Pages:
Author

Topic: 1 - 2 Aylık Bounty mi ? 3 - 4 aylık Bounty mi ? - page 3. (Read 440 times)

newbie
Activity: 210
Merit: 0
bende bu bounty lere katılmak istiyorum ama nereden başlamam gerek bilmiyorum.

Hocam sorduğun için cevaplamak istedim, ben 1 aydır sıkı takip ediyorum aşağıdaki listeyi bir kullanıcı tutuyor ve yeni giren bountyleri ekleyerek sürekli güncelliyor,

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CiQRYU3JJyUnekC77DCG_7OgVUCeZy9l9KLaCaEwSik/edit#gid=0

Excel tablosu tut kendine Twitter, Face vb. günlük paylaşımlarla başla derim, bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım pm atarsın.

jr. member
Activity: 51
Merit: 1
bende bu bounty lere katılmak istiyorum ama nereden başlamam gerek bilmiyorum.
newbie
Activity: 210
Konuyla alakalı değil ama; açıkçası bu imza kampanyalarının etkili olduğunu düşünüyorum, ben yeni yeni bounty kasmaya başladım ve forumdaki yüksek mertebe sizin gibi kullanıcılar imza kampanyasına girmişse vardır bir getirisi diyerek twitter ve face kampanyalarına giriyorum, umarım doğru yolda ilerliyorumdur Smiley
member
Activity: 240
Merit: 10
valla ben ne yapacağımı bilmiyorum zaten üyeliğim belli sizin dediğiniz gibi kısa süreli olanlarda kalmak daha sağğlıklı olacaktır benim açımdan
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Ben mümkün mertebe 1 aydan az süresi kalmış ödül kampanyalarına katılmaya çalışıyorum.
Ödülün gelmeme olasılığına karşı 3-4 ayımı çöpe atmak düşüncesi hiç hoşuma gitmiyor.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Bazı kampanyalar sizi 5 ay kitliyor ve 500 dolar veriyor, bazı kampanyalar 2 haftada aynı parayı kazandırıyor. İmza süresinin çok fazla uzaması beni rahatsız ediyor, mümkünse 2 ayı geçen kampanyalardan kaçınıyorum. Hatta 2-3 hafta süren kampanyalara da girerek elinize geçecek token çeşidi sayısını arttırabilirsiniz.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Kafama yatana katılıyorum. Herhangi bir özel araştırma yapmıyorum. Bounty süresi benim için önemli değil. Genelde Sylon'un yönettiği imza kampanyalarına katılmaya özen gösteriyorum.
newbie
Activity: 70
Son zamanlarda pek güzel bounty yok sanırım nedeni ico'ların güzel bağış toplayamaması ama bence kısa süreli her zaman daha iyidir.
Çok uzun sürmesi bir ico'nun para toplayamaması ile alakalı oluyor ve bu da kazancı azaltıyor haliyle.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Merhaba arkadaşlar bir çoğumuz imza kampanyalarına katılıyoruz peki katılırken imzanın süresi sizin için ne kadar önemli ?

Ve hangi türdeki imza kampanyalarını tercih ediyorsunuz ?
Pages:
Jump to: