Pages:
Author

Topic: ZRX KRİZ SONRASI ÇOK SERT YÜKSELEBİLİR - page 2. (Read 827 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
Cidden paso yükselme zamanı düşüş zamank geldi diye yazıyorsunuz neye dayanarak yazıyorsunuz sıkılmadınız mı böyle şeyler yazmaktan
member
Activity: 336
Merit: 17
Zrx de pek bir değişiklik yok. Zaten değeri şuan gayet iyi görünüyor. Alım fırsatı olurmu bilemem ama uzun vadede iş yapacak koinler arasında yer alıyor bana göre.
member
Activity: 182
Merit: 10
Çoğu token düşerken (BTC 'ye bağlı) Zrx yine iyi direnç gösterdi . $ bazından gerilemesi yaşandı . Satoshi bazında ağırlığını korudu .

Bakalım 1 senelik bir beklenti içerisndeyim . 30 adet aldık olursa 30 - 40 $ lara gelirse yüzüm güler anca .. Smiley
full member
Activity: 476
Çoğu coin bitcoin rayına girdiğinde fırlamak için bekliyor, benim beklentilerim stellar ve flixx'ten onları da bir araştırın derim. Ufak miktar zrx de aldım çok alamasam da az buçuk bişeyler kazandırır.
member
Activity: 322
Merit: 23
Btc nin istikrarsızlığı bir çok koini olumsuz yönde etkiliyor.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
çok fazla dalğalı hareket ediyor biraz aldım bende bekletiyorum, bence gelecegi olacak bir coin ama artık btc bir yoluna girmeli böyle 2 yukarı 3 aşagı olmuyor
newbie
Activity: 252
Merit: 0
zrx bende aldım ve bekletiriyorum bu fiyatlar bence fırsatır allın ve bekleyin çok guzel kar elde edebilirsiniz
member
Activity: 406
Merit: 11
Ben ethfinex de gördüğümde alım yapmıştım. Çok iyi artış gösterdi gerçekten. Geçen haftalarda düşüş olur diye kar satışı yaptmıştım, iyi durdu ve şaşırttı açıkçası.
member
Activity: 370
Yükselme zamani yaklasiyof..

Neye göre yükselme zamanı geldi peki ? Yol haritasında gözden kaçırdığımız birşey görmüş olabilirsiniz ? Veyahut bir haber mi var ? ona göre uzun zamandır yatırım yapmak istiyorum 0rx ' e bir türlü cesaret edemedim. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Yok hocam ben ciddi olarak yazmadim, ancak gecen haftaki düsüsten beri 0rx diger altlar gibi cok düsmedi ve projesine de bakarsaniz baya basarilir.
full member
Activity: 224

Neye göre yükselme zamanı geldi peki ? Yol haritasında gözden kaçırdığımız birşey görmüş olabilirsiniz ? Veyahut bir haber mi var ? ona göre uzun zamandır yatırım yapmak istiyorum 0rx ' e bir türlü cesaret edemedim. Bilgilendirirseniz sevinirim.
full member
Activity: 264
Sağlam bir proje bence bu sene 5 doları görmesi muhtemel. Yazılımcılardan biriside türktü yanlış hatırlamıyorsam.
member
Activity: 370
full member
Activity: 476
Zrx benim de takibimde yatırımım var, %30 civarı kar'ım var son düşüşlere rağmen, daha güzel yerlere gelicek inş henüz bunlar bişey değil diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Bana güven veren coinlerden biri zrx. Piyasa biraz daha toparlanınca hızlı bir artış daha gösterecektir. En az 3 doları bulmasını bekliyorum ben yakın zamanda.
full member
Activity: 406
Benim de araştırdığım bir coin ufak miktar almıştım daha çok alsaydım demiştim sonrasında. Bakalım inş güzel günler uzak olmaz.
Pitipawn mevzusuna gelince, sabahtan akşama kadar ona buna küfür ediyor sırf dikkat çekme amaçlı, hak etmiştir o başlığın öyle içine edilmesini, oyüzden pitipawnı övmeye gerek yok adam gibi küfürsüz yazsın şu forumda da insanlar da ona küfürsüz şekilde cevap versin. Forumda şimdiye kadar küfür etmedim kimse de bana etmedi yani bikaç manyak dışında durduk yere kimse küfür etmez.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Son geçen olaylarda direncini iyi korudu ZRX . BTC ' nin hareketli günler geçirdiği dönemde de fiyatını iyiden iyiye katlayacağı yönünde . Projenin genel yapısı içime siniyor. Az bir miktar atabildik portföye . HODL mantığındayım . Benim açımdan Al / Sat tokeni değil ZRX ..
full member
Activity: 420
Merit: 117
ZRX in en güzel yanı sindire sindire çıkıyor . Yatırımcıların sadıklığı Dump-Pump koini olmaması sağlıyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Şunun kadar ilgiyle takip ettiğim başka bir şey yok bu aralar sanırım. En fazla nereye kadar çıkabilir ciddi ciddi merak ediyorum, düşükten toplayamadım ama yine de bir miktar alabilmiştim nihayet. Gerisi şansımıza artık.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Şunu elinde tutan arkadaşlar acele edip satmasa çok daha iyi olacak gibi duruyor, güzel proje çok da umut vaat edici. Daha da değerlenir bence Roll Eyes
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
senin attığın başlıktan görebiliyorum yazılanları ziya

şimdi görünmüyor. engel atmış , atıp tutuyor ezik

ta aylar önce monetha başlığında çaktım kalayı buna

orda kibar takılmaya çalışıp. özelden allah kitap siken iti teki.

başlıkta da ufak bi salak malak deyip 'arkadaşlar kendimi tutamadım' falan diyor

riyakar itin teki yani. çoğunluğa iyi gözüküyor. birebir kalınca allah kitap sikiyor herif.

şimdi baktım yazdıklarına. pitinin olayı yoka getirmiş ahah

açtığım icoların başlıkları ortadadır. bilen biliyor kimin ne yaptığını

asıl olay şu

ben aylar öncesinde kalayı çekip hayatıma bakarım
bu ezik gelir hala 'piti böyle , piti şöyle' diye konuşur

olayımız budur eziklerle

ben üstlerine basar hayatıma dönerim

onlar aradan aylar geçtiği halde kocaman bi kinle konuşurlar. fark etmedikleri şey

küçümsedikleri adamı konuşuyor oldukları   Wink
teşekkürler haber verdiğin için de

ciddiye alıp cevap vermene gerek yok adama. teşekkür ederim savunduğun için ama

bırak o konuşsun piti şöyle piti böyle

yarın ben yine bi ico başlığı açacağım. tutup 10x yapacak. o salak devam edecek konuşmaya da
ciddiye alan olmayacak

icraat bu işler.

hadi tay tay  Smiley

ben mert adamım oğlum

allah kitap ana avrat söveceksem burada milletin içinde söverim

'ay kendimi tutamadım' ayağı çekip özel mesajdan allah kitap sikmem

uluorta basarım kalayı. attığı allah kitap siken mesajı editlesem ne olacak şimdi buraya ? bana küfürbaz dediği metni quotlayıp  Cheesy

uğraşmaya değmez moruk. yasla gitsin. biz xlerimize bakalım.
Hayırdır, geç döndün piticiğim...  Grin

sen nerdesin ya  Cheesy

yok musun bizim telegram grubunda ? mna koyyoruz ortamın.
Telegram çok kalabalıklaştı diye  temizlik yaparken o da karambole gitmiş yahu, link pm pıliiiiz
Pages:
Jump to: