte Türkçe de olsaydı daha iyi olmazmıydı herkesin ingilizcesi yok ben bu noktaya takıldım açıkcası
(emeğinize sağlık)
Ekibimiz çok uluslu olduğu için İngilizce.
Kardeş eline sağlık öncelikle. Benim tek takıldığını nokta şu, videoya daha bakma fırsatım olmadı. Telefon ile bağlandığım için. Mesela kötü niyetli birisi elinde olan coine iyi puan verir. Bir nevi coini shillemis olur. Tek kafama takılan kısım burası. Twitter'da ki elemanlarda elinde olan coini beğendiği için alıyor sonuçta. Ve bunu paylaşınca ister istemez bir %15 gibi pump oluyor. Böyle bir şey in olma durumu burada da var
Aslında sistemi kendimiz için yaptık, açık kaynak değil. Yani dışardakiler, baktığımız tüm coinleri göremiyor. Diğer bir deyişle önüne gelen puanlama yapamıyor. Fakat yorumlarda gördüğüm kadarıyla beğenilmiş sistem. Belki de bunu daha açık kaynak şeklinde yapmamız lazım. Insanların shit coinler tarafından dolandırılması çok rahatsız edici bir şey.
Güzel çalışma olmuş, elinize sağlık. Videoyu da izledim github dan de baktım. Detaylı çalışma oluyor. Daha da detaylandırılabilr
Doğru daha da detaylandırabiliriz çalışmaları. Bazı coinlerin (mesela ETH, Cardano) bir kaç sayfa raporları var fakat hepsinin yok. Yapmaya da gerek yok, bir çoğu scam zaten. Zamanla daha da gelişecek inceleme şeklimiz.