Η μάζα φίλε μου είναι useless eaters. Δεν έχει νόημα να επηρεάζεσαι από το τι λένε και δεν θα έχουν καλό τέλος οι περισσότεροι όπως πάνε τα πράγματα.
Συνέχισε δυνατά στο δικό σου μονοπάτι! Όποιος θέλει σε ακολουθεί, όποιος δεν θέλει μένει πίσω στην μιζέρια του.
Ισχύει και το ξέρουμε. Άρα αποτύχαμε? Μήπως δεν αποτύχαμε εμείς να εξηγήσουμε αλλά οι "άλλοι" να καταλάβουν? Ή μήπως δεν θέλουν να καταλάβουν?
Σαν κοινότητα πάντως εδώ είμαστε και πιστεύω πως ο καθένας με τον τρόπο του βοηθάει όπως και όποτε μπορεί, τηρουμένων των όποων αναλογιών.
Αν νιώθεις άνετα και θες, θα μου άρεσε να μου έλεγες μερικούς τρόπους να αμοίβεται σε BTC. Κοινώς, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βρεις "εργασίες" που να σε πληρώνει κάποιος σε ΒΤC. Επειδή όμως είναι προσωπικό θέμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγνοήσεις την ερώτηση μου.
Δεν θα την αγνοήσω, δεν το συνηθίζω άλλωστε. Απλά δεν θα γίνω συγκεκριμένος.
Ότι και να σου πω, όλα προγραμματίζονται ανάλογα το τι και ποιός είσαι, επαγγελματικά μιλώντας αλλά και σαν οντότητα (κυρίως οικονομική). Είναι σαν το καλό κουστούμι. Για να το ράψεις σωστά, πρέπει να ξέρεις τα μέτρα του πελάτη.
Γενικά, αν είσαι freelancer ξεκίνα ζητώντας την αμοιβή σου σε
BTC. Είναι πολύ εύκολο αυτές τις μέρες, όχι όπως μερικά χρόνια πριν...