Pages:
Author

Topic: Zayıflama ilaçları - page 10. (Read 1549 times)

member
Activity: 63
Merit: 10
December 10, 2017, 08:54:37 AM
gunluk 100 200 kalori acigi vererek ilac vs kullanmadan saglikli dengeli beslenerek kilo verin.
+1
Fakat biraz az soylemissiniz gunde 500 acik birakilarak ve yeterli protein alinmak sartiyla ayda 2 kilo verilebilir rahatca.
member
Activity: 238
December 10, 2017, 08:50:29 AM
gunluk 100 200 kalori acigi vererek ilac vs kullanmadan saglikli dengeli beslenerek kilo verin.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
December 10, 2017, 08:34:59 AM
Hocam ilaçla felan zayıflayamazsınız o ilaçları kullanıp daha hızlı kilo alan arkadaşları tanıyorum. Bu haplar sağlığınıza zarar vermekten başka hiçbir yararı olmaz. Uzak durun kesinlikle.
member
Activity: 252
December 10, 2017, 08:20:09 AM
internetteki hablara güman etmemek gereki röncelıkle yeme ıcmeye dıkkat etmelı ve spor yapılmalı duzenlı olarak. gerısı o kadar önemlı degıl..
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
December 10, 2017, 07:50:32 AM
Uzun zamandır kilo problemim var ve bir çok diyet denedim spor salonuna gittim ama uzun süreli yapamıyorum. Sizce internetteki zayıflama hapları ya da  ne kadar etkili ? Zararları nedir ?

İnternette satılan haplar adamı öldürür. Benimde kilo problemlerim vardı. İnternette kişiye özel diyet programları uygulayan yerler mevcut. Aylık 750/1000 tl ödeyerek günün menüsünü kapınıza kadar getirip sizi sıkı şekilde düzene sokabiliyorlar. Ekonomik durumunuza göre bunları bir araştırın derim.
full member
Activity: 230
Merit: 100
December 10, 2017, 05:24:13 AM
Ben tavsiye etmem televizyonda her hafta haber çıkıyor haplar hakkında çok iyi diyen duymadım...
newbie
Activity: 4
Merit: 0
December 09, 2017, 10:30:57 PM
Hocam zayıflamanın en kolay yolu en sağlıklı yolu, tükettiğinizden daha az yemektir, kararında.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
December 09, 2017, 09:11:46 PM
Kesinlikle ama kesinlikle bulaşmayın. Bir hekime gidin gerekli diyet programınızı deneyimli ve işinde profesyonel olan insanlardan alın. Spor yapmaya kendizi alıştırın ve düzenli bir yaşama geçin. Sigara, alkol, şeker, karbonhidrattan uzak bir hayat yaşamaya alışın ve kesinlikle uykunuzu düzene sokun.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
December 09, 2017, 06:01:51 PM
Hocam bu ilaclar bir ise yaramiyor. Bana faydali gelen sporla beraber l-carnitin oldu. Bir arastirin siz de.
member
Activity: 680
December 09, 2017, 05:15:33 PM
çoğu bitkisel diye satılan zayıflama ilacının içinde ölümlere yol açtığı için yasaklanan sibutramin maddesi mevcut o yüzden pek tavsiye etmiyoruz bitkisel diye kandırıyorlar milleti dikkat etmek lazım.
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
December 09, 2017, 05:09:03 PM
Sürekli kilo alıp veren bir insan olarak ilaçların hiç bir işe yaramayacağını aksine sağlığını bozabileceklerini söyleyebilirim.

Kilo vermek için aç kalmanıza gerek yok, aç kalsanız dahi uzun vadede sağlıklı kilo veremezsiniz.

Yine yiyin, acımayın ama ne yediğinize dikkat edin yeterli.Sabah ekmeği azaltın yumurtayı arttırın mesela.Akşam tavuğu çok yiyin ama makarnayı pilavı azaltın.Yağı,şekeri ve unu minimuma çekin.(hiç yemesseniz etkisini daha çok görürsünüz tabiki)

Kendinize acı çektirmeden yapın ne yapıyorsanız severek yapın, sonuçları görünce motive olursunuz zaten.

Spor salonuna gidemiyor musun ? Evde 15 dakika egzersiz yapın.Bakın internette 15 min workout diye onlarca video bulursunuz.Kısa vadede disipline girmeden zaten yapamazsınız o yüzden uzun vadeli işlere yönelin.

Hiç bişey yapmasanız sadece tatlıyı ve karbonhidratı çıkarın hayatınızdan sporu da boşverin yine işe yarayacaktır.
member
Activity: 322
Merit: 16
December 09, 2017, 04:17:09 PM
Uzun zamandır kilo problemim var ve bir çok diyet denedim spor salonuna gittim ama uzun süreli yapamıyorum. Sizce internetteki zayıflama hapları ya da  ne kadar etkili ? Zararları nedir ?
spor takviyesi derken kosu ve bisiklet tarzi kardiyolar mi yoksa agirlik da girmeli miyim ?

düzenli beslenme iyi bir diyet ve spor takviyesi olsa yeterli ilaç falan fasa fiso
member
December 09, 2017, 04:12:44 PM

bu ilaçları saglık bakanlıgı onaylıları bıle saglıga zararlı hocam 1. etap olarak öğünlerinizi düşürün. kesinlikle işe yarayacakdır.
Sadece öğün düşürme vücutta sarkma ve catlaklara neden olur mu? Yoksa spor sart mi bu konuda ?
member
Activity: 110
December 09, 2017, 04:08:38 PM

bu ilaçları saglık bakanlıgı onaylıları bıle saglıga zararlı hocam 1. etap olarak öğünlerinizi düşürün. kesinlikle işe yarayacakdır.
member
Activity: 154
December 09, 2017, 04:05:54 PM

düzenli beslenme iyi bir diyet ve spor takviyesi olsa yeterli ilaç falan fasa fiso
member
December 09, 2017, 04:03:46 PM
Bırakın ilacı falan hocam, kilo vermenin tek çaresi sağlıklı beslenmek ve bunun yanında muhakkak yüzme sporu ile ilgilenmek. Kilolu kişiler için salondan daha faydalı yüzme, ben bu dediklerim sayesinde 115 KG'den 96 KG'ye geriledim üstelik vücudumda henüz sarkma yok. Hedef 85 KG.  Cool
bende 105 kilodan 95e kadar düştüm ama diyet ve salona sürekli gidemiyorm şu an hala 95im ama salon yorucu geliyor ve yüzecek bir imkanim yok ki kış geldi yaz olsa mümkün ama bulunduğum yerde kapali yuzme havuzu felan yok. Yani ilaçlar hakkında bir bilginiz varsa eger ogrenmek isterim .
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
December 09, 2017, 12:34:00 PM
Bırakın ilacı falan hocam, kilo vermenin tek çaresi sağlıklı beslenmek ve bunun yanında muhakkak yüzme sporu ile ilgilenmek. Kilolu kişiler için salondan daha faydalı yüzme, ben bu dediklerim sayesinde 115 KG'den 96 KG'ye geriledim üstelik vücudumda henüz sarkma yok. Hedef 85 KG.  Cool
member
December 09, 2017, 11:50:41 AM
Pages:
Jump to: