hahaha cok guzel konu olmus adimda gecmis aslinda ben pandayim yada panda ben
geyigi forum disinda hala devam ediyor bunun eski uyelerin oldugu bir alanda. Hatta komple forum olarak panda bile olabilirz ole soyleyeyim.
Arastirma ve kisilerin ozellikleri dogru olmus ama ismi gecenlerin bir kismi multi onu farkedip cozememis
2014ten sonra yazilan herseyi cok iyi hatirliyor ve biliyorum. Ondan bazi kisilerin adini gorunce tebessum ettim.
Tebrikler
Çözdüm hocam hatta böyle yazdığına göre joker biri olduğunun sen de farkındasın fakat kimse gücenmesin diye bazı isimleri açık etmedim ve listede alt alta yazmadım, ölmek istemiyorum xd
Mentalpanda, nyks, twn multiden ban yiyip forum üyelerince aynı kişi olmadığı iddia edilen garip üçlü; mentalpanda, nkys, twn
multipanda geldi
forumdaki en az veya multisi olmayan tek kişi benim belki ama olay bana patladı
twn pandayla aynı kişi olmadığını kanıtladığı için ırkçı türk düşmanı ipnelerden neg yedi nyks grupta ortak bir hesaptı kimin zamanı varsa o kasıyordu. forumda 50 hesabı çıkan multiler varken bu konuyla anılmak üzdü açıkçası ve diğer yazılanların çoğuda bayağı bir absürt ismi geçenler kıçıyla gülüyor olabilir
foruma bayağı bir yabancı kalmışsınız
o tchibo olayındada kahve makinası bana itelenmişti hala kullanıyorum bir sıkıntı olmadı
Peki mentalpanda ile twn aynı kişi mi kafalar hala karışık