Pages:
Author

Topic: 10 Gün sonra Bitcoin kaç USD olur ??? (Read 1012 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
June 06, 2018, 05:06:20 PM
bitcoin için 10 günlük süre kısa, daha uzun zaman diliminde bitcoin fiyat iyimser tahminleri 25.000 dolar ile 30.000 dolar arasında olma ihtimali konuşuluyor. sabır ve hold yapmak en iyi seçenek.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Kripto para piyasasında kısa vadeli tahminde bulunmak çok zor, son bir haftaya bakıldığı zaman sanki bitcoin kısa sürede bir sıçrama yapacak gibi duruyor yeterince bu seviyede bekledi aşağıda inmiyor. 10 gün sonra 9 bin dolar seviyelerinde olacaktır diye tahmin ediyorum.
newbie
Activity: 126
şimdi hangi 10 saat diye sormazlarmı adama bu konuyu açalı yıl olmuş nerdeyse..10 saat sonra bitcoin 7500 usd..saygılar
full member
Activity: 518
Merit: 102
Aynen bir saat sonrasını bile kestiremiyoruz bazen, ama gözü kara olup mehmet hamdi bol gibi gidip tahminini notere onaylatıp paylaşanlar da var. Uzun vadede üzmez kimseyi de işte ara ara gerçekleşen sert düşüşler tedirgin ediyor bizi.
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
10 gun degil 10 saat sonrasini kestirmek bile zor bu piyasalarda. Her an yeni bir haberle cok sert hareketler gorebiliyoruz piyasalarda. O nedenle fazla al sat olayina girmemek lazim diye dusunuyorum.
jr. member
Activity: 372
Kaç 10 gunler geçmiş başlık acıldıktan sonra. bence 10 gun sonra 7binlerin altında geziniyor olacaz. Alt coinlerde oldugumdan battı balık yan gider.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bu kadar kisa bir sure icin bir kestirme yapmak oldukça zor. Bir yukselis yasayacagina inaniyorum ama 10 gun icinde olmasi zor   Smiley
newbie
Activity: 168
bitcoini bu kadar kısa süreli (10 gün) olarak düşünmeyin. 20'yi zorlayan bitcoin bu rakamlara doğru bir serzenişte bulunmasını herkes bekliyor. Mayıs ayı bitti oldu. Nisan atak, Mayıs duraklama, Haziran gerileme mi yoksa tekrar mı atak orasını bilemeyiz.
newbie
Activity: 98
bu zamanlar ne olucagi belli olmuyor suan ne desek yalan 10 dk sornasini bilmiyoruz yani piyasa çok kotu . Undecided
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Bitcoini nasılda baskılıyorlar yahu, az salsalar 12.000 dolara doğru yola çıkacak ama fena sıkıştırıyorlar. Yakında altcoinlerden Bitcoine geçiş olacak gibi, fazla düşürmese bari altları.
newbie
Activity: 280
altına imzamı atacağım bir laf bu, haberler > teknik analiz,

ama bunu da iyi değerlendirmek lazım, haber var haber var, iyi haberler > teknik analiz diye güncellemek gerekiyor bence
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
10 bin doları rahatlıkla geçebileceğini düşünüyorum ben.  Hatta belki 12 bin doları bile geçebilir biraz düşük bir ihtimal olsa da.
member
Activity: 210
Eğer Trump'ın planı tutarsa dolar 4.5 lara kadar gelir. ama planı tutmaz da geri çekilirse  3.90 lara kadar geriler. Benim görüşüm bu yönde.
Dolarin yukselisi ondan degil tlnin deger kaybetmesinden kaynakli hem euro da yukseliyor. Ulkede istikrar yokki bitcoin gibi dalgali para birimi bu sebepten neyse benim dusunceme gore ay sonuna dogru genelde yukseldiginden yine yukselecektir ama olsa olsa 9 bin olur galiba.
member
Activity: 182
Bu piyasada kısa vadeli tahmin yapmak çok zor. Ani değişimler olabiliyor. Bir tahmin yapmak gerekirse bitcoin 10 gün içerisinde 9 bin dolarlar seviyelerine yaklaşacaktır.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Eğer bu şekilde devam ederse bir aksilik yaşanmazsa 10 gün sonra 10 bin doları görebileceğini düşünüyorum ben.
full member
Activity: 344
Merit: 100
pazar 350 milyar usd seviyesine hareket ediyor, bitcoin talebinin artarak fiyatının 10.000 dolar yukarısına çıkması için olumlu bir hava var, ayı sezonu bitti, boğa sezonu gelişinin haber veriyor. hadi hayırlısı.
jr. member
Activity: 252
ben 9000 dolar sınırını görürüz diye düşünüyorum, bunun olmaması için bir neden de yok, yani, ondan sonraki hedefleri de 12k ve 15k olarak görüyorum
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Bence artık 8 bin dolara ulaştıysak değerini katlayıp 9 biin dolar veyahut 10 bin dolarlara artık mayıs sonuna kadar gelmesi gerektiğini düşünüyorum eğer böyle olmassa işte sıkıntılar var demektir.
full member
Activity: 288
Eğer Trump'ın planı tutarsa dolar 4.5 lara kadar gelir. ama planı tutmaz da geri çekilirse  3.90 lara kadar geriler. Benim görüşüm bu yönde.
full member
Activity: 420
Yükseliş devam ederse bana göre Bitcoin 10 gün sonunda  kendini 10.500 dolara atar ve bu gerçekleştikten sonra cidden bir boğa piyasasıdır, bu vakitlerde alım yapmayanlar kafasını duvara vurur, düşerse de tam tersi.
Pages:
Jump to: