Pages:
Author

Topic: Zeepin İle İlgili Uyarı - page 5. (Read 1169 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
January 15, 2018, 08:47:39 PM
Budamı yalan oldu ya olum ne bu yalan olan olana nerden para kazanıcaz biz alıyolar elimizden herşeyleri
member
Activity: 168
January 15, 2018, 07:41:13 PM
zeeplin de mi yalan çıktı yapmayın abiler 800 tane toplamıştım yatırım yapacaktım neo ortağı diye bilgilendirme için çok teşekür ederim ben biraz daha inceleyeyim o zaman  Undecided
member
Activity: 180
Risk takes great win or die.
January 15, 2018, 07:06:00 PM
Zeeplini yatırım için kenara yazmıştım uyarı entylerininde fayda var bu kadar shitcoinler arasında seçim yapmak gerçekten zor.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
January 15, 2018, 07:01:36 PM
Neo ortak sonuçta bende 600 tane kastım bakalım ne olacak umarım bi sorun olmaz diye düşünüyorum
member
Activity: 104
In Crypto We Trust
January 15, 2018, 06:53:49 PM
Zeepin ilk çıktğından beri bountysine katılıyorum ve yaklaşık 1400 tane topladım. ICO'suna katılmak için 1 ay önceden alarmı kurmuştum. Konuyu açan arkadaş gerçekten doğru olanı yaparak güzel tespitte bulunmuş. Fakat telegram grubundaki herhangi bir adminin yanlış yönetimi, tek başına projeden şüphe duymayı gerektirmez. Sadece Neo ortaklığı bile tüm şüpheleri ortadan kaldırmaya yeter diye düşünüyorum.
full member
Activity: 728
Merit: 151
January 15, 2018, 03:27:47 PM
neo platformu kullanan icolarda scam çıkma olasılığı sıfırdır arkadaşlar. adamlar linkedin profili eklemek zorunda değiller ki !
çin vatandaşlarına ico satışı zaten yasak, neo platformunu önce araştırın, okuyun inceleyin sonra projelere scam felan diye bok atın.
çin devleti zaten 4 gözle neo platformu ve icolarını takip ediyor, en ufak bi hatasında tepesine çökmek için. Da Hongfei / CoZ ekibi aptal mı bunu bile bile scam projelere pr çalışması yapsın ?

alışmışsınız amk herşeye scam scam demeye okumadan etmeden araştırmadan.

konudaki bilgi içeren tek yorumdu teşekkürler...bunlara kalsa bol keseden salla anca  Cool
member
Activity: 238
Merit: 30
January 15, 2018, 02:53:44 PM
bu adamlar birde kyc istio kimlik fotokopisi felan şimdi formu okuyunca şüphelendim ben göndermesemmi acaba
newbie
Activity: 42
Merit: 0
January 15, 2018, 02:51:42 PM
dediğiniz durum can sıkıcı bir durum oluşturdu bende. Telegram gruplarının bot olduğunu düşünüyordum zaten bende
member
Activity: 152
Merit: 12
January 15, 2018, 05:23:14 AM
Na scamlar gördük kaç katı kazandırdı. Güvenen adam şansını dener. Zeepin baya dikkat çekiyor ve daha an başından scam diyip milleti yönlendirmemek lazım. Herkes kendi araştırmasıyla girsin. Forumda konuya bakıp vazgeçecek adamlar o yüzden kendi araştırmalarıyla karar versinler dedim.

Kesinlikle doğru. Araştırmayıp alan adamlar zaten yatırım değil de kumar zihniyetiyle bakıyor piyasaya.
member
Activity: 126
January 15, 2018, 04:32:55 AM
Na scamlar gördük kaç katı kazandırdı. Güvenen adam şansını dener. Zeepin baya dikkat çekiyor ve daha an başından scam diyip milleti yönlendirmemek lazım. Herkes kendi araştırmasıyla girsin. Forumda konuya bakıp vazgeçecek adamlar o yüzden kendi araştırmalarıyla karar versinler dedim.
member
Activity: 83
January 15, 2018, 04:18:23 AM
neo platformu kullanan icolarda scam çıkma olasılığı sıfırdır arkadaşlar. adamlar linkedin profili eklemek zorunda değiller ki !
çin vatandaşlarına ico satışı zaten yasak, neo platformunu önce araştırın, okuyun inceleyin sonra projelere scam felan diye bok atın.
çin devleti zaten 4 gözle neo platformu ve icolarını takip ediyor, en ufak bi hatasında tepesine çökmek için. Da Hongfei / CoZ ekibi aptal mı bunu bile bile scam projelere pr çalışması yapsın ?

alışmışsınız amk herşeye scam scam demeye okumadan etmeden araştırmadan.
member
Activity: 152
Merit: 12
January 15, 2018, 03:53:38 AM
Umarım scam çıkmaz, çok sağlam multi yaptım zeepin için. Üzülürüm açıkcası  Huh
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
January 15, 2018, 03:37:43 AM
Daha bugün takibime aldığım, yatırım yapılabilinecek bir proje olarak gördüğüm bir ICO idi. Senin bu paylaşımından sonra daha bir ayrıntılı bakıcam artık. Dediğin gibi yapıldı ise uzak durmak gerek. Soru soranı banlamak da ne oluyor ya. Yazık.

Paylaşımın için teşkekkürler.

full member
Activity: 266
Merit: 148
January 15, 2018, 02:30:58 AM
proje neo tabanlı bir proje ve bu zamana kadar yapılan neo tabanlı işler iyi sonuclar verdi onda sıkıntı yok fakat bu zeepin ile ilgili ben kendi adıma gözlerimin kör edildiğini düşünüyorum herşey o kadar iyi anlatiliyor o kadar neo ile proje cıktı sıra zeepin de felan ulan tamam dedik gercekten benim de hoşuma gitti fakat bugun birden team e bakma ihtiyacı hissettim fotolar iyi tamam derken linkedin vb bi profil linki aradım fakat bulamadım alla alla dedim bir problem olmali sonra telegram grubuna girdim 12k üye var fakat en az 8-9 k bot oldugunu düşünüyorum  neyse admin buldum sordum dedim kim bu adamlar arkadas ben sizin yazdığınız şeye neden inanmalıyım ki bana libk verirmisin dedim tuttu bana zeepinin team sayfasının linkini veriyor hayır dedim bana linkedin twitter vs bir link ver diye üstelerken banı yedim yani sorguladigim için ban attı admin bana projeye olan güvenim tamamen bitmiştir haber vereyim dedim bence sizde sorabilirsiniz hayırdır lan kim bu adamlar denilmeli bence

Bravo dostum güzel bir araştırma örneği sergileyip bunu bizimle paylaşmışsın, bunun için teşekkürler, Göz boyamaya yönelik çok fazla kirli bilgi ve platform var dikkat etmekte yarar var.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
January 15, 2018, 02:25:38 AM
Neo, sıkıntı çıkacak projeye olur vermez diye düşünüyorum ben. Sonuç itibarıyla bir şekilde bu ICO' lar Neo ekibinin onayından geçiyor. Size yapılan banlama olayı da hiç etik ve doğru bir hareket olmamış ama yine de projenin sorunlu yada sonunun sıkıntılı olacağını düşünmüyorum.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
January 15, 2018, 01:59:38 AM
Şu soru var aklımda . KYC için 2-3 defa kimliğimi gönderdim ve kabul etmediler. Scam olsa niye kabul etmesinler. " Zaten scamımız KYC yi ne yapalım " demezlermiydi. Bende çok kararsız kaldım.
member
Activity: 448
January 15, 2018, 01:55:54 AM
Son zamanlarda bir icoya baktım. Whitelist icin olsun , kayıt için olsun siteleri bile ufacık yoğunluğu kaldıramıyor. Haliyle düşünüyor insan basit bir web sitesi ve kayıt formunu alamayan siteler nasıl bu projelerini hayat geçirecek.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
January 13, 2018, 07:41:50 PM
https://www.linkedin.com/in/zhu-fei-369314106/ Ceo linkedin profili. Neden koyma gereksinimi duymamışlar siteye bilmiyorum tabi güvenilirlik konusunda hala şüphelerim var.
member
Activity: 154
January 12, 2018, 10:00:00 PM
İngilizcesi iyi olan bir arkadaş ekiple irtibat kursa aslında bakın forumda böyle bir konu var insanlar yatırım yapmaktan vazgeçti gerekirse şu da söylenebilir aynı konuyu globalde de açacaklar bu konu hakkında açıklama bekliyor insanlar şeklinde.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
January 12, 2018, 01:46:07 PM
Bende sizin iş gibi tam araştırmadan bounty si ne girmiştim fena gelmiyordu işin aslı, dedim bu proje tutar ama anlattığına göre bu projeye para yatırılıp falan hayatta girilmez, olur da bounty gelirse gelir gelmezse de çok önemsemeyiz, ama açıklaman için çok teşekkür ederiz, emeğine ve araştırmalarına sağlık.
Pages:
Jump to: