Mene brine nešto drugo.
Svi ste u zadnjih tjedan dana dostigli više forum rankove i sada vjerojatno više nikome ne trebaju meriti a taman smo dobili još jednog merit source-a
Ili se možda varam?
Vidiš, to si dobro primijetio. Nama koji smo Hero/Legendary Merit ionako ne znači puno pa ne prijavljujemo postove ovdje baš često. Barem ja tako razmišljam. A ovi koji su friško promoviranje vjerojatno misle da imaju puuuno posla još do idućeg ranga. Ali nije to tako puno posla, pogotovo što nas tu na forumu nema tako puno i onda svi iole vrijedni postovi nagrade Meritom.
Cuj ti ipak mozes ici jos stepenicu vise. Pusti ti to sto ti u trenutnoj kampanji ne znaci puno, mozda dodje neka gdje ce znaciti. Stisni zube poslusaj svoj savjet i dovuci se do legende. Nikad lakse nego sada.
.
Onda sam i ja valjda D2 pošto imam pozitivan trust od Trofe. Jebote čovječe, DT1 a najveći žicaroš na forumu, svi smo D2 jer D1 članu šaljemo lovu
Što se samog statusa tiče, nit imam pojma što to znači nit me zapravo briga.
Nemas DT2 status zbog toga. DT2 imas ako te ja imam na svojoj trust listi a vjerojatno imam. To sta sam ti dao pozitivni trust znaci da sada drugi ljudi kada gledaju tvoj profil vide onaj +1 zeleni trust.
Mislio sam da kad te netko doda na svoju trust listu da će se ime tog korisnika pojaviti na LoyceV trust listi u polju ispod "judgement is Trusted by". Ali kod Stalker22 nema Trofe, a ni kod Trofe nema Stalker22.
Ne vjerujem da je stalker na mojoj trust listi. Tamo su uglavnom provjereni clanovi foruma s visokim rangom ili ljudi s kojima sam imao nekakvog posla. Nemam nista protiv stalkera ali ne vjerujem da sam ga dodao na trust listu.