Pages:
Author

Topic: 1 - 2 Aylık Bounty mi ? 3 - 4 aylık Bounty mi ? (Read 440 times)

sr. member
Activity: 392
Merit: 257
son donemlerde 3-4 aylık kampanyanın son 1ayında falan kampanyaya dahil oluyorum daha mantıklı oluyor. cogu kampanya sure uzatıyor son 1 ay kala girseniz yine 2-3ay kalıyorsunuz.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
bu benim de sürekli aklımı karıştıran bir konu. ben kısa süreli olanlara katılmayı hedefliyorum. birincisi yakın zamanda artış gelecek diye düşünüyorum ikincisi de tezcanlılık.
member
Activity: 224
Merit: 10
Bu ara çöp projelerin sayısı o kadar fazla ki zamanın boşa geçmemesi adına kısa dönemli projeler daha mantıklı gibi duruyor. Ancak güvendiğin bir projeyi seçip uzun süre kalmak da güzel kazanç sağlayabilir. Projeye olan inancına bağlı...
member
Activity: 308
Merit: 11
Kısa sürede bitsin. Proje çöp olsa bile imzanın kaybı sadece 1-1buçuk ay olsun. Diğer türlü nice kampanyalar oldu 5 ay 6 ay süren sonra da fos çıkan. Hero üyeliğin 5 aylık kaybı ciddi bir kayıptır. Riske atmaya değeceğini düşünmüyorum.
newbie
Activity: 81
Uzun zaman her türlü zarar diye düşünüyorum atıyorum 4 aylık girdiniz 2ay sonra bir proje gözünüze takıldı softcap yapmış bountypoolu yüksek ve az kişi tarafından keşfedilmiş , kısa bounty daha iyidir diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Haftalık olarak kazanç eğer yüksekse o zaman 2 aydan daha çok sürecek bountylere katılabilir fakat eğer kazan artmıyor ise düşük süreli kampanya seçmek daha karlı olacaktır. Eğer proje çöp çıkarsa içeride çok fazla zaman kayıp etmemiş olursunuz.
newbie
Activity: 63
Bence 1-2 aylık tabi stake sistemi kullanılıyorsa ama haftadan haftaya direk token olarak veriyorsa tabiki uzun olanlar
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
En iyisi 4-6 haftalık bountyler benim için. Zaten Jr üyeyim kazanacağım pek bir şey yok. Üstüne bir de kalkıp 3-4 aylık kampanyaya veya ne zaman biteceği muamma olan kampanyalara girersem bountysini de imzasını da der çekilirim bu kampanyalardan.
member
Activity: 240
kesinlikle 1 2 aylık bounty diyorum ben çünki hem sıkılıyorum bunalım geliyor bir süre sonra hemde 3 4 ay bekleyipte bişe elde edememek var işin sonunda süreyi kısa tutup daha çok şansımı denemek bana daha mantıklı geliyor
newbie
Activity: 70
süresinden ziyade projelerine hedeflerine ve en önemlisi neyi ne kadar dağıttıklarına bakmak gereklidir diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 70
bounty'ye çok güveniyorsanız ve eminseniz sürenin bir önemi yok.
ama emin değilseniz şans denemesi gibiyse kısa sürelilere katılın.
newbie
Activity: 98
Bounty kampanyalarına katılırken süreden ziyade projelerin kalitesi daha önemli bence. Hardcap yapan o kadar çok proje var ki
member
Activity: 308
Bounty dediğin 1-2 aylık olur ne o öyle evladiyelik gibi 😊 6 aylık bountyler var ve projeler çöp çıkıyor. Allah düşmanımın başına vermesin
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Süre önemli değil benim için gün bazında karı yüksek olsun yeterli 😊 Ama şuana kadar ki bountlerden hep 2-3 aylık olanlar güzel çıktı.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
2 aydan uzun olanlar hep bir soru işareti bırakmıştır. Elimden geldiğince kısa süreli olanlara girmeye çalışıyorum. 4 ayda 2 kampanyaya girmek daha mantıklı geliyor bana
member
Activity: 364
Çok uzun süreli kampanyaları tercih etmemeye çalışıyorum ama tabi şans... Bazen kısa süreli diye giriyorsun, kampanya uzuyor...
Maksimum 1-2 aylık kampanyaları tercih ediyorum ki düzgün bir ödül gelmezse üzülmeyeyim.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
bountyhive sitesi dışında ciddi ödemeler yapan yer varmıdır bilmiyorum. Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
hangi paranın nereye çıkacağını ineceğini bilemeyeceğin için tamamen şansla alakalı bir durum, arkasında sağlam ekip olmayan çöp projeleri ayıklayıp, mantıklı görünen projeye dahil olmak ve aldığın tokeni pick noktasında satmak mantıklısı ama dediğim gibi bunlar için bir dizi şans faktörü gerekli.
member
Activity: 378
Merit: 14
Kesinlikle kısa süreli bountyleri tercih ediyorum. Uzun sürelilere giripte kocaman bir sıfır elde etmekte var. Kısa süreli olsunda en azından ne alacağım belli olsun.
newbie
Activity: 33
bounty işi kesinlikle şans işi kim ne derse desin hangi proje tutacak kestirmek cok zor o yüzden ne gelse giriyorm ben
Pages:
Jump to: