Pages:
Author

Topic: ZRX KRİZ SONRASI ÇOK SERT YÜKSELEBİLİR - page 4. (Read 831 times)

full member
Activity: 233
Merit: 101
en fazla $6'a yükselir - iyi yatirim olabilir ama bence daha iyi yatirimlar yapilabilir bu günlerde
full member
Activity: 532
Merit: 102
January 18, 2018, 11:22:07 AM
Evet o başlıktan bende takip ediyordum koini ve biraz alım yapmıştım biraz geç farketsemde kar ettim sayılır beklemedim şuan hala zrx'de potansiyel var.
member
Activity: 322
Merit: 23
January 18, 2018, 11:21:08 AM
Favorim. Bu düşüşte sepetimdeki koinlerin hepsine inat hep yeşil yandı.
İCX ile ZRX çok kazandırdı. Yatırım yapmak isteyen arkadaşlar önce araştırsınlar, projelerini okusunlar.
Hiç araştırmadan, okumadan burdaki yorumlara göre yatırım yapan ve kaybeden çok kişi var.
full member
Activity: 224
Merit: 100
January 18, 2018, 11:21:03 AM
son 24 saatte yükselişi %42 civarında olmuş. bu rakam daha da artar mı sizce arkadaşlar? yoksa ben bu saatten sonra girmesem daha mı iyi olacaktır? yorum yapabilirseniz sevinirim.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
January 18, 2018, 11:19:23 AM
şimdi benim sepette zrx, bnb, sonm, icx ve strat var.
bende olmayan altları  takip etmedim bunlardan sonm hariç hepsi yükselişte.
ama btc bazında tam olarak eski değerine ulaşan bir tek zrx var. üstelik krizden öncede sert yükselişteydi.
varsa bilinen krizden önceki değerine ulaşabilen altcoin paylaşalım burdan güvenli liman olarak aklımızda bulunsun.
full member
Activity: 147
Merit: 100
January 18, 2018, 11:15:47 AM
Zrx kriz sonrası sert yükseldi. Ama bütün altcoinler sert yükseldi. Darısı sepetteki coinlerimin başına. Yeşil rengi özleyen bizler keyifli akşam geçirelim.
full member
Activity: 266
Merit: 190
January 18, 2018, 10:34:48 AM
sabote etti dedigin arkadas bu forumda takip ettigim actigi basliklarda iyi bilgiler veren birisi, Son zamanlardaki küfür olayini bende tasvip etmiyorum, Adam ona dellenmis Smiley belki bu sekilde self moderate olayi en iyisidir. Ortalik yesillendi mutlu olun tartismayin yahu Smiley

hocam küfüre dellenmiş değin adam konuya direk küfürle girmiş?
mesajına insan gibi yükselir ve yükselebilir farklı şeyler yazmışım banada küfür etmiş?
küfüre karşı duran adam nezaketle tepki verir küfür değil.
böyle terbiyesizlik olurmu?
bilgisi kendine kalsın terbiyesiz adamın.

Öyle hocam haklisinda diyorum ya bosveeer heryer yesil kafamiz rahat Smiley kim artik bu foruma bilgi almak icin giriyor bilmiyorum ama ben degilim malesef hem imza kampanyalari Hemde bitcoinin son zamanlardaki yukselisi ve kalabaliklasmasi bitirdi bu forumu malesef...
full member
January 18, 2018, 10:32:24 AM
sabote etti dedigin arkadas bu forumda takip ettigim actigi basliklarda iyi bilgiler veren birisi, Son zamanlardaki küfür olayini bende tasvip etmiyorum, Adam ona dellenmis Smiley belki bu sekilde self moderate olayi en iyisidir. Ortalik yesillendi mutlu olun tartismayin yahu Smiley

hocam küfüre dellenmiş değin adam konuya direk küfürle girmiş?
mesajına insan gibi yükselir ve yükselebilir farklı şeyler yazmışım banada küfür etmiş?
küfüre karşı duran adam nezaketle tepki verir küfür değil.
böyle terbiyesizlik olurmu?
bilgisi kendine kalsın terbiyesiz adamın.

efendi gibi gelip yorum analiz yapacaksa buyursun başımızın üstünde yeri var, forumda moderasyon uyuyor diye gerçek hayattaki ezilmişliğinin acısını benim konumda çıkaracaksa başka kapıya.
full member
Activity: 266
Merit: 190
January 18, 2018, 10:28:03 AM
full member
January 18, 2018, 10:20:15 AM
arkadaşlar önceki başlığı pitipawn ile kişisel husumeti olan cahil bir küfürbaz sabote ettiği için kilitledim.
cahil küfürbaz tekrardan saboteye kalkarsa mecburen self moderated yaptım ki sileyim mesajlarını.
burdan devam;

şimdi öncelikle pitipawn sağolsun saysinde btc bazında 4x yaptık 15-20 günde zrx den.
zaten pitinin başlığı var bu başlığı ayrı açtım çünkü kriz sırasında çok önemli bir ayrıntı gözlemledim.
5 adet çok sağlam alt coin sepetimden btc bazında  kriz öncesi seviyesine ilk dönen zrx oldu.
buda bende  boğası bol olduğu ve kriz sonrası çok vahşi yükselebilecei intibası doğurdu.

ve tabiki balinalar boğa tuzağıda atmış olabilir yerin dibinede girebilir , yatırım yaparken aklınızda olsun hiç bir şey kesin değil her şey mümkün. evet assasins creed serisi güzel oyun , ezio da kral adam Smiley
piti ye saygılar  Smiley
Pages:
Jump to: