Pages:
Author

Topic: zkSync ve StarkNet Airdrop ihtimali için neler yapmalıyız? - page 11. (Read 4126 times)

sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
ArgentX için de sanırım zaman zaman böyle upgrade uyarıları çıkıyor hatırladığım kadarıyla onda da yapmıştım bir kere, dünde bravoos'ta çıktı onda yaptım. Fee'ler aşırı fazla ya hala bridge yapamadım 20 dolar fee çıkıyor gece bile. @MK-74 SyncSwap dün tokenı duyurdu evet, ben de sizin gibi düşünüyorum airdrop yapacak bence.
jr. member
Activity: 30
Merit: 15
StrakNet için Braavos cüzdan kullananlar için önemli bilgilendirme:

Cüzdanlarınızı mutlaka kontrol edin arkadaşlar. Bugün gelen bildirimle; Versiyon v3.10.3'den, v3.11.0'da geçiliyor. Upgrade için 30-40 cent arası fee ödemeniz gerekli. En kısa sürede upgrade yapmazsanız, cüzdanınızdaki bakiyeler silinecek

Bildirim aşağıdaki gibi:

Cüzdanı kurdum ama kullanmadım adresin içinde bakiye yok güncelleme yapamıyor muyum? Adres sonsuza kadar brick oldu ne saçma bir cüzdan bu böyle? Argent X içinde böyle bir güncelleme var mı?
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
SyncSwap gelecekte kendi tokenleri olacağını duyurdular, şuan için detaylı bir açıklamaları bulunmuyor ama ilerleyen zamanlarda airdrop yapma ihtimalleri çok yüsek.
Artık neleri kriter olarak alırlar  bilemiyorum ama bugünden sonra işlemler artar burda.

Resmi twitter adreslerindeki açıklama;

https://twitter.com/syncswap/status/1643750342776217601
legendary
@Koray55 hocam hepsinde işlemim var, tekrar tekrar denedim ama aynı, hiç bir şey değişmiyor maalesef.
NFT olmasına rağmen ona bile onay çıkmıyor maalesef bende, onu da anlamış değilim.
Sağlık olsun olursa böyle olmazsa da yapacak bir şey yok.

Doğrulama da hata alanlar için böyle bir rehber hazırlanmış hocam. Belki işinize yarayabilir.

Teşekkürler hocam bilgilendirme için, benim lite'da hiç işlemim olmadığı için onay alamıyor olabilirim, çok saçma ama orada da işlem yapmam gerekecek sanırsam.

@Koray55 hocam bende gözükmüyor güncelleme, ne boktan bir vüzdanmış bu ya yok update etmessek bakiye gider yok o gider bu gider.
Valla MetaMask kadar kral bir cüzdan yok şu piyasada.
sr. member
@Koray55 teşekkürler hocam gördüm bende yapmaya çalışıyorum ama fee yetmedi, bridge yapacağım onda da 20 dolar civarı fee var şu anda. Sizde ya da müsait bir arkadaşta 1 dolarlık eth varsa atarsanız sevinirim. 1 dolarlık BNB olarak geri öderim. 0x047b59f9bae2b1494235ad6d9aeb7db2d3cdc39639941f9b6771f93efa35b6e7

edit: hallettim arkadaşlar teşekkürler.
member
Activity: 236
Merit: 75
StrakNet için Braavos cüzdan kullananlar için önemli bilgilendirme:

Cüzdanlarınızı mutlaka kontrol edin arkadaşlar. Bugün gelen bildirimle; Versiyon v3.10.3'den, v3.11.0'da geçiliyor. Upgrade için 30-40 cent arası fee ödemeniz gerekli. En kısa sürede upgrade yapmazsanız, cüzdanınızdaki bakiyeler silinecek

Bildirim aşağıdaki gibi:

sr. member
Activity: 973
Merit: 292
@Koray55 hocam hepsinde işlemim var, tekrar tekrar denedim ama aynı, hiç bir şey değişmiyor maalesef.
NFT olmasına rağmen ona bile onay çıkmıyor maalesef bende, onu da anlamış değilim.

Doğrulama da hata alanlar için böyle bir rehber hazırlanmış hocam. Belki işinize yarayabilir.
sr. member
Fee'ler geceleri bile çok yüksek ya  zkSync era'ya bridge yapayım dedim eth mainnet'ten gece, çok yüksek fee çıktı. Sanırım herkes airdrop için yükleniyor bu tarz projelere. Siz de durumlar nasıl ne kadar fee ödediniz?
legendary
member
@Koray55 o ağdaki ilk işlemim nereden baksan 6 aylıktır version 1.0'da hala ben doğrulama yapamıyorum.

Ben daha uğraşmayı bıraktım, çözümünü bilen varsa yazar zaten buraya ondan sonra tekrar denerim.

Mint Square tekrar NFT oluşturmayı açmış bilginiz olsun, NFT'lerinizi tekrar buradan oluşturabilirsiniz.
Starknet ve ZkSync her ikisini de destekliyor.

Hocam hata almanız normal. Gitcoin zkSync'de yapılan işlemleri hemen görmüyor. Aradan minimum 6 saat geçmesi gerekiyor. Şuan hata almazsınız muhtemelen, doğrulama işlemini yapacak arkadaşlara bilgi vermek için belirteyim bu ufak bilgiyi. Belirttiğim gibi zkSync'de işlem yaptıktan sonra, doğrulama için en az 6 saat beklemeniz gerekiyor.

Hocam ilk işlemimi yapalı 1 hafta oldu sanırsam, bence bununla alakası yok, belki ağı desteklemiyor olabilir mi acaba?

@mandown hocam'da belirtmiş adam 6 ay diyor, farklı bir sorun var büyük ihtimalle, çözen olursa hala beklemedeyiz.

Hocam bir kaç farklı hesapla zkSync de işlem yapıyorum. hepsi için ayrı ayrı sosyal medya hesabı açtım ve ETH domain aldım. Hiçbirinde Zksync doğrulamasında bir hata almadım. Belki yapılan işlemlerin limitinde v.s. bir sorun oluyordur sizlerde. Yardımcı olması için benim GP dashboardımı ekte iletiyorum.

Yaptığım tx işlemleri: SyncSwap tarafında trade ve pool, mute tarafında da trade-pool,mintsquare/spaceswap/orbiter de işlemler yaptım.

Gizli sekmede metaya izin vererek deneyin isterseniz birde.

legendary
Ben daha uğraşmayı bıraktım, çözümünü bilen varsa yazar zaten buraya ondan sonra tekrar denerim.

Mint Square tekrar NFT oluşturmayı açmış bilginiz olsun, NFT'lerinizi tekrar buradan oluşturabilirsiniz.

Hocam hata almanız normal. Gitcoin zkSync'de yapılan işlemleri hemen görmüyor. Aradan minimum 6 saat geçmesi gerekiyor. Şuan hata almazsınız muhtemelen, doğrulama işlemini yapacak arkadaşlara bilgi vermek için belirteyim bu ufak bilgiyi. Belirttiğim gibi zkSync'de işlem yaptıktan sonra, doğrulama için en az 6 saat beklemeniz gerekiyor.

Hocam ilk işlemimi yapalı 1 hafta oldu sanırsam, bence bununla alakası yok, belki ağı desteklemiyor olabilir mi acaba?

@mandown hocam'da belirtmiş adam 6 ay diyor, farklı bir sorun var büyük ihtimalle, çözen olursa hala beklemedeyiz.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
@Koray55 o ağdaki ilk işlemim nereden baksan 6 aylıktır version 1.0'da hala ben doğrulama yapamıyorum.
member

Bu arada Hoodies ekibinden hitasyurek bugün zkSync'de işlemlerin nasıl yapıldığını, her zaman ki oldukça güzel bir şekilde anlatmış. Airdrop-Testnetle gibi işlere meraklıysanız, Twitter'da kendisini takip etmenizi öneriyorum. Türk CT gibi aynı şeyleri 50 kere yazmaz. Kaliteli projeleri, detaylı bir şekilde anlatıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=JNDcNLVZVMU
legendary

legendary
Gitcoin Passport işleminde çoğu sosyal medyamı bağlamayı başardım ama sadece ZkSync'de hata alıyorum, orasını tam anlayamadım niye hata aldığımıda.
Verdiği hata şu şekilde '' Uygunluk kriterlerini karşılamıyorsunuz, Doğrulamaya çalıştığınız damga, geçerli Ethereum cüzdan adresinizle ilişkilendirilemez. ''
Çözümü nedir bunun, bilen var mı acaba?

Aynı sorunu yaşıtorum 1.0 dan 2.0'a kadar bakiye gönderdim ama yok olmuyor hele ilk 1.0'da ilk işlemim neredeyse 10 ay var.
legendary
Gitcoin Passport işleminde çoğu sosyal medyamı bağlamayı başardım ama sadece ZkSync'de hata alıyorum, orasını tam anlayamadım niye hata aldığımıda.
Verdiği hata şu şekilde '' Uygunluk kriterlerini karşılamıyorsunuz, Doğrulamaya çalıştığınız damga, geçerli Ethereum cüzdan adresinizle ilişkilendirilemez. ''
Çözümü nedir bunun, bilen var mı acaba?
sr. member
Activity: 973
Merit: 292
@mandown hangi doğrulama olmuyor hocam, hata nedir? Şartları uymuyor olabilir bazı doğrulamaların. Bende de hepsi aktif olmadı. @Koray55 teşekkürler bu arada bilgilendirmeler için "SyncSwap Era Pioneer" claim yapmak için 2 üstü swap işlemi bir de likidite eklemek gerekiyormuş galiba.

Era Pioneer Kampanyasına katılım şartları.

1- https://bridge.zksync.io/ eth köprüleme (era ağına) yapmak.
2- https://syncswap.xyz/ en az 2 takas (swap) ve likidite havuzuna (pool) yatırım (limit size kalmış)
3- https://twitter.com/syncswap/status/1642646835050450949 bu tiviti beğenip rt yapıp testnete katıldığınız cüzdanı yoruma eklemek.
4- https://discord.gg/syncswap discord kanallarına katılıp #rules kanalından etkileşime girmek.
5- İlk 4 görevi tamamlayınca https://galxe.com/SyncSwap/campaign/GCd81U1awt sitesine gidip cüzdanı bağlayıp matic ağından claimlemek.

Kampanya 3-20 Nisan arasında.

Rozet ne işe yarar?
Era Pioneer rozeti, SyncSwap'in ilk kullanıcıları için bir kayıt olarak kabul edilir.

Makalenin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Olası bir airdropta kabul edilecek ölçütlerden sayılabilir.

@Koray55'in dediği gibi gitcoin pasaport bölümünü tamamlamak çok önemli olabilir.

sr. member
@mandown hangi doğrulama olmuyor hocam, hata nedir? Şartları uymuyor olabilir bazı doğrulamaların. Bende de hepsi aktif olmadı. @Koray55 teşekkürler bu arada bilgilendirmeler için "SyncSwap Era Pioneer" claim yapmak için 2 üstü swap işlemi bir de likidite eklemek gerekiyormuş galiba.

legendary
Gitcoindeki doğrulama bende nedense olmuyor sorunu anlamadım gitti
member
zkSyns AirDrop'u hakkında 2 yeni güncelleme

1. Multi Konusu

Discordda proje yöneticileri, dünden bu yana multi konusuna takmış durumdalar. Ağa gelen çok fazla yeni kişi olduğunu ve gelenleri çoğunun multi yaptığını sapladıklarını söylüyorlar. Arbitrum kadar kolay airdrop (2 seneye yakın beklemek kolaysa) yapmayacaklarının, multi yapanlara kesinlikle ödül göndermeyeceklerini de belirtiyorlar.

Böyle bir eleme ile karşılaşmamak için yapabileceğiniz en garanti yöntem Gitcoin ile cüzdanınızın XP'sini yükseltmek. Gitcoine zkSync airdrobuna katıldığınız cüzdanla bağlanın ve tüm sosyal medya hesabılarıı panelden tanımlayın. Alt kısımdaki zkSync doğrulamasını da mutlaka yapın.

https://passport.gitcoin.co/#/

2. SyncSwap OAT'ı

SyncSwap, zkSync Era ağında işlem yapan hemen hemen herkesin kullandığı, diğer alternatiflerine göre daha düşük fee ücreti olan, kullanımı kolay bir DEX. Dün Galxe üzerinden, Polygon ağında mintlebilir bir OAT çıkardılar. Bitmeden mutlaka mintleyin.

https://galxe.com/SyncSwap/campaign/GCd81U1awt
Pages:
Jump to: