Pages:
Author

Topic: Zbirni topic za davanje merita za kvalitetne postove i za korisne informacije - page 93. (Read 54371 times)

legendary
Activity: 3374
Merit: 1824
Evo jedan moj stariji, samo zato što je vrijeme pokazalo da sam bio u pravu
i trenutno smo na 680% ROI  Grin

https://bitcointalksearch.org/topic/3000x-gem-4928124

Dobio si merit Smiley
sr. member
Activity: 2632
Merit: 328
Evo jedan moj stariji, samo zato što je vrijeme pokazalo da sam bio u pravu
i trenutno smo na 680% ROI  Grin

https://bitcointalksearch.org/topic/3000x-gem-4928124
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
member
Activity: 322
Merit: 36
Ništa, napravio sam što sam mlogao, hvala svima koji su pomogli sa svojim komentarima a dalje će biti što bude.
Nema se smisla previše opterećivati s tim.
Ukoliko netko želi, može još dodati svoj komentar i ''oživiti'' temu pa možda pomogne da tema ''zapadne'' za oku onome koji odlučuje.
Odrađemo Smiley Ne bi bilo loše da na svakih par dana zapitkujemo. Ako im dosađujemo možda će se pre odlučiti. Postoji šansa i da odbiju, ali će Daniel91 bar znati na čemu je.
legendary
[...] Ukoliko još netko želi podijeliti svoj komentar na moju aplikaciju za merit sourcera, slobodno to učinite, svaka podrška dobro dođe.
Mozda je dobra ideja da jos koji put podelis link...?
Imaš pravo, evo dijelim ponovno link iz mete, moje aplikacije za merit sourcera: https://bitcointalksearch.org/topic/m.47522520
Ako se još netko nije javio a želio bi dati podršku za merit sourcera na ovom dijelu foruma, bit ću zahvalan na podršci Smiley

A di mi je merit?!?  Tongue

Salu na stranu, mislim da je najvece pitanje:

[...] Koliko sam shvatio, za merit sourcera [je najvažnije]: Da forum admin ima u planu promovirati nove merit sourcere u bližoj budućnosti. [...]

FTFY...  Lips sealed

Da, tako nekako Smiley
Ništa, napravio sam što sam mogao, hvala svima koji su pomogli sa svojim komentarima a dalje će biti što bude.
Nema se smisla previše opterećivati s tim.
Ukoliko netko želi, može još dodati svoj komentar i ''oživiti'' temu pa možda pomogne da tema ''zapadne'' za oko onome koji odlučuje.
legendary
legendary
legendary
Tko je slijedeći?  Smiley

O pa super, dobio sam nasljednika, znači mogu u mirovinu Smiley
full member
Activity: 588
Merit: 103
legendary
legendary
full member
Da se vratimo na predloge za merite Cool Mozda ovo moje iskustvo i upozorenje moze biti korisno nekome.
https://bitcointalksearch.org/topic/upozorenje-mladim-minerima-i-podsetnik-onim-iskusnijim-5068110
legendary
[...] Ukoliko još netko želi podijeliti svoj komentar na moju aplikaciju za merit sourcera, slobodno to učinite, svaka podrška dobro dođe.
Mozda je dobra ideja da jos koji put podelis link...?
Imaš pravo, evo dijelim ponovno link iz mete, moje aplikacije za merit sourcera: https://bitcointalksearch.org/topic/m.47522520
Ako se još netko nije javio a želio bi dati podršku za merit sourcera na ovom dijelu foruma, bit ću zahvalan na podršci Smiley

A di mi je merit?!?  Tongue

Salu na stranu, mislim da je najvece pitanje:

[...] Koliko sam shvatio, za merit sourcera [je najvažnije]: Da forum admin ima u planu promovirati nove merit sourcere u bližoj budućnosti. [...]

FTFY...  Lips sealed
full member
Možda ne bi bila ni loša ideja da se izdvoje neki postovi iz ove teme koji NISU dobili merite i da na taj način pokažemo da Danijel nije dijelio merite za sve živo nego da su određeni postovi i odbijani. Ako nađem vremena poslje mogao bi to malo pogledat.
Ovo bi moglo biti problematicno. Nisam bas siguran da ima postova koji nisu dobili merit, bar koliko sam ja ispratio. Ako ih i ima, to je samo par komada.
legendary
Activity: 2730
Merit: 7065
Možda ne bi bila ni loša ideja da se izdvoje neki postovi iz ove teme koji NISU dobili merite i da na taj način pokažemo da Danijel nije dijelio merite za sve živo nego da su određeni postovi i odbijani. Ako nađem vremena poslje mogao bi to malo pogledat.
legendary
Activity: 1932
Merit: 2272
~
DA, samo što je ovdje veliki problem jezična barijera pa ne znam kako da nehrvatskim govornicima uopće ''dokažem'' da je neki post zaslužio merit, ako ga ne mogu pročitati i razumjeti.
Mislim da sam napravio što sam mogao a dalje će biti što bude.
Prevedi ih na engleski ili objasni o čemu je riječ. Vjerovatno bi par natuknica bilo dovoljno.
Nema potrebe. Vidi se koji su postovi dobili merit i to je ono što je bitno u cijeloj priči.
legendary
Mislim da se pod drugim pravilom ocekuje da navedes 10 tudjih postova koji zasluzuju merite, a nisu ih dobili ili ih nisu dobili koliko zasluzuju. Na taj nacin zele da vide da li umes da prepoznas kvalitetan post koji zasluzuje merit. S obzirom da si ti vec nagradjivao takve postove, mislim da si u sustini odradio sta treba. Mozda ne bas po definiciji tacno, ali generalno je poenta tu.
Da upravo to što je Dzeronimo rekao. Treba da navedeš postove koji nisu nagrađeni ili nisu nagrađeni u onoj mjeri u kojoj zaslužuju.
Zahvaljujem Danijele i na nedavnom meritu!

DA, samo što je ovdje veliki problem jezična barijera pa ne znam kako da nehrvatskim govornicima uopće ''dokažem'' da je neki post zaslužio merit, ako ga ne mogu pročitati i razumjeti.
Mislim da sam napravio što sam mogao a dalje će biti što bude.
legendary
Activity: 2730
Merit: 7065
Mislim da se pod drugim pravilom ocekuje da navedes 10 tudjih postova koji zasluzuju merite, a nisu ih dobili ili ih nisu dobili koliko zasluzuju. Na taj nacin zele da vide da li umes da prepoznas kvalitetan post koji zasluzuje merit. S obzirom da si ti vec nagradjivao takve postove, mislim da si u sustini odradio sta treba. Mozda ne bas po definiciji tacno, ali generalno je poenta tu.
Da upravo to što je Dzeronimo rekao. Treba da navedeš postove koji nisu nagrađeni ili nisu nagrađeni u onoj mjeri u kojoj zaslužuju.
Zahvaljujem Danijele i na nedavnom meritu!
Pages:
Jump to: