Pages:
Author

Topic: Zamlara yetişemiyoruz artık o yüzden tek başlık altında topluyorum. - page 10. (Read 2458 times)

newbie
Activity: 89
Merit: 0
Bende kurbanlık için olan zammı yüzde 10'dan fazla görüyorum şuan için en azından yerinde saymamız bile yeterdi bu kadar zam ve yüksek oranlarda gelmesi cidden kötü üzücü
newbie
Activity: 69
Liste uzayıp gidecek, siz postu güncelledikçe ilk iki sayfayı sizin yazınız doldurur.
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
Asgari ücret: zam yok

Demişsin ya bayıldım oraya Cheesy
Nasıl yaşacak bu insanlar, ne yer ne içerler bu kadar zam arasında gerçekten çok merak ediyorum bunu gerçekten büyüklerimiz hiç düşünmüyor mu ? Hiç umursamıyorlar mı bunu ?

onların umursadıkları tek bir şey var. O da ceplerindeki doların yeşili.
Biz yaşamışız yaşamamışız veya rahatmışız onların umrunda mı
newbie
Activity: 56
Asgari ücret: zam yok

Demişsin ya bayıldım oraya Cheesy
Nasıl yaşacak bu insanlar, ne yer ne içerler bu kadar zam arasında gerçekten çok merak ediyorum bunu gerçekten büyüklerimiz hiç düşünmüyor mu ? Hiç umursamıyorlar mı bunu ?
newbie
Activity: 72
her gün başka bir zam başlığı görmekten bıkmıştık doğrusu. artık bütün zam haberleri tek bir başlık altında toplanacak ve forumda gereksiz başlık yığınları azalacak. zamları azaltamıyoruz bari başlıkları azaltalım değil mi  Wink
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
0.98lik konut kredileri 1.27 ye yükseldi yani %30 bu arada hala devlet bankaları ucuz kredi veriyor. normal ev kredileri 1.50 ve üstü özel bankalarda

teşekkürler bilgilendirme için bunu da ekliyorum başlığa.
10 mayısta 0.98 olan faiz bugün itibariyle en az 1.25'e yükselmiş. 1.62'ye kadar çıkıyor şu anda.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
0.98lik konut kredileri 1.27 ye yükseldi yani %30 bu arada hala devlet bankaları ucuz kredi veriyor. normal ev kredileri 1.50 ve üstü özel bankalarda
newbie
Activity: 74
evet bu attığınız bir tweet olsaydı eğer, her gün trend'de kalabilirdi. sonsuza kadar sürekli post atılacak bir başlık açmayı başararak zeki biri olduğunuzu kanıtladınız. tebrik ederim.
member
Activity: 308
Merit: 11
zamları takip etmek önemli değil artık. Zam olacak belli hatta şimdiki olanlardan daha fazla zam olacak. Önemli olan bu saatten sonra kendimizi buna hazırlamak.
Önümüzde geçmiş krizlerden alınması gereken dersler var. Hükümet bu konuda herhangi bir şey yapmıyorsa bile biz kendi başımızın çaresine bakmalıyız.
newbie
Activity: 84
tek başlık altında olunca yetişebileceğimizi sanmış olmanız gülümsetti. şu aşamada yapılabilecek tek şey daha fazla kazanmanın yollarını aramaktır, zamların önüne geçilemeyeceği için tek çare bence budur.
member
Activity: 322
Merit: 14
Ben yakın zamanda benzine ve mazota'da zam bekliyorum. Seçim döneminde 2 tane zam yansıtılmadı toplamda 40 kuruşa yakındı bu zamlar. Bunu da en yakın zamanda yapmaları lazım yoksa açık daha fazla yükselecek.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Yapılan zamları tek başlık altında toplaman yararlı olmuş, sağda solda arıyorduk ne zammı var yine diye Cheesy  Tabi bunlar sadece açıklananlar, birde açıklanmayan zamlar var, marketlere gidince anlıyoruz.
full member
Activity: 333
Merit: 101
az yaptılar yakın zamanda daha fazla zamcık bekliyorum. sigara zamcığını yapmak istemiyorlar gibi düşünüyorum. olan asgari ücretliye ve emekliye oluyor çoğu kesim bunun farkında değil tutturmuşlar osmanlıcılık başka birşey görmüyorlar allah sonumuzu hayır etsin.
jr. member
Activity: 140
Bu zamları tek nedeni cari açık.

bu şekilde açıkları kapatmaya çalışıyorlar da bunun sonu daha tehlikeli oluyor. hazinenin cari açığını kapatabilmek için vatandaşlar her ay cari açık veriyor.
member
Activity: 224
Merit: 10
Herseye zam fakat halkin maasina zam yok. Nasil olacak hocam bu halk bugune kadar kesenin agzini bukmekten yoruldu. Zamanla buyuk acliklar baslayacaktir.
KTM
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
Daha bu başlangıç malesef ülkede tek doğru yapabildikleri şey zam
jr. member
Activity: 182
bir haftaya kalmaz bir bu kadar zam daha gelir. zamların hepsini tek başlıkta toplamış olmanız gayet iyi olmuş.
yoksa aynı formatta bir sürü başlık açılacak.
newbie
Activity: 59
Daha nelere zam gelicek son degil bunlar.
member
Activity: 308
Merit: 11
Bunlar bizim gözümüze çarpanlar ancak hayatımızın her alanında birçok ihtiyacımıza çeşitli oranlarda zam gelmiş durumda. Daha bugün sabah 3 yıl önce mezun olduğum okul ile memleketim arasında bilete 38 lira veriyorken onun 70 liraya çıktığını öğrendim mesela  Smiley

bla bla car olmasa veya uçak firmalarının kampanyalarını denk getiremezsek otobüs firmaları da öpüyor insanları.
ankara van otobüs bileti 160 lira. yazıktır günahtır. uçakla gidiyorum 75 lira.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Bunlar bizim gözümüze çarpanlar ancak hayatımızın her alanında birçok ihtiyacımıza çeşitli oranlarda zam gelmiş durumda. Daha bugün sabah 3 yıl önce mezun olduğum okul ile memleketim arasında bilete 38 lira veriyorken onun 70 liraya çıktığını öğrendim mesela  Smiley
Pages:
Jump to: