Pages:
Author

Topic: 1 - 2 Aylık Bounty mi ? 3 - 4 aylık Bounty mi ? - page 2. (Read 442 times)

member
Activity: 350
Merit: 10
Bazı kampanyalar sizi 5 ay kitliyor ve 500 dolar veriyor, bazı kampanyalar 2 haftada aynı parayı kazandırıyor. İmza süresinin çok fazla uzaması beni rahatsız ediyor, mümkünse 2 ayı geçen kampanyalardan kaçınıyorum. Hatta 2-3 hafta süren kampanyalara da girerek elinize geçecek token çeşidi sayısını arttırabilirsiniz.

Evet haklısın token çeşidi önemli ama böyle yaptığında da walletında 200 değişik coin olurken toplam fiyatları 30-40 dolar gibi düşük durumda kalıyor. Halbuki 4-5 ay periyodunda çalıştığın bir kampanya sana baya yüklü şekilde jeton ödüyor. Ben uzun zamandan yanayım.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Uzun süreli bountylere güvenemiyorum ben açıkçası. neyin ne olacağı belli olmaz o kadar uzun vadede beklemek istemediğimden 1 aylık olursa mükemmel.
newbie
Activity: 59
Merit: 0
ayla alakası yok bunun. topladıgı para ve bountye ayrıdığı payla alakalı bir durum bountye katılırsın 1 ayda hard cap yapar. ayırdığı payda iyiyse oh değme keyfine
member
Activity: 336
Merit: 11
4 aylık bounty 1 aylığa göre 4 kat kazandırmıyor ki. kazandıramıyor da zaten. Hele ikisininde bounty oranı %3 ise başa baş oluyor çoğunlukla. uzun süreli bountylere girinceye kadar kısa sürelilere girip sepetteki token çeşitliliğini arttırmak mantıklı
member
Activity: 308
Kısa sureli kampanyalar daha iyi oluyor çünkü uzuna kıyasla 3 kat daha fazla kampanya almış olursam bunlardan 2 şu kötü çıksa 1 i iyi çıkar. Diğer türlü 4 ay boyunca uğraşıp kalitesiz bir bounty çıkma ihtimali de var. Riski aza indirmek lazım.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
projenin süresiyle alacagınız bounty miktarının hicbir dengesi yok. 3-4 aylık bountyler daha az kzandırıyor bile diyebilirim. 2 aylık bir kampanya bence ideali
full member
Activity: 686
Merit: 111
vakit nakittir bence. çok çok uzun kampanyalara girmem genelde sylon'un kampanyaları uzun olur daha kısa ödül miktarları ve proje bazlı veya katılım bazlı kararlar beni bounty'e sürükler.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Uzun vadede yapılan hiçbir işleme güvenmem ben o yüzden kısa süreli bountyleri dikkate alırım ve bunu herkese tavsiye ederim uzun sürede neyin ne olacağı belli olmaz.
newbie
Activity: 131
çok sabırsız bir kişilik olduğum için uzun uzadıya süren bountyler beni sıkar diye düğşüğnüyorum dayanamam yani zaten rütbemde düşük ayrıca daha çok çeşit coin olması iyi gibi 5 ay kalıp sonucunda aldığın coin para da etmeyebilir
member
Activity: 378
Ben rütbem düşük olduğu için uzun süreçli kampanyaları daha ön planda tutuyorum. Malum aldığımız para bir şeye benzemiyor en azından süre artarsa hak kazanacağımız ödül de artar
newbie
Activity: 98
Projenin kafaya yatmasıyla alakalı olabilir. Kafama yatan ilk bounty e katılmayı düşünüyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 112
3 aydan sonra bitecek proje benim için ölüm gibi olur. Pek incelemiyorum bile 3 4 aylık projelerin bountysini.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
bence 1-2 aylık olması daha mantıklı. 2 ay bile fazla geliyor genelde. 3-4 aylık kampanyaya girmem çok zor. O kadar uzun vadede güvenemem.
sr. member
Activity: 538
Merit: 250
Kısa kampanyaları daha çok tercih etmeye çalışıyorum. Uzun kampanyalar genelde ICO başlamadan çok önce başlıyor ve bu yüzden projenin yatırım alıp alamayacağını kestiremiyoruz. Aylarca doğru düzgün para toplayamamış ICO'da kalma riski var. Kısa ICO'larda zaman kaybı daha az oluyor.
newbie
Activity: 59
saglık üzerine olanlar güzel para edio bu arada süresi hiç önemli değil. 1 ay girersin ahrd cap yapar parayı vurursun 6 ay kalırsın soft cap yapamaz eline alırsın böledir bu
member
Activity: 364
Merit: 20
Benim ilk baktığım kampanyanın ne zaman biteceği. Bazı kampanyaların bitiş tarihi bile belli değil.
Uzun süren kampanyalara girmek istemiyorum. kampanya hiç olunca 4 5 ayın boşa gitmesini istemiyorum.
Sonrada bounty managere bakarım.
Mesaj sayıları ve postların nereye atılacağı da önemli.
Ama genel olarak bitime az kalan ve az kişinin katıldığı kampanyaları tercih ediyorum.
member
Activity: 448
Merit: 33
Öncelik sıralamam şu şekilde.
1 Projenin başarılı olacağına inanmam
2 Kısa süreli olması
3 Katılan kişi sayısı
4 Görev zorlukları
5 Bilinen kişilerin yapmış olduğu bountyler
6 Dağıtacağı ödül miktarı.

Yukarıdakiler benim sıralamam. Yalnız bu sıralama projesine göre değişiklik gösterebiliyor. Çok tutacağına inandığım bir projede hiç bir şeyi dikkata almadan dalıyorum.
Birde erişebildiğim tüm airdroplara katılmaya çalışıyorum. Bakarsınız biri tutar köşe oluruz Smiley
full member
Activity: 504
Merit: 120
Güvendiğin projenin bountysine giriyorsan süre o kadar önemli değil ama dağıtılacak tutar önemli. Hem düşük ödül dağıtıp hem de 4-5 ay devam edecekse uğraşmaya değmiyor. Ama ödül tatmin edecek kadar varsa süreye bakmaksızın girilir.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Tanıtım süresinin coin üzerinde çok etkili olduğunu düşünüyorum 3 4 aylık kampanyanın sonunda mutlu olabilme olasılığın daha yüksek bence. Ama yine de iş proje ve yatırımcılarında bitiyor.
full member
Activity: 448
Merit: 124
Bana sorarsanız getirisi iyi olacak bir bounty için süre önemli değil yoksa 1 aylık olup 5 kuruş para etmeyecek bir bounty in bir anlamı yok bence
Pages:
Jump to: