Pages:
Author

Topic: Zbirni topic za davanje merita za kvalitetne postove i za korisne informacije - page 94. (Read 54371 times)

full member
Activity: 588
Merit: 103
Mislim da se pod drugim pravilom ocekuje da navedes 10 tudjih postova koji zasluzuju merite, a nisu ih dobili ili ih nisu dobili koliko zasluzuju. Na taj nacin zele da vide da li umes da prepoznas kvalitetan post koji zasluzuje merit. S obzirom da si ti vec nagradjivao takve postove, mislim da si u sustini odradio sta treba. Mozda ne bas po definiciji tacno, ali generalno je poenta tu.
legendary
Activity: 3374
Merit: 1824
Nekako mi se čini da ima jako puno postova koji bi mogli dobiti merit a nisu dobili, ne samo ovdje nego općenito na forumu. Vidio sam hrpu postova kojima bih htio poslati merit al nema se nešto.  Eto, nekako ga uvijek podijelim čim ga dobijem i obično održavam na nuli  Smiley
Ne bi uopće bilo loše imati još jednog merit sourca koji je vrlo aktivan u našem djelu foruma, no, da ne duljim:

If you want to be a merit source:

1. Be a somewhat established member.
 2. Collect TEN posts written in the last couple of months by other people that have not received nearly enough merit for how good they are, and post quotes for them all in a new Meta thread. The point of this is to demonstrate your ability to give out merit usefully.
 3. We will take a look at your history and maybe make you a source.

U prijevodu, ne bi po nekoj logici smio imati -ve, 10 postova bi trebali biti bez merita ili nedovoljno puta "ocijenjeni" e sad mi ovo zadnje nije baš najjasnije, vjerovatno se gleda koliko si merita dobio i za što si slao.

Ne znam, ni meni ta pravila nisu baš jasna.
Prijavio sam 10 postova a ako treba, mogu prijaviti još, no bilo bi lijepo da mi netko točno objasni što bih trebao prijaviti Smiley
Problem je i jezik u našem slučaju jer stranci ne mogu razumjeti zašto je neki post dobio merit.
legendary
[...] Ukoliko još netko želi podijeliti svoj komentar na moju aplikaciju za merit sourcera, slobodno to učinite, svaka podrška dobro dođe.

Mozda je dobra ideja da jos koji put podelis link...?

Imaš pravo, evo dijelim ponovno link iz mete, moje aplikacije za merit sourcera: https://bitcointalksearch.org/topic/m.47522520
Ako se još netko nije javio a želio bi dati podršku za merit sourcera na ovom dijelu foruma, bit ću zahvalan na podršci Smiley
legendary
legendary
Evo jedan post gdje sam pokušao objasniti zašto je navedeni mail o kojem korisnik priča u svojoj temi čisti pokušaj prevare.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.47593555

Dobio si merit Smiley
legendary
Activity: 1932
Merit: 2272
Nekako mi se čini da ima jako puno postova koji bi mogli dobiti merit a nisu dobili, ne samo ovdje nego općenito na forumu. Vidio sam hrpu postova kojima bih htio poslati merit al nema se nešto.  Eto, nekako ga uvijek podijelim čim ga dobijem i obično održavam na nuli  Smiley
Ne bi uopće bilo loše imati još jednog merit sourca koji je vrlo aktivan u našem djelu foruma, no, da ne duljim:

If you want to be a merit source:

1. Be a somewhat established member.
 2. Collect TEN posts written in the last couple of months by other people that have not received nearly enough merit for how good they are, and post quotes for them all in a new Meta thread. The point of this is to demonstrate your ability to give out merit usefully.
 3. We will take a look at your history and maybe make you a source.

U prijevodu, ne bi po nekoj logici smio imati -ve, 10 postova bi trebali biti bez merita ili nedovoljno puta "ocijenjeni" e sad mi ovo zadnje nije baš najjasnije, vjerovatno se gleda koliko si merita dobio i za što si slao.
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
[...] Ukoliko još netko želi podijeliti svoj komentar na moju aplikaciju za merit sourcera, slobodno to učinite, svaka podrška dobro dođe.

Mozda je dobra ideja da jos koji put podelis link...?
legendary
sretno sa merit sourcingom, nadam se da nisam zakasnio s komentarom

Hvala tebi i svima drugima na iskazanoj podršci.
Ne, nije ništa kasno, naprotiv!
Koliko sam shvatio, za merit sourcera su najvažnije 3 stvari:
- Da zaista daje merite za kvalitetne postove a ne prijateljima, da ih ne prodaje...
- Da ima podršku svoje zajednice
- Da forum admin ima u planu promovirati nove merit sourcere u bližoj budućnosti.

Prvo mislim da sam dokazao u uvodnom postu, u drugom ste mi svi vi, koji ste komentirali, jako puno pomogli a na treće nitko od nas ne može utjecati.
Uglavnom, bit će što bude, ne treba se više s time previše opterećivati.
Nije to pitanje ''života i smrti'' kak se veli Smiley
Već i iskazana podrška svih vas u tom topicu mi zaista puno znači, bez obzira kako moja prijava završila.
Ukoliko još netko želi podijeliti svoj komentar na moju aplikaciju za merit sourcera, slobodno to učinite, svaka podrška dobro dođe.
full member
Activity: 238
Merit: 113
sretno sa merit sourcingom, nadam se da nisam zakasnio s komentarom
legendary
KOlege, ispričavam se ako je ''izgledalo'' da vas kritiziram, ili napadam, nije mi to bila namjera.
Nisam rekao da nitko ne pomaže i ne dijeli merite već da sam se nadao da će se još i više ljudi uključiti u ovu akciju.
Ispričavam se još jednom ako sam se krivo izrazio ili nisam bio dovoljno jasan.
U svakom slučaju, želim zahvaliti svima koji također pomažu našim novim, mladim članovima sa meritima za njihove kvalitetne postove, i tako im pomažu da napreduju na ovom forumu.

Ma ajd, malo te sekiram... mislim cak i da si u pravu; moglo bi nas se i malo vise ukljuciti u ovome....
legendary
Activity: 2730
Merit: 7065
Evo jedan post gdje sam pokušao objasniti zašto je navedeni mail o kojem korisnik priča u svojoj temi čisti pokušaj prevare.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.47593555
legendary
legendary
vjerujem da i među nama ima Sia korisnika
nadam se da ste iskoristili nedavni fork, osim SiaClassica, ima i Hyperspace i SiaPrime

https://bitcointalksearch.org/topic/m.47681837

Dobio si merit Smiley
legendary
KOlege, ispričavam se ako je ''izgledalo'' da vas kritiziram, ili napadam, nije mi to bila namjera.
Nisam rekao da nitko ne pomaže i ne dijeli merite već da sam se nadao da će se još i više ljudi uključiti u ovu akciju.
Ispričavam se još jednom ako sam se krivo izrazio ili nisam bio dovoljno jasan.
U svakom slučaju, želim zahvaliti svima koji također pomažu našim novim, mladim članovima sa meritima za njihove kvalitetne postove, i tako im pomažu da napreduju na ovom forumu.

hero member
Activity: 1680
Merit: 583
xUSD - The PRIVATE stable coin - Haven Protocol
vjerujem da i među nama ima Sia korisnika
nadam se da ste iskoristili nedavni fork, osim SiaClassica, ima i Hyperspace i SiaPrime

https://bitcointalksearch.org/topic/m.47681837
sr. member
Activity: 2632
Merit: 328
[...] Moj prvobitni cilj je i bio da se više, posebno legendary članova, uključi i podrži ''mlađe'' članove, koji se trude biti konstruktivni i pisati kvalitetne postove, kako bi lakše napredovali na forumu i podigli svoj forum rank.
Na žalost, nije se puno ljudi uključilo do sada [...]

Hej! Pa da neko ne postuje u ovaj thread ne znaci da ga ne cita i da ne deli po koji zasluzeni merit...  Roll Eyes

Mislim da je moj sličan thread i bio prvi, ali pošto je Danie91 imao više merita za podijeliti, ostavili smo njegov kao glavni  Grin
legendary
[...] Moj prvobitni cilj je i bio da se više, posebno legendary članova, uključi i podrži ''mlađe'' članove, koji se trude biti konstruktivni i pisati kvalitetne postove, kako bi lakše napredovali na forumu i podigli svoj forum rank.
Na žalost, nije se puno ljudi uključilo do sada [...]

Hej! Pa da neko ne postuje u ovaj thread ne znaci da ga ne cita i da ne deli po koji zasluzeni merit...  Roll Eyes
legendary
Hvala dečki...
Slažem se, ne treba zatvarati ovaj thread.
Moj prvobitni cilj je i bio da se više, posebno legendary članova, uključi i podrži ''mlađe'' članove, koji se trude biti konstruktivni i pisati kvalitetne postove, kako bi lakše napredovali na forumu i podigli svoj forum rank.
Na žalost, nije se puno ljudi uključilo do sada a i moji meriti se bliže nuli no nastavit ćemo dalje  Grin
Ako postanem merit sourcer nastavit ću i dalje ''nagrađivati'' kvalitetne postove drugih a ako ne, dijelit ću merite i dalje dok ih sve ne potrošim, a onda se nadam da će se drugi uključiti u ovu ''akciju'' i pomoći svojim kolegama, te tako dati lijepi primjer drugima na forumu da mi znamo i možemo bolje od drugih.  Grin
hero member
Activity: 1680
Merit: 583
xUSD - The PRIVATE stable coin - Haven Protocol
Hvala puno svima na lijepim riječima podrške!
Ako još netko želi pomoći i napisati post podrške, bit ću zahvalan.
U svakom slućaju bit će što bude, osim pisanja na tom topicu ne možemo nešto puno više napraviti.
Bit će mi drago ako budem i dalje mogao nastaviti svoju ''akciju'' ovdje, davanja merita za kvalitetne postove i pomaganja onima koji se zaista trude da napreduju na forumu.
Ako ne prođem, to znači da ću vjerojatno morati zatvoriti ovaj thread jer više neću imati merita za dijeliti.
Nadam se da ces postati Merit source, ali cak i ako ne postanes nemoj zatvarati thread. Nije nas se puno ukljucilo sa davanjem merita, ali mislim da nam ovakva tema treba. I ime je "Zbirna tema..." pa se trebamo ukljuciti svi koji imamo sMerite. Sigurno je da nece biti merita kao do sada, ali ce i dalje kvalitetni postovi moci da dobiju po nesto. Mozda ce samo kriterijum da bude malo stroziji Cool

slažem se, da
ovaj topic bez obzira na iscrpljenost merita Daniel-a treba ostati živi primjer kako se lokalni board može oplemeniti
full member
Activity: 588
Merit: 103
Hvala puno svima na lijepim riječima podrške!
Ako još netko želi pomoći i napisati post podrške, bit ću zahvalan.
U svakom slućaju bit će što bude, osim pisanja na tom topicu ne možemo nešto puno više napraviti.
Bit će mi drago ako budem i dalje mogao nastaviti svoju ''akciju'' ovdje, davanja merita za kvalitetne postove i pomaganja onima koji se zaista trude da napreduju na forumu.
Ako ne prođem, to znači da ću vjerojatno morati zatvoriti ovaj thread jer više neću imati merita za dijeliti.
Nadam se da ces postati Merit source, ali cak i ako ne postanes nemoj zatvarati thread. Nije nas se puno ukljucilo sa davanjem merita, ali mislim da nam ovakva tema treba. I ime je "Zbirna tema..." pa se trebamo ukljuciti svi koji imamo sMerite. Sigurno je da nece biti merita kao do sada, ali ce i dalje kvalitetni postovi moci da dobiju po nesto. Mozda ce samo kriterijum da bude malo stroziji Cool
Pages:
Jump to: