Pages:
Author

Topic: Zeepin İle İlgili Uyarı - page 7. (Read 1169 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 354
January 11, 2018, 03:44:42 PM
Uyarı için saol .  Bende 50 NEO veya 10 ETH gibi bir yatırım yapacaktım. Bende bir telegram dan sorayim atacaklarmı benide .
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
January 11, 2018, 03:37:31 PM
uyarı için teşekkürler hocam. çoğu coini icodan almayı tavsiye etmiyorum ben. borsaya girdiklerinde zaten ilk btc pumpunda kendilerini aşağıya doğru salıyorlar. o zamana kadar ekibi inceleyip alım yapmak daha doğru.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
January 11, 2018, 03:34:15 PM
Dostum keşke bunları yaparken bir kaç kanıt alıp bizimle paylaşsaydın, böylece çok daha rahat şekilde fikir sahibi olabilirdik. Yine de paylaşım için teşekkürler, ekstra incelenmesi gereken bir proje..
full member
Activity: 490
Merit: 105
January 11, 2018, 03:27:39 PM
valla bende girmeyi düşünüyordum benimde kafam karıştı anlaşılan bizimler birlikte birçok kimsenin kafası karıştı . saulzaents sen ico olarak iyi biliyorsun bu işleri sanırım bende soğudum ya ama daha var şimdidien 550 tane bedavadan aldım bountyden bakalım olmazsa onlar dursun yeterdir Smiley
member
Activity: 280
Merit: 10
January 11, 2018, 03:18:13 PM
aynı sekilde bizde arkadsalarla güzel bi miktar yatırmayı dusunuyorduk simdi aklımız karsıtı hakkten boyle bir durum söz konusu olabilirmi
member
Activity: 154
Merit: 10
January 11, 2018, 03:15:00 PM
Valla ne yalan söyleyeyim bende iyi bir miktarla girmeyi düşünüyordum şimdi kafam karıştı telegramdan bende yazayım şunlara bakayım tepkileri ne olacak.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
January 11, 2018, 03:01:37 PM
proje neo tabanlı bir proje ve bu zamana kadar yapılan neo tabanlı işler iyi sonuclar verdi onda sıkıntı yok fakat bu zeepin ile ilgili ben kendi adıma gözlerimin kör edildiğini düşünüyorum herşey o kadar iyi anlatiliyor o kadar neo ile proje cıktı sıra zeepin de felan ulan tamam dedik gercekten benim de hoşuma gitti fakat bugun birden team e bakma ihtiyacı hissettim fotolar iyi tamam derken linkedin vb bi profil linki aradım fakat bulamadım alla alla dedim bir problem olmali sonra telegram grubuna girdim 12k üye var fakat en az 8-9 k bot oldugunu düşünüyorum  neyse admin buldum sordum dedim kim bu adamlar arkadas ben sizin yazdığınız şeye neden inanmalıyım ki bana libk verirmisin dedim tuttu bana zeepinin team sayfasının linkini veriyor hayır dedim bana linkedin twitter vs bir link ver diye üstelerken banı yedim yani sorguladigim için ban attı admin bana projeye olan güvenim tamamen bitmiştir haber vereyim dedim bence sizde sorabilirsiniz hayırdır lan kim bu adamlar denilmeli bence
Pages:
Jump to: